بین‌الملل 21:24 - 02 اسفند 1402
کنست مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین به‌صورت یکجانبه را با اکثریت آرا تصویب کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی مصوبه کابینه درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد

این مصوبه در کنست به رای گذاشته شد و با اکثریت ۹۹ رای مثبت در مقابل ۱۱ رای منفی احزاب عربی تصویب شد و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به نمایندگان اپوزیسیون بابت حمایت از این مصوبه تبریک گفت.

نتانیاهو در یک سخنرانی کوتاه گفت: به اعضای کنست از جمله اعضای اپوزیسیون تبریک می‌گویم که با اکثریت قاطع به پیشنهاد من رای مثبت دادند مبنی بر اینکه اسرائیل مخالف دیکته کردن تشکیل کشور فلسطین به صورت یکجانبه است.

همزمان «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی به نتانیاهو حمله کرد و گفت: من و حزبم مخالف اقدامات یکجانبه هستیم و به همین دلیل به آن (پیشنهاد نتانیاهو) رای دادیم، اما شما تهدیدی را اختراع کردید که وجود ندارد. هیچ حزبی وجود ندارد که پیشنهاد به رسمیت شناختن فلسطینی‌ها را بدهد و (به این ترتیب) ترفندی ابداع کند که صحبتی از گناهکار بودن تو، قانون نظام وظیفه و بودجه نشود.

همچنین در این جلسه «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی مدعی شد تا زمانی که در کابینه است کشور فلسطینی تشکیل نخواهد شد.

پیشتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین را برای تصویب به پارلمان ارائه می‌کند.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه با مصوبه‌ای موافقت کرد که بر اساس آن این رژیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین به صورت یکجانبه را نمی‌پذیرد.


12032747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان تصمیم اتحادیه اروپا برای ارائه «وام جنگی» به اوکراین را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی حملات جدیدی را در حومه قنیطره سوریه انجام دادند و ایست‌های بازرسی ایجاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متیو ویتاکر گفت که اوکراین باید برای ادامه خصومت‌ها در سال ۲۰۲۶ آماده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌ای از سازمان‌های غیرانتفاعی میلیون‌ها دلار به نام کودکان بیمار اوکراینی جمع‌آوری کرده‌اند اما به نظر می‌رسد کمتر از ۱٪ از این وجوه به کودکان می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برآیند تجربه‌های تاریخی، منطق فنی عملیات نظامی و رویه‌های اعلام‌شده در اسناد دفاعی آمریکا نشان می‌دهد که ادعای ترامپ مبنی بر «بمباران محدود تأسیسات هسته‌ای ایران» فاقد اعتبار عملیاتی است. چنین اظهاراتی بیش از آنکه بیانگر یک گزینه واقعی سیاس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس هنگ کنگ اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان آتش‌سوزی بزرگ ۲۶ نوامبر در هنگ کنگ به ۱۶۱ نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه کنفرانس مطبوعاتی پایان سال خود را در مسکو برگزار کرد و به طیف گسترده‌ای از مسائل پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق و همسرش بشری بی‌بی هر کدام به ۱۷ سال زندان در یک پرونده فساد مربوط به خرید هدایای لوکس دولتی با قیمت پایین محکوم شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که به زودی از فلوریدا بازدید خواهد کرد و این خبر را در آستانه دور بعدی مذاکرات در مورد اوکراین در میامی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک بمب‌گذار انتحاری با خودرو و سه فرد مسلح به یک پست نظامی در نزدیکی روستایی در شمال غربی پاکستان حمله کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است