سیاسی 23:02 - 12 آبان 1403
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در نامه‌ای به گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، تاکید کرد که از برخورد دوگانه و جانبدارانه در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی پرهیز کند.

تاکید ایران بر پرهیز گزارشگر سازمان ملل از برخورد دوگانه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی

 علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو به دنبال حمله وحشیانه پهپادی رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت معصومه کرباسی شهروند ایرانی مقیم لبنان و همسر وی شد، طی نامه‌ای به تیدبال بینز گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، نسبت به سکوت وی در قبال این جنایت آشکار انتقاد کرد.

وی در نامه خود همچنین تاکید کرد که علاوه بر شهادت کرباسی، شهادت دیگر شهروند ایرانی علی حیدری که پیگیر فعالیت‌های بشر دوستانه در لبنان بود نیز با سکوت و بی تفاوتی این گزارشگر مواجه شده است.

بحرینی در نامه به تیدبال ضمن دعوت وی به اتخاذ رویکردی غیر سیاسی و غیر گزینشی، از او خواست در ثبت جنایات رژیم صهیونیستی، پاسخگو کردن این رژیم نسبت به نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه، و هم صدا شدن با جامعه بین الملل در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی رویکردی فعال اتخاذ کند.

موریس تیدبال بینز گزارشگر کنونی سازمان ملل برای موضوع اعدام‌های سریع، خودسرانه و فراقضایی موظف به رصد و واکنش نسبت به موضوعات این چنینی است که بر اساس قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۱ در ظرفیت شخصی خود به این سمت منصوب شد.

این گزارشگر اهل شیلی در حالی نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در کشتار هدفمند شهروندان ایرانی در لبنان، شهادت رهبران آزادی خواه نظیر سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار سکوت اختیار کرد که با اعلام مکرر مواضع قبلی خود در خصوص اعدام تروریست‌ها و مجرمان در ایران تلاش کرده بود خود را یک شخصیت بین المللی حقوق بشری و نگران نسبت به وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران معرفی کند.

این گزارشگر همچنین طی ماه‌های اخیر سکوت معناداری در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و لبنان در پیش گرفت که افشا کننده رویکرد گزینشی وی در موضوع حق حیات و قرار دادن ساز و کار ماموریتی خود در مسیر اهداف سیاسی کشور‌های غربی است.


12111830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب نوشت: تداوم جنایت‌های تل‌آویو نه تنها آینده‌ای امن برای صهیونیست‌ها نمی‌سازد بلکه مسیر اجتناب‌ناپذیر مقاومت را روشن‌تر می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از «حماسه فاطمی» مردم بصیر ایران در تشییع شهدای گمنام تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع و تشییع ۳۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با وزیر امور خارجه در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی مرکز گفتگوی بشردوستانه، به همراه سه نفر از مدیران ارشد این نهاد امروز در حاشیه نشست مجمع مسقط با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس راجع به محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی درپی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله گفت: نتانیاهو آن‌قدر ماجراجویی خود را ادامه می‌دهد تا همه دریابند راهی جز مقابله با این رژیم جعلی باقی نمانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی از سفر خود به پاکستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان در پیامی در ایکس به شرح دیدارش با وزیر خارجه کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی در بیروت و ترور فرمانده بزرگ مقاومت، هیثم علی طباطبایی را به شدت محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است