اقتصادی 10:24 - 08 فروردین 1404
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در خصوص صادرات خدمات فنی مهندسی نکاتی را اظهار کرد.

صادرات خدمات فنی مهندسی در حوزه تعمیرات نیروگاهی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - مسعود مرادی مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما صادرات خدمات فنی مهندسی داریم؛ خدمات فنی مهندسی ما در حوزه تعمیرات نیروگاهی کشور‌های همجوار است.

مرادی با اشاره به چالش‌های موجود ناشی از تحریم‌ها، تصریح کرد که به دلیل این مسائل، نمی‌توان نام برخی کشور‌ها را به طور مشخص ذکر کرد. با این حال، این مقام مسئول به برخی از کشور‌ها اشاره کرد و گفت: اما از قدیم در کشور‌های همجوار از جمله ترکیه، سوریه، عراق و تاجیکستان در حوزه تعمیرات نیروگاهی آنها همیشه حضور داشته‌ایم.


12171381
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت: بارش‌های پیش‌رو کسری ۴۰ میلی‌متری بارندگی را جبران نخواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، افزایش اخیر قیمت اینترنت همراه را مغایر با مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:حضور مؤثر زنان توانمند در عرصه‌های مختلف یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع است و زنان طراحان و مجریان برنامه‌های توسعه محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از آمادگی کامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از روز شنبه همزمان با اجرای مصوبه اخیر دولت برای اصلاح نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز ثبت نام خدمات کارت هوشمند سوخت برای مالکان چندخودرو از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر تداوم روند قبلی صدور کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در این حوزه هیچ‌گونه نگرانی یا مضیقه‌ای برای مردم ایجاد نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: رویکرد بانک مرکزی این است که رمز پول‌ها می‌توانند به عنوان ابزار پرداخت محسوب شوند چرا که نوسانات ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تاکنون پهنه‌های آزاد شده به ۳۲۶ مورد رسیده و باقی مانده نیز در حال اجراست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: اگرچه وزارت صمت به شدت مخالف افزایش قیمت خودرو است، اما نقشی هم در این بخش ندارد و تابع شورای رقابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۴، تعداد ۸۲۴۰ دستگاه خودرو برقی و ۸۸۰۱ دستگاه خودرو هیدروژنی به کشور وارد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است