سیاسی 17:51 - 20 مرداد 1403
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باصدور بیانیه ای حمله به مدرسه التابعین غزه را محکوم کرد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حمله به مدرسه التابعین

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با کمال تأسف رژیم دد منش و خون آشام صهیونیستی، فاجعه مصیبت بار دیگری را در غزه رقم زد و با بمباران مدرسه التابعین در محله الدرج شهر غزه بیش از ۱۲۰ نفر از آوارگان و نمازگزاران را به شهادت رساند. این اقدام شنیع و غیرانسانی، نمونه‌ای بارز از ادامه نقض حقوق بشر و سیاست نسل‌کشی، قتل‌عام وحشیانه و کشتار دسته جمعی و به وضوح نشان‌دهنده استمرار سیاست‌های ظالمانه و انسان‌ستیزانه رژیم جنایتکار صهیونیستی در منطقه است.

بی‌تردید این‌گونه اقدامات، نه‌تن‌ها باعث تشدید بحران انسانی موجود خواهد شد بلکه روند صلح و آتش‌بس را پیچیده‌تر و دستیابی به صلحی پایدار را در منطقه و در سرزمین‌های اشغالی بویژه غزه مظلوم را سخت‌تر خواهد کرد و جامعه جهانی باید در برابر چنین نقض‌های فاحش حقوق بشر، قاطع و متحد عمل کرده و برای پایان دادن به این گونه خشونت‌ها و تضمین امنیت و حقوق انسانی تلاش جدی‌تری به‌خرج دهد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همراه با مردم انسان دوست کشورمان ضمن محکومیت شدید این جنایات ضد بشری و ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و ملت مظلوم غزه، از جامعه جهانی و سازمان‌های حقوق بشری و از تمامی نهاد‌های بین‌المللی و کشور‌های اسلامی می‌خواهد بیش از این چشم خود را بر این فاجعه وحشتناک و جنایات هولناک باند جنایتکار صهیونیستی نبسته و از سکوت و بی‌عملی دست بردارند و با انجام اقدامات مؤثر در جهت تحقق عدالت و برقراری صلح عادلانه در منطقه و مجازات وحشیان انسان نمای حاکم بر اسرائیل، مانع از تکرار چنین وقایعی شوند.


12081564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که روابط تهران و برازیلیا ظرفیت گسترش قابل توجهی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با اشاره به اینکه تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد، ایران بود، گفت: رژیم صهیونیستی که اگر بر جایی مسلط شود، نه عقب‌نشینی می‌کند و نه آتش‌بس می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت به منظور حمایت معیشتی و کاهش فشار‌های تورمی بر خانوار‌ها آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات روند بررسی گزارش «ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی انرژی» در هیات عالی نظارت را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به مقصد باکو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی تکواندوی امید‌های ایران در رقابت‌های جهانی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان، بر ضرورت تقویت روابط بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر عزم دولت چهاردهم بر کسب جایگاه اول منطقه‌ای در زمینه علم و فناوری، گفت: با پیشرفت علمی قادر خواهیم بود که مطالبات مردم را پاسخ داده تا آنها نتیجه پیشرفت علم و فناوری را در زندگی خود حس کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس تعیین نرخ رجیستری تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودرو‌ها در شبکه‌های ارتباطی همراه را الزامی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس تصویب کردند که کلیه اسناد الکترونیکی دارای شناسه یکتا، اسناد معتبر مالی تلقی و جایگزین روش‌های غیرقومی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است