بین‌الملل 09:46 - 16 بهمن 1401

واکنش حماس به حملات تند صهیونیست‌ها علیه خطیب مسجدالاقصی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های فلسطینی، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای تاکید کرد که هجمه گسترده رژیم صهیونیستی و رسانه‌های عبری علیه شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی هرگز عزم و اراده او را تضعیف نکرده و او را از ادامه دفاع از قدس و مسجد الاقصی بازنمی‌دارد.

این جنبش مسئولیت هرگونه پیامد و عواقب اینگونه جوسازی‌ها را متوجه کابینه رژیم صهیونیستی دانست.

محمد حماده سخنگوی حماس در قدس عنوان کرد که تلاش‌های نافرجام اشغالگران صهیونیست برای حذف شخصیت‌های دینی و ملی و افراد تاثیرگذار در عرصه قدس و مسجد الاقصی، در راستای طرح اشغال نهایی مسجد الاقصی صورت می‌گیرد تا این رژیم بتواند به راحتی برنامه‌های خود را در زمینه تقسیم زمانی و مکانی این مسجد و زمینه‌سازی برای تخریب آن به منظور ساخت معبد کذایی یهود بر روی خرابه‌های آن فراهم کند.

حماده ضمن تقدیر از مواضع شجاعانه شیخ صبری در حمایت از قدس و مسجد الاقصی، کابینه تندرو رژیم صهیونیستی را در برابر هجمه به راه افتاده علیه وی و پیامدهای آن کاملاً مسئول دانست.


11805289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای آغاز مرحله دوم آتش‌بس غزه با نخست وزیر قطر دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه گفت که با وجود افزایش تنش‌ها بر سر تایوان همچنان برای مذاکره با چین آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدون توجه به دو سال جنگ و بمباران مداوم غزه، پارلمان آلمان قرارداد تسلیحاتی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه در حال آماده شدن برای آغاز «سال جنگ» جدید علیه کشورش در سال ۲۰۲۶ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در آستانه تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز درباره استفاده از میلیاردها دلار اموال بلوکه شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اوکراینی گفت که زلنسکی در بروکسل می‌خواهد شرکای اروپایی خود را متقاعد کند که از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کی‌یف استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد نتیجه رایزنی‌های اوکراین با آمریکا و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که زلنسکی واقعاً به دنبال توافق صلح است یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد که «عملیات صادرات نفت خام و فرآورده‌های نفتی به طور عادی در حال انجام است.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا طرح اتحادیه اروپا برای حذف تدریجی واردات گاز روسیه تا اواخر سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنروا اعلام کرد طوفان بایرون در شرایط محاصره و کمبود کمک‌های انسانی، وضعیت زندگی آوارگان غزه را به‌طور بی‌سابقه‌ای وخیم‌تر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است