بین‌الملل 17:54 - 06 خرداد 1402

تفاهم‌نامه امنیتی ایران و عراق به کجا انجامید؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، دفتر مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که قاسم الاعرجی در رأس هیئتی امنیتی و به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح برای بررسی اقدامات مربوط به اجرای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و عراق درباره امنیت مرزها به سلیمانیه رفت.

در بیانیه صادره از دفتر مشاور امنیت ملی عراق آمده است: در راستای تکمیل نشست اول در اربیل، نشست مشترکی برگزار شد و در جریان آن وزیر داخله اقلیم کردستان عراق گزارشی از اقدامات اتخاذ شده توسط اقلیم کردستان عراق درباره تفاهمنامه امنیتی میان ایران و عراق ارائه کرد.

طبق این بیانیه، وزیر داخله اقلیم کردستان عراق بار دیگر بر پایبندی به توافق نامه امضا شده با طرف ایرانی تاکید کرد.


11901286
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» پسر رئیس جمهور آمریکا در ضمن حضورش در دادگاهی در ایالت «دلاوِر» اتهامات علیه خود مبنی بر خرید و نگهداری غیرقانونی اسلحه را رد کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» ۱۴ کشته و زخمی در حادثه کامیون حامل نظامیان آمریکایی
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یکی از ژنرال‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم باید این واقعیت را درک کند که موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله، تهدید راهبردی بسیار بزرگی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یکی ز ژنرالهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم باید این واقعیت را درک کند که موشکهای نقطه‌زن حزب الله، تهدید راهبردی بسیار بزرگی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» دولت انگلیس در گزارش محرمانه‌ای که پکن آن را رد می‌کند ادعا کرده بروز حادثه برای یک زیردریایی هسته‌ای چین به کشته شدن ۵۵ سرنشین آن منجر شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یک مقام وزارت دفاع آمریکا به دلیل گرداندن حلقه مبارزه سگ‌ها دستگیر و متهم شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر، از نقش این کشور برای میانجیگری در توافق تبادل زندانیان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا قدردانی کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر، از نقش این کشور برای میانجیگری در توافق تبادل زندانیان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا قدردانی کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی طول نخواهد کشید، تأکید کرد که این رژیم به دنبال یک جنگ مذهبی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق تأکید کرد تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است