اجتماعی 23:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران، خبر داد.

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران

 سردار  علی ولیپور گودرزی  رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی قاپی در غرب تهران، کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی با هدف مبارزه قاطع این نوع سرقت‌ها، تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

 وی افزود: بررسی صحنه‌های سرقت و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد که دو نفر سارق حرفه‌ای، که به تازگی از زندان آزاد شده بودند، به شیوه قاپیدن و زورگیری اقدام به سرقت گوشی از شهروندان می‌کنند.

وی افزود: در پی این شناسایی، کارآگاهان با همکاری سایر ادارات معاونت سرقت‌های خاص، واحد‌های گشت موتورسوار را فعال کردند تا با رصد نامحسوس، فعالیت سارقان را زیر نظر بگیرند. در حین گشت‌زنی، کارآگاهان متوجه شدند که یکی از سارقان در حال سرقت از یک شهروند است. در عملیات تعقیب و گریز، سارق ترک نشین دستگیر شد، اما راکب موتور متواری گردید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، همدست سارق را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کردند. همچنین، مالخر باند نیز در عملیات دیگر دستگیر شد.

وی عنوان کرد: متهمان در تحقیقات به ارتکاب سرقت‌های متعدد اعتراف کردند و از منزل آنها مورد بازرسی قرار گرفت و تعدادی گوشی مسروقه کشف و توقیف شد.

سردار ولیپور گودرزی تصریح کرد: تحقیقات بیشتر نشان داد که این باند در مناطق سعادت‌آباد، قلهک و پاسداران حدود ۱۰۰ فقره سرقت دیگر نیز معترف شده‌اند. در این راستا، حدود ۸۳ نفر از شاکیان شناسایی شدند. 

وی افزود: پرونده در دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در حال رسیدگی است و متهمان به زندان منتقل شدند؛ همچنین تحقیقات توسط کارآگاهان زبده اداره هجدهم ادامه دارد.


12111829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با وجود وقوع ۳۰ درصد تصادفات در جاده‌ها، ۷۰ درصد تلفات مربوط به محور‌های برون‌شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۹۶ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور آزادراهی نطنز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، تجاری و لجستیکی استان، از آمادگی تهران برای ایفای نقش محوری در توسعه روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری میان دو کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: اثرگذاری طرح «من شهردارم» از مردم است. مردم هرجا نقش پیدا کنند، آن کار را به بهترین نحو اجرایی می‌کنند و هرجا میدان را برای مردم فراهم کردیم، موفق بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از انجام ۲۰۱ مورد عملیات امدادی در ۷۲ ساعت گذشته توسط نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی استانداری تهران تصریح کرد که تصمیمات و مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا کاملا قانونی است و یکی از ثمرات این تصمیمات، ابطال ۳۷ برگه معاینه فنی خودرو بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج وزیارت خبر داد که نام‌نویسی در کاروان‌های زمینی و هوایی عتبات عالیات ویژه اعزام در ماه مبارک رجب آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای تشرف در این ایام معنوی اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است