بین‌الملل 10:26 - 16 اردیبهشت 1400
به گفته وزیرخارجه اوکراین دیدار احتمالی روسای جمهور روسیه و آمریکا مغایر منافع کی‌یف نیست.

اوکراین: دیدار پوتین-بایدن مغایر با منافع کی‌یف نیست

به گزارش ایسنا، دمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین در آستانه دیدار با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود در گفتگو با سی ان ان گفت که پیشنهاد دیدار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با رهبر روسیه "بخشی زیبا از دیپلماسی" است و "خریدن وقت" است  چون وقتی برنامه‌ای برای  گفتگو درباره قوانین تدارک دیده شده قطعا پوتین این قوانین را زیر پا نمی‌گذارد.

وی افزود: من کسانی را که برای این دیدار نگران هستند درک می‌کنم این به دلیل دلیل فقدان اطلاعات ، تئوری‌های توطئه و ترس دیرین از خیانت است. اما من این را از منظر دیگری می بینم - از منظر دیپلماسی حرفه‌ای و من از نظر من حداقل در این مرحله، چیزی بر خلاف منافع اوکراین وجود ندارد.

پیش از این ، کاخ سفید اعلام کرد که بایدن به پوتین پیشنهاد داده اجلاس سران تابستان امسال در یک کشور اروپایی برای گفتگو در مورد روابط دو جانبه برگزار شود. کرملین گزارش داد که تاریخ احتمالی این نشست در حال بحث است. بایدن روز سه شنبه گفت امیدوار است که در ژوئن با پوتین دیدار کند.

انتهای پیام


11054623
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، با اعلام آمادگی کامل برای دفاع در برابر هرگونه تهدید و تجاوز جنایتکارانه، رزمایش نظامی ترینیداد و توباگو در نزدیکی سواحل این کشور را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبع امنیتی سوریه می‌گویند یک فرد مسلح به سالن ورزشی در‌ حمص حمله کرد و دو نفر را کشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تأکید بر اولویت ثبات منطقه‌ای، از آمادگی مسکو برای میانجی‌گری بین پاکستان و طالبان به منظور کاهش تنش‌های مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو قایق حامل ۹۵ پناهجو در سواحل شمال لیبی واژگون شده و هلال احمر از کشته شدن حداقل ۴ نفر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر اسرائیل طی یک مکالمه تلفنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان در رأس هیاتی برای رایزنی درباره تعاملات اقتصادی وارد سیستان و بلوچستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب مخالف دولت آلمان خواستار پایان دادن به سرکوب جنبش‌های همبستگی طرفدار فلسطین در این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیست کوهنورد مهاجر افغانستانی مقیم ایران، در صعودی ۱۰ ساعته، به قله اسپیدچال در لواسانات تهران رسیدند و این موفقیت را به افتخار ورزشکاران افغانستانی در مسابقات آسیایی تقدیم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصمیم آمریکا برای فروش سلاح به تایوان را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند تل‌آویو با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکایی به عربستان مخالفت نکرده، اما خواستار عادی‌سازی روابط با ریاض پیش از انجام معامله است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است