اقتصادی 14:01 - 27 خرداد 1403
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد امروز ۲۷ خرداد، میزان تقاضای برق به بیش از ۷۱ هزار مگاوات خواهد رسید.

تقاضای مصرف برق به ۷۱ هزار مگاوات می‌رسد

ذبیحی، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در «خبر ۱۳» از شبکه خبر سیما گفت: امروز ۲۷ خرداد، با توجه به افزایش حدودا دو درجه‌ای دما شاهد افزایش میزان مصرف برق بودیم. برآورد‌ها نشان می‌دهد امروز میزان تقاضای برق به بیش از ۷۱ هزار مگاوات خواهد رسید که این عدد بیشترین میزان تقاضای برق امسال خواهد بود.

او افزود: تقاضایی که از مشترکان در سطح کشور داریم، مدیریت مصرف برق است. توصیه ما استفاده از کولر‌های آبی در دور کُند و همچنین تنظیم کولر‌های گازی روی دمای آسایش ۲۴تا ۲۵ درجه است. عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات پیک می‌تواند در تامین پایدار برق کمک کننده باشد. پیک مصرف روزانه از ساعت ۱۱ تا ساعت ۱۶ و پیک شبانه هم از ساعت ۱۹ تا ساعت ۲۳ است.

ذبیحی گفت: مشترکان می‌توانند با مراجعه به وبسایت «با انرژی» از میزان مصرف خود و راهکار‌های لازم برای کاهش مصرف خود مطلع شوند.


12064120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:قطار میانه_ اردبیل به صورت آزمایشی حرکت کرد، اما بهره‌برداری کامل از آن تا پایان اسفند ماه انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام شرکت توانیر، افزایش ظرفیت پست‌های برق کشور از ۲۶٬۸۰۷ مگاولت‌آمپر در سال ۱۳۵۷ به ۵۹۱٬۷۴۵ مگاولت‌آمپر در سال ۱۴۰۴، که معادل رشدی بیش از ۲۲ برابر است، یکی از شاخص‌ترین دستاورد‌های زیرساختی کشور در حوزه انرژی به شمار می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۵ بهمن در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با رشد ۱.۹۵ درصدی به ارتفاع ۴ میلیون و ۵۹ هزار واحدی بازگشت، اما شاخص هم‌وزن با کاهش ۱.۲۶ درصدی به سطح ۱ میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید که نشان می‌دهد بخش عمده نماد‌های کوچک و متوسط عملکرد ضعیف‌تری نسبت به نماد‌ها...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در کشور به ۵۹۲ میلیون متر مکعب رسید که معادل ۶۷ درصد از گاز تحویلی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اختلاف قیمت سوخت با کشور‌های همسایه سال‌هاست قاچاق فرآورده‌های نفتی را به یکی از چالش‌های جدی اقتصاد و امنیت انرژی کشور تبدیل کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: حدود ۸۰ میلیون نفر به‌صورت مستقیم از کالابرگ بهره‌مند می‌شوند و برای حدود ۱۰ میلیون نفر از افراد دارای وضعیت مالی مناسب نیز در صورت درخواست، امکان بهره‌مندی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ گرم برای مصرف کننده ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از اواخر وقت جمعه ۱۷ بهمن به کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است