بین‌الملل 21:24 - 02 اسفند 1402
کنست مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین به‌صورت یکجانبه را با اکثریت آرا تصویب کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی مصوبه کابینه درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد

این مصوبه در کنست به رای گذاشته شد و با اکثریت ۹۹ رای مثبت در مقابل ۱۱ رای منفی احزاب عربی تصویب شد و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به نمایندگان اپوزیسیون بابت حمایت از این مصوبه تبریک گفت.

نتانیاهو در یک سخنرانی کوتاه گفت: به اعضای کنست از جمله اعضای اپوزیسیون تبریک می‌گویم که با اکثریت قاطع به پیشنهاد من رای مثبت دادند مبنی بر اینکه اسرائیل مخالف دیکته کردن تشکیل کشور فلسطین به صورت یکجانبه است.

همزمان «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی به نتانیاهو حمله کرد و گفت: من و حزبم مخالف اقدامات یکجانبه هستیم و به همین دلیل به آن (پیشنهاد نتانیاهو) رای دادیم، اما شما تهدیدی را اختراع کردید که وجود ندارد. هیچ حزبی وجود ندارد که پیشنهاد به رسمیت شناختن فلسطینی‌ها را بدهد و (به این ترتیب) ترفندی ابداع کند که صحبتی از گناهکار بودن تو، قانون نظام وظیفه و بودجه نشود.

همچنین در این جلسه «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی مدعی شد تا زمانی که در کابینه است کشور فلسطینی تشکیل نخواهد شد.

پیشتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین را برای تصویب به پارلمان ارائه می‌کند.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه با مصوبه‌ای موافقت کرد که بر اساس آن این رژیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین به صورت یکجانبه را نمی‌پذیرد.


12032747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است