بین‌الملل 05:18 - 27 دی 1403
یک تحلیل گر اسرائیل گفت که توافق آتش بس در غزه برای نتانیاهو یک شکست سیاسی و برای ارتش این رژیم یک شکست نظامی محسوب می شود.

تحلیلگر اسرائیلی: نتانیاهو شکست سیاسی و ارتش شکست نظامی خورد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با اعلام آتش‌بس در غزه با گذشت 467 روز از جنگ، محافل اسرائیلی به شدت سرخورده و عصبانی هستند؛ جنگی که منجر به نابودی حماس نشد و گواه عصبانیت ارتش اشغالگر همین که تا این لحظه همچنان حملات هوایی و توپخانه‌ای به نقاط مختلف غزه در جریان است.

در این راستا «یوسی یوشوا»، تحلیلگر نظامی یدیعوت آحارونوت به شبکه آی24 نیوز اسرائیل گفت: پس از 15 ماه جنگ، نتانیاهو از نظر سیاسی شکست خورد، ارتش و رئیس ستاد آن «هزتزی هالوی» از نظر نظامی شکست خوردند، پیروزی بر حماس حاصل نشد و سطوح سیاسی و نظامی با هم شکست خوردند.

همچنین یک افسر ارشد ارتش اشغالگر اسرائیل به شبکه 14 این رژیم گفت: «هرکاری که در جنگ انجام داده بودیم،  با توافق آتش‌بس هدر رفت». 

«اسحاق هرتزوگ» رئیس اسرائیل نیز بامداد پنجشنبه از مفاد توافق آتش‌بس در نوار غزه انتقاد کرد. هرتزوگ در بیانیه‌ای گفت: «این توافق با چالش‌های زیادی همراه خواهد بود و ما باید بر دستیابی به منافع امنیتی خود و دفاع از همه شهروندان‌مان پافشاری کنیم».

انتهای پیام/


12141621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان با رد پیشنهاد اعزام نیرو‌های آلمانی به اوکراین تحت پرچم اتحادیه اروپا، این اقدام را کشاندن اروپا به جنگ با روسیه توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت نیویورک قانونی تصویب کرده که شبکه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند روی قابلیت‌های اعتیادآور خود برچسب هشدار سلامت روان بزنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازماندگان جامعه مسیحی غزه اولین کریسمس خود را پس از دو سال نسل‌کشی جشن می‌گیرند درحالیکه اکثرشان همچنان در محوطه کلیسا‌ها پناه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد: اگر روسیه با آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند، طرح صلح ترامپ را در اوکراین به همه‌پرسی می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه نجف با غیرقانونی دانستن عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سکوت در قبال حذف جولان از نقشه سوریه را نشانه تبانی منطقه‌ای با تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسلامی علویان با متهم کردن مستقیم حاکمان سوریه در وقوع انفجار خونین مسجد حمص نسبت به عواقب تداوم تروریسم سازمان‌یافته هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اوکراین و اتحادیه اروپا را به تلاش برای خرابکاری در مذاکرات صلح متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله فردی مسلح به چاقو و مواد شیمیایی در یک کارخانه تولید لاستیک در مرکز ژاپن، ۱۵ کارگر مجروح و راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیجریه ضمن مقصر دانستن آمریکا در بحران امنیتی فعلی آن را به دلیل تحریم‌های تسلیحاتی دانست و فاش کرد حملات اخیر آمریکا با هماهنگی مستقیم آنها انجام شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید همه شهروندان صهیونیست باید اسلحه داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است