سیاسی 17:51 - 20 مرداد 1403
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باصدور بیانیه ای حمله به مدرسه التابعین غزه را محکوم کرد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حمله به مدرسه التابعین

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با کمال تأسف رژیم دد منش و خون آشام صهیونیستی، فاجعه مصیبت بار دیگری را در غزه رقم زد و با بمباران مدرسه التابعین در محله الدرج شهر غزه بیش از ۱۲۰ نفر از آوارگان و نمازگزاران را به شهادت رساند. این اقدام شنیع و غیرانسانی، نمونه‌ای بارز از ادامه نقض حقوق بشر و سیاست نسل‌کشی، قتل‌عام وحشیانه و کشتار دسته جمعی و به وضوح نشان‌دهنده استمرار سیاست‌های ظالمانه و انسان‌ستیزانه رژیم جنایتکار صهیونیستی در منطقه است.

بی‌تردید این‌گونه اقدامات، نه‌تن‌ها باعث تشدید بحران انسانی موجود خواهد شد بلکه روند صلح و آتش‌بس را پیچیده‌تر و دستیابی به صلحی پایدار را در منطقه و در سرزمین‌های اشغالی بویژه غزه مظلوم را سخت‌تر خواهد کرد و جامعه جهانی باید در برابر چنین نقض‌های فاحش حقوق بشر، قاطع و متحد عمل کرده و برای پایان دادن به این گونه خشونت‌ها و تضمین امنیت و حقوق انسانی تلاش جدی‌تری به‌خرج دهد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همراه با مردم انسان دوست کشورمان ضمن محکومیت شدید این جنایات ضد بشری و ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و ملت مظلوم غزه، از جامعه جهانی و سازمان‌های حقوق بشری و از تمامی نهاد‌های بین‌المللی و کشور‌های اسلامی می‌خواهد بیش از این چشم خود را بر این فاجعه وحشتناک و جنایات هولناک باند جنایتکار صهیونیستی نبسته و از سکوت و بی‌عملی دست بردارند و با انجام اقدامات مؤثر در جهت تحقق عدالت و برقراری صلح عادلانه در منطقه و مجازات وحشیان انسان نمای حاکم بر اسرائیل، مانع از تکرار چنین وقایعی شوند.


12081564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی و وزیر امور خارجه نروژ، طی تماس تلفنی ضمن بررسی روابط دوجانبه، در مورد آخرین تحولات منطقه غرب آسیا متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران بحث و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دومین شب از مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) همزمان با شب هشتم ماه محرم امشب (پنجشنبه شب) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی توان دفاعی کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی توان دفاعی کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران گفت: به رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌های دیپلماسی همچنان باز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران گفت: به رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌های دیپلماسی همچنان باز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اعلام کرد که پیام‌رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور برخی فرماندهان حماس نقش داشته و مکان‌یابی شهید هنیه به همین روش انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا تصریح کرد که واشنگتن باید پیش از هر چیز، پایبندی واقعی خود به مسیر دیپلماتیک را اثبات کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته فرخنده‌پور در عملیات وعده صادق ۳ قدرت‌نمایی بی‌بدیل سپاه و پاسداران نیرو‌های مسلح ارتش و پدافند خود را در دنیا به نمایش گذاشتیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری با آژانس ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است