بین‌الملل 08:49 - 24 خرداد 1403
جنبش حماس بامداد پنجشنبه در بیانیه‌ای آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا را مسئول برهم زدن توافق آتش‌بس در غزه خواند.

حماس: بلینکن مسئول برهم زدن توافق آتش‌بس است

به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، جنبش حماس در بیانیه‌ای در خصوص طرح پیشنهادی آتش بس آمریکا، اعلام کرد: حماس با وجود تلاش‌های رژیم اشغالگر در ادامه جنایت در غزه در تمامی مراحل مذاکرات غیر مستقیم درباره آتش بس مثبت عمل کرده است.

جنبش حماس همچنین اظهارات وزیر خارجه آمریکا که در آن این جنبش را مسئول مانع تراشی در دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه دانست، محکوم کرد.

حماس در این بیانیه تاکید کرده که همواره خواستار توقف جنگ و تبادل اسرا بوده و به وضوح از طرح جو بایدن و قطعنامه شورای امنیت استقبال کرده است.

جنبش حماس همچنین تاکید کرده است که بر خلاف ادعای آمریکا، رژیم صهیونیستی هیچکدام از این طرح‌ها را قبول ندارد.

در این بیانیه آمده است: ادعای کذب آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در خصوص موافقت رژیم اشغالگر با طرح آتش بس، به منزله همراهی واشنگتن با جنایات رژیم اشغالگر و یک پوشش و حمایت سیاسی برای این رژیم است.

جنبش حماس تاکید کرده است که تاکنون هیچ موضعی از سوی مقامات صهیونیستی در خصوص موافقت با طرح آتش‌بس جو بایدن صادر نشده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی بامداد چهارشنبه در دوحه پاسخ مقاومت به طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی برای مبادله اسرا را تحویل نخست وزیر قطر دادند.

تحویل پاسخ به طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی در خصوص مذاکره برای آتش بس و تبادل اسرا پس از آن انجام می‌شود که قطعنامه پیشنهادی آمریکا در زمینه آتش بس در نوارغزه، بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.

در این قطعنامه هفت بندی آمده است که قطعنامه پیشنهادی آمریکا تمام قطعنامه‌های مربوطه در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله موضوع فلسطین را یادآور می‌شود و بر اهمیت تلاش‌های دیپلماتیک مستمر مصر، قطر و آمریکا با هدف دستیابی به یک توافق آتش‌بس جامع شامل سه مرحله تاکید می‌کند.

در این قطعنامه آمده است: از پیشنهاد آتش‌بس جدید اعلام شده در ۳۱ مه (۱۱ خرداد) که (رژیم) اسرائیل آن را پذیرفت، استقبال می‌کند و از حماس می‌خواهد که آن را نیز بپذیرد و از هر دو طرف می‌خواهد که شرایط آن را به طور کامل بدون تاخیر و بدون قید و شرط اجرا کنند.

منبع: ایرنا


12062850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو بین‌الملل اعلام کرد که دکتر حسام ابوصفیه فردا در دادگاه رژیم اسرائیل حاضر می‌شود و احتمال تمدید شش‌ماهه بازداشت غیرقانونی او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی عالی‌رتبه از فلسطین در پکن با مقامات چینی دیدار کرد تا درباره گسترش همکاری‌ها گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که در صورت عدم اجرای توافق توسط حماس ممکن است به اسرائیل اجازه دهد تا جنگ در غزه را از سر بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت به آنچه توافق شده بود پایبند بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بودجه کاخ سفید گفت که دولت ترامپ می‌تواند بیش از ۱۰۰۰۰ شغل فدرال را در طول تعطیلی مداوم دولت حذف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیمای وزیر دفاع آمریکا به‌دلیل ترک در شیشه جلو مجبور به فرود اضطراری در انگلیس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس می‌گوید تا دقایقی دیگر دو جسد از اسیران اسرائیلی را تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه کاخ سفید شایعات درباره کاهش نقش خود در مذاکرات صلح را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در فلسطین می‌گوید نیرو‌های اسرائیلی «به کشتار غیرنظامیان» در غزه ادامه می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم نروژ با برگزاری مراسمی، یاد «صالح الجعفراوی» که پس از آتش‌بس هفته گذشته به شهادت رسید را گرامی داشتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است