اقتصادی 18:19 - 01 مرداد 1405
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در نشست مشترک با مسئولان قضایی، با تبیین نقش راهبردی این سازمان در حکمرانی کشور، هم‌افزایی میان نظام استاندارد و دستگاه قضا را بستری مهم برای حفظ سلامت، ایمنی و حقوق مصرف‌کنندگان دانست.

هم‌افزایی نظام استاندارد و دستگاه قضا، از حقوق مردم صیانت می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزانه انصاری امروز  در نشست مقامات قضایی و قضات کمیسیون ماده ۴۲ و مدیران ستادی و استانی سازمان به صورت حضوری و مجازی با تصریح  اینکه سازمان ملی استاندارد نهادی فنی و تخصصی است اظهار داشت: این سازمان با قدمت یک‌صدساله، مسئولیت  ارزیابی کیفیت و نظارت بر کالاهای تولیدی، وارداتی و صادراتی را داشته که نشان‌دهنده اهمیت این حوزه در اقتصاد ملی است و الزامات استاندارد، ضامن حفظ سلامت و ایمنی مردم است.

 وی، از مدیران ستادی و استانی خواست تا با نگاه تخصصی و مسئولانه، فرامین قانونی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند و از هرگونه سلیقه‌گرایی در این حوزه پرهیز کنند.

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به لزوم بازدارندگی مجازات‌ها، خواستار بازنگری در قوانین و مقررات برای ایجاد تناسب میان تخلف و ضمانت اجرا شد تا انگیزه ارتکاب تخلف کاهش یابد و در عین حال، از تولیدکنندگان قانون‌مدار نیز حمایت شود. 

فرزانه انصاری همچنین با اشاره به چالش‌های نوظهور نظیر فروش اینترنتی کالاهای غیراستاندارد، بر ضرورت بهره‌گیری از حمایت‌های دستگاه قضا برای سامان‌دهی این حوزه و رفع گره‌های حقوقی تأکید کرد و از قضات خواست در رسیدگی به پرونده‌ها، نظرات فنی و تخصصی کارشناسان سازمان را مبنای تصمیمات خود قرار داده و پرونده‌های حوزه استاندارد را درالویت رسیدگی قرار دهند.

وی در پایان، این نشست را آغازی برای تعاملات دوره‌ای و برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک میان سازمان ملی استاندارد و دستگاه قضایی دانست که می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه، بازدارنده و مبتنی بر مصلحت عمومی منجر شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12294993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حجم مبادلات تجاری ایران و عراق، از برنامه‌ریزی برای متعادل‌سازی تراز تجاری میان دو کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:ازروز جمعه تا یکشنبه روند افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور حاکم خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین-کرج و برخی از محور‌های شمالی را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: برای نخستین بار، اولین نیروگاه زمین‌گرمایی کشور وارد مدار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: رقم کالابرگ به افزایش درآمد‌های نفتی کشور وابسته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری گفت:تردد یکسره زائران از مرز خسروی در اربعین امسال انجام می‌شود و سهم مرز خسروی در سفر‌های اربعین افزایش می‌یابد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در نشست مشترک با مسئولان قضایی، با تبیین نقش راهبردی این سازمان در حکمرانی کشور، هم‌افزایی میان نظام استاندارد و دستگاه قضا را بستری مهم برای حفظ سلامت، ایمنی و حقوق مصرف‌کنندگان دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس نوشت: تابستان امسال برای صنعت برق ایران، صرفاً یک فصل گرم و پرمصرف نیست؛ بلکه آزمونی برای سنجش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی کشور نیز به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱ مرداد بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم افزایش نسبت سپرده قانونی بانک‌ها به میزان ۰.۷۵ واحد درصد دیگر انجام شد و در مجموع این نسبت طی دو مرحله تا ۱.۵ واحد درصد افزایش یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است