بین‌الملل 23:48 - 20 شهریور 1403
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه امن در جنوب نوار غزه را به شدت محکوم کرد.

گوترش حمله به چادر‌های آوارگان در جنوب غزه را «به شدت» محکوم کرد

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل در خصوص واکنش او به حمله امروز صهیونیست‌ها به چادر‌های آوارگان در «المواصی» گفت: «می‌توانم به شما بگویم که دبیرکل (گوترش) از تداوم تلفات جانی در غزه به شدت نگران است. او حمله هوایی امروز اسرائیل به منطقه تعیین شده برای آوارگان در خان یونس را به شدت محکوم می‌کند». 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی در ابلاغ پیام گوترش گفت: «استفاده از سلاح‌های سنگین در مناطق پرجمعیت بی‌رحمانه است».

دوجاریک در ادامه با بیان اینکه فلسطینی‌ها «در جستجوی امنیت» از خانه‌های خود آواره شده‌اند، خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شد.

در حمله هوایی صبح امروز به اردوگاه آوارگان در منطقه «المواصی» که به عنوان «منطقه امن بشردوستانه» برای غیرنظامیان آواره غزه تعیین شده بود، دست کم ۶۰ نفر به شهادت رسیده و ده‌ها نفر زخمی شدند. سرویس دفاع مدنی غزه می‌گوید موشک‌های رژیم صهیونیستی چادر‌های پناهجویان را به آتش کشیده و گودال‌هایی به عمق دست کم ۹ متر ایجاد کرد.

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از سه کارشناس دفاعی اعلام کرد شواهدی که از صحنه جنایت به دست آمده است نشان می‌دهد بمب‌های به کار رفته در این حمله، بمب دو هزار پوندی بوده است که شدت تخریب بسیار بالایی دارد و در مناطق مسکونی استفاده نمی‌شود.

مترجم: زهرا نجفی


12091493
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است