بین‌الملل 08:49 - 24 خرداد 1403
جنبش حماس بامداد پنجشنبه در بیانیه‌ای آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا را مسئول برهم زدن توافق آتش‌بس در غزه خواند.

حماس: بلینکن مسئول برهم زدن توافق آتش‌بس است

به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، جنبش حماس در بیانیه‌ای در خصوص طرح پیشنهادی آتش بس آمریکا، اعلام کرد: حماس با وجود تلاش‌های رژیم اشغالگر در ادامه جنایت در غزه در تمامی مراحل مذاکرات غیر مستقیم درباره آتش بس مثبت عمل کرده است.

جنبش حماس همچنین اظهارات وزیر خارجه آمریکا که در آن این جنبش را مسئول مانع تراشی در دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه دانست، محکوم کرد.

حماس در این بیانیه تاکید کرده که همواره خواستار توقف جنگ و تبادل اسرا بوده و به وضوح از طرح جو بایدن و قطعنامه شورای امنیت استقبال کرده است.

جنبش حماس همچنین تاکید کرده است که بر خلاف ادعای آمریکا، رژیم صهیونیستی هیچکدام از این طرح‌ها را قبول ندارد.

در این بیانیه آمده است: ادعای کذب آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در خصوص موافقت رژیم اشغالگر با طرح آتش بس، به منزله همراهی واشنگتن با جنایات رژیم اشغالگر و یک پوشش و حمایت سیاسی برای این رژیم است.

جنبش حماس تاکید کرده است که تاکنون هیچ موضعی از سوی مقامات صهیونیستی در خصوص موافقت با طرح آتش‌بس جو بایدن صادر نشده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی بامداد چهارشنبه در دوحه پاسخ مقاومت به طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی برای مبادله اسرا را تحویل نخست وزیر قطر دادند.

تحویل پاسخ به طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی در خصوص مذاکره برای آتش بس و تبادل اسرا پس از آن انجام می‌شود که قطعنامه پیشنهادی آمریکا در زمینه آتش بس در نوارغزه، بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.

در این قطعنامه هفت بندی آمده است که قطعنامه پیشنهادی آمریکا تمام قطعنامه‌های مربوطه در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله موضوع فلسطین را یادآور می‌شود و بر اهمیت تلاش‌های دیپلماتیک مستمر مصر، قطر و آمریکا با هدف دستیابی به یک توافق آتش‌بس جامع شامل سه مرحله تاکید می‌کند.

در این قطعنامه آمده است: از پیشنهاد آتش‌بس جدید اعلام شده در ۳۱ مه (۱۱ خرداد) که (رژیم) اسرائیل آن را پذیرفت، استقبال می‌کند و از حماس می‌خواهد که آن را نیز بپذیرد و از هر دو طرف می‌خواهد که شرایط آن را به طور کامل بدون تاخیر و بدون قید و شرط اجرا کنند.

منبع: ایرنا


12062850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه در فاصله ۱۵ مایل دریایی غرب یمن خبر داد که طی آن یک کشتی هدف تیراندازی قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه بار دیگر بر حمایت از حقوق فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطینی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده (SOUTHCOM) اعلام کرد گروه ویژه «نیزه جنوبی» در عملیاتی علیه یک شناور ادعایی قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام چهار نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سالوادور نصرالا، نامزد ریاست‌جمهوری هندوراس اعلام کرد دخالت دونالد ترامپ در انتخابات این کشور با حمایت از رقیب محافظه‌کارش و اعطای عفو به رئیس‌جمهور سابق، شانس پیروزی او را کاهش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا برای فرار از فلج نظامی در برابر روسیه، به ۱۰۰ میلیارد یورو برای رفع بن‌بست زیرساختی و بوروکراتیک نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد دولت دونالد ترامپ قصد دارد فهرست کشور‌های تحت پوشش ممنوعیت سفر را به بیش از ۳۰ کشور افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است