سیاسی 17:51 - 20 مرداد 1403
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باصدور بیانیه ای حمله به مدرسه التابعین غزه را محکوم کرد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حمله به مدرسه التابعین

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با کمال تأسف رژیم دد منش و خون آشام صهیونیستی، فاجعه مصیبت بار دیگری را در غزه رقم زد و با بمباران مدرسه التابعین در محله الدرج شهر غزه بیش از ۱۲۰ نفر از آوارگان و نمازگزاران را به شهادت رساند. این اقدام شنیع و غیرانسانی، نمونه‌ای بارز از ادامه نقض حقوق بشر و سیاست نسل‌کشی، قتل‌عام وحشیانه و کشتار دسته جمعی و به وضوح نشان‌دهنده استمرار سیاست‌های ظالمانه و انسان‌ستیزانه رژیم جنایتکار صهیونیستی در منطقه است.

بی‌تردید این‌گونه اقدامات، نه‌تن‌ها باعث تشدید بحران انسانی موجود خواهد شد بلکه روند صلح و آتش‌بس را پیچیده‌تر و دستیابی به صلحی پایدار را در منطقه و در سرزمین‌های اشغالی بویژه غزه مظلوم را سخت‌تر خواهد کرد و جامعه جهانی باید در برابر چنین نقض‌های فاحش حقوق بشر، قاطع و متحد عمل کرده و برای پایان دادن به این گونه خشونت‌ها و تضمین امنیت و حقوق انسانی تلاش جدی‌تری به‌خرج دهد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همراه با مردم انسان دوست کشورمان ضمن محکومیت شدید این جنایات ضد بشری و ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و ملت مظلوم غزه، از جامعه جهانی و سازمان‌های حقوق بشری و از تمامی نهاد‌های بین‌المللی و کشور‌های اسلامی می‌خواهد بیش از این چشم خود را بر این فاجعه وحشتناک و جنایات هولناک باند جنایتکار صهیونیستی نبسته و از سکوت و بی‌عملی دست بردارند و با انجام اقدامات مؤثر در جهت تحقق عدالت و برقراری صلح عادلانه در منطقه و مجازات وحشیان انسان نمای حاکم بر اسرائیل، مانع از تکرار چنین وقایعی شوند.


12081564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مدیری که در مسیر مخالف تصمیمات دولت است نمی‌تواند به عنوان مدیر ارشد دولت باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز برای دیدار و گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی عازم پاریس شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز بسیج با حضور هزاران تن از بسیجیان سراسر کشور در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی تاکید کرد: این نیرو دریا را از صحنه تهدید به میدان عزت و اقتدار بدل ساخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: ایران و تاجیکستان عزم خود را برای تقویت بیشتر روابط ابراز کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی هوایی ارتش درباره عبور یک فروند جنگنده از آسمان تهران توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه مجلس، طرح استفساریه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها در خصوص تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور تقویت نظام مالی هوش مصنوعی، صندوق ملی هوش مصنوعی کشور با سرمایه یکصد هزار میلیارد ریال تاسیس می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است