اقتصادی 11:35 - 16 بهمن 1401

ارتقای۳۰درصدی مقدارتولید گاز پارس جنوبی ازطریق تجهیزات دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عباس صیادی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی همسو با همکاری همه‌جانبه با دانش‌بنیان‌ها اظهار کرد: ما در بحث ارائه محورهای قابل طرح در خدمات دانش‌بنیان و توسعه زیست‌بوم‌های نوآوری برای روزآمد کردن و استقرار فناوری‌های جدید در سه محور هوشمندسازی، فرآیند محیط زیست و استقرار سیستم‌های مدیریت دارایی فیزیکی با هدف ارتقای بازده، پایداری تولید، مدیریت انرژی و تولید پایدار با کاهش اثرات محیط زیستی ناشی از آن در بخش پژوهش و فناوری برنامه‌ریزی داریم.

تولید روزانه ۱۶ میلیون مترمکعب گاز بیش از تعهد

وی افزود: در این مسیر در اصل ما یک نقشه راه داشتیم و مدیریت فناوری را در نقشه راهمان ترسیم کردیم که با توجه به نظام‌نامه جدید پژوهش و فناوری در وزارت نفت، انجام فعالیت‌های دانش‌محور از مسیر زیست‌بوم‌ها به‌منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ساخت بار اول تجهیزات انحصاری و فناوری‌های نو در سطح جهان که به‌طور عمده در انحصار چند کشور بوده و گلوگاه‌های راهبردی را که تقریباً تولید ما محسوب می‌شدند هدف‌گذاری کردیم.

رئیس پژوهش و فناوری مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به ساخت بسیاری از این تجهیزات برای نخستین بار در کشور ادامه داد: با توجه به رویکردی که به‌تازگی در جهش دانش‌بنیان در کشور انجام شده، شاید بتوان گفت مجتمع گاز پارس جنوبی یکی از پیشروترین شرکت‌های وزارت نفت در این حوزه بوده است و فعالیت‌های قابل توجهی برای انتقال و ارتقای سطح فناوری در کشور متناسب با نیازهای عملیاتی در حوزه‌های مواد شیمیایی و تجهیزات صنایع نفت و گاز، همچنین بحث سیستم‌های کنترلی داشته است.

صیادی تصریح کرد: ما در سال ۱۴۰۱ رتبه برتر وزارت نفت و کشور را بین شرکت‌های پیشرو در حوزه ساخت بار اول داشتیم، همچنین در واحدهای پژوهشی، در استقرار مدیریت و رفع موانع عملیاتی فناوری را در انحصار داریم.

وی با تأکید بر نقش مؤثر واحدهای مهندسی، فنی و عملیاتی، همچنین پارک‌های علمی و فناوری هم در استان بوشهر و هم در سطح کشور برای استقرار این نظام دانشی در مجتمع پارس جنوبی گفت: در این مجموعه نگاهی ملی‌گرایانه مستقر است و در واقع رویکردی فرا استانی و فرامنطقه‌ای وجود دارد، زیرا بیش از ۷۵ درصد انرژی و سبد محصولات صنایع نفت و گاز در پارس جنوبی تولید می‌شود، بنابراین نیاز است که ما از توان همه کشور در حوزه‌های مراکز دانش‌بنیان و پارک‌های علمی و فناوری بهره ببریم.

رئیس پژوهش و فناوری مجتمع گاز پارس جنوبی با یادآوری این نکته که توسعه پارس جنوبی و ۱۴ پالایشگاه آن پایان یافته است، تأکید کرد: اکنون بهینه‌سازی تولید و مصرف انرژی باید در دستور کار قرار گیرد و بازده تجهیزات و تولید محصولات جانبی بالا را افزایش دهیم.

صیادی در پایان بیان کرد: اکنون می‌توان مقدار تولید گاز را به لحاظ کیفی و کمّی تا سقف ۲۵ تا ۳۰ درصد از طریق تجهیزات ارتقا داد که در قالب خدمات فنی و مهندسی و مدیریت طرح قابل اصلاح است، زیرا توسعه بسیار سریع انجام‌شده و اکنون بهینه‌سازی ضرورت دارد و نقطه بهبود تولید پارس جنوبی است که از طریق خدمات دانش‌بنیان محقق می‌شود.


11805405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است