بین‌الملل 05:18 - 27 دی 1403
یک تحلیل گر اسرائیل گفت که توافق آتش بس در غزه برای نتانیاهو یک شکست سیاسی و برای ارتش این رژیم یک شکست نظامی محسوب می شود.

تحلیلگر اسرائیلی: نتانیاهو شکست سیاسی و ارتش شکست نظامی خورد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با اعلام آتش‌بس در غزه با گذشت 467 روز از جنگ، محافل اسرائیلی به شدت سرخورده و عصبانی هستند؛ جنگی که منجر به نابودی حماس نشد و گواه عصبانیت ارتش اشغالگر همین که تا این لحظه همچنان حملات هوایی و توپخانه‌ای به نقاط مختلف غزه در جریان است.

در این راستا «یوسی یوشوا»، تحلیلگر نظامی یدیعوت آحارونوت به شبکه آی24 نیوز اسرائیل گفت: پس از 15 ماه جنگ، نتانیاهو از نظر سیاسی شکست خورد، ارتش و رئیس ستاد آن «هزتزی هالوی» از نظر نظامی شکست خوردند، پیروزی بر حماس حاصل نشد و سطوح سیاسی و نظامی با هم شکست خوردند.

همچنین یک افسر ارشد ارتش اشغالگر اسرائیل به شبکه 14 این رژیم گفت: «هرکاری که در جنگ انجام داده بودیم،  با توافق آتش‌بس هدر رفت». 

«اسحاق هرتزوگ» رئیس اسرائیل نیز بامداد پنجشنبه از مفاد توافق آتش‌بس در نوار غزه انتقاد کرد. هرتزوگ در بیانیه‌ای گفت: «این توافق با چالش‌های زیادی همراه خواهد بود و ما باید بر دستیابی به منافع امنیتی خود و دفاع از همه شهروندان‌مان پافشاری کنیم».

انتهای پیام/


12141621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است