بین‌الملل 16:49 - 14 آذر 1400

هواپیماهای ناتو از مسیر هواپیماهای غیرنظامی استفاده می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس فدرال حمل و نقل هوایی روسیه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که هواپیماهای شناسایی ناتو از «مسیرهای ویژه پروازی هواپیماهای مسافربری» در دریای سیاه استفاده می کنند.

در این بیانیه آمده است: هواپیمای شناسایی CL-۶۰۰ ناتو در سوم دسامبر با پرواز در ارتفاع ۹۲۰۰ متری بر فراز آب های آزاد در دریای سیاه، از مسیر ویژه تعیین شده برای پرواز هواپیماهای غیرنظامی استفاده کرد.

آژانس فدرال حمل و نقل هوایی روسیه با بیان اینکه هواپیمای مذکور به هشدارهای صادره پاسخ نداد، افزود: افزایش پرواز هواپیماهای ناتو نزدیک مرزهای روسیه از جمله دریای سیاه، خطرات مرتبط با هواپیماهای غیرنظامی را افزایش داده است.


11351668
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید کشور‌هایی که تا دهم مرداد موفق به امضای توافق تجاری با واشنگتن نشوند، شاهد تعرفه‌های سنگین قبلی خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل ایالت تگزاس در آمریکا تاکنون جان ۵۹ نفر را گرفته که ۲۱ نفر آنان کودک بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد گفتگوی او با ترامپ به توافق آتش‌بس کمک خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در اجلاس بریکس گفت که تغییر نظم بین‌المللی در حال شتاب گرفتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری عاشورای حسینی با حضور دسته‌های سینه‌زنی در مشهد برگزار شد. مهاجرین در این مراسم بر اتحاد در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری عاشورای حسینی با حضور دسته‌های سینه‌زنی در مشهد برگزار شد. مهاجرین در این مراسم بر اتحاد در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تایباد گفت خدمات اولیه برای بدرقه کریمانه اتباع افغانستانی در مرز ارائه می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، روز یکشنبه پیش از سفرش به واشنگتن با اسحاق هرتزوگ، رئیس‌ این رژیم دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های کره جنوبی درخواست بازداشت یون سوک یول، رئیس جمهور سابق را ارائه کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناو هواپیمابر «کارل وینسون» به‌زودی روند خروج از منطقه فرماندهی مرکزی (سنتکام) در خاورمیانه را آغاز خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است