بین‌الملل 16:14 - 13 خرداد 1402

شکست بزرگ امنیتی برای ارتش رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر ، شبکه عبری زبان کان، حادثه امروز در مرز با مصر را یک شکست امنیتی بزرگ برای ارتش رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

این شبکه صهیونیستی در این باره گزارش داد: یک سرباز مصری به راحتی موفق شد خود را به مناطق مرزی رسانده و دو سرباز را در دو مکان مختلف به قتل برساند و در ادامه برای دیگر نیروهای پشتیبانی ارتش اسرائیل که خود را به این منطقه رسانده بودند، کمین کرده و یک نفر دیگر را به هلاکت رسانده و چند نظامی را هم زخمی کرده است.

خبرنگار پایگاه خبری تایمز آف اسرائیل نیز در این باره اعلام کرد: حادثه امنیتی امروز در مرز با مصر بسیار خطرناک بود و اگر اجازه داده شود به زودی جزئیات بیشتری از آن را منتشر خواهیم کرد.

گفته می‌شود در حادثه امنیتی امروز در گذرگاه مرزی نیتسانا (مرز مصر و اراضی اشغالی) یک سرباز مصری توانسته سه نظامی صهیونیست را به هلاکت برساند و خودش نیز در درگیری با نظامیان صهیونیست کشته شده است.


11907150
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است