اجتماعی 09:29 - 06 مرداد 1405
با ورود دادستانی تهران و انجام پیگیری‌های مستمر، مشکل یکی از شرکت‌های بزرگ واردکننده نهاد‌ه‌های دامی و کالا‌های اساسی به دلیل مسدود شدن حساب‌های بانکی برطرف شد.

با ورود دادستانی تهران از اخلال در واردات ۲۰۰ هزار تن نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی جلوگیری شد

باشگاه خبرنگاران جوان - با ورود دادستانی تهران و انجام پیگیری‌های مستمر، مشکل یکی از شرکت‌های بزرگ واردکننده نهاد‌ه‌های دامی و کالا‌های اساسی که به دلیل مسدود شدن حساب‌های بانکی بر اثر وجود مطالبات و تسهیلات معوق، با اختلال جدی در فعالیت‌های تجاری خود مواجه شده بود؛ برطرف شد.

علی صالحی دادستان تهران با بیان این که در نتیجه این اقدام، امکان واردات ۲۰۰ هزار تن نهاده دامی و کالای اساسی تأمین شد، اظهار داشت: مسدودی حساب‌های این شرکت، انجام تعهدات مالی، ترخیص ۲۰۰ هزار تن کالا‌های موجود در مبادی ورودی کشور و فرآیند واردات نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی را با مشکلات جدی مواجه کرده بود و استمرار این وضعیت می‌توانست در روند تأمین کالا‌های مورد نیاز کشور و تنظیم بازار آثار نامطلوبی بر جای بگذارد.

وی اضافه کرد: در همین راستا، به دستور دادستانی تهران، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و با برگزاری جلسات کارشناسی با حضور دستگاه‌های اجرایی، بانک ذیربط و سایر مراجع مسئول، راهکار‌های قانونی برای رفع موانع موجود بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ و در نتیجه پیگیری‌های صورت‌ گرفته، پس از رفع مسدودی از حساب شرکت، امکان تداوم فعالیت شرکت و انجام عملیات مالی، ترخیص ۲۰۰ هزار تن کالا‌ها و استمرار واردات نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی فراهم شد.

دادستان تهران با بیان اینکه با رفع موانع موجود و جلوگیری از توقف فعالیت این واحد تولیدی، زمینه حفظ و تداوم اشتغال بیش از دو هزار نفر از کارکنان این مجموعه فراهم شد؛ یادآور شد: این اقدام در چارچوب رویکرد تحولی قوه قضاییه در حمایت از تولید، رفع موانع فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، صیانت از حقوق عامه و تأمین امنیت اقتصادی کشور انجام شده است.

وی تصریح کرد: دادستانی تهران ضمن توجه بر لزوم وصول مطالبات شبکه بانکی از مجاری قانونی، همواره بر اتخاذ راهکار‌هایی تأکید دارد که با حفظ حقوق بانک‌ها و بیت‌المال، از توقف فعالیت واحد‌های تولیدی و بازرگانی مؤثر در تأمین نیاز‌های اساسی کشور و تهدید اشتغال جلوگیری شود.


12296057
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: اصل ۲۵ قانون اساسی ناظر بر «ممنوعیت هرگونه تجسس، مگر به حکم قانون»؛ یک اصل مترقی و لازم‌الاجرا در همه شرایط حتی شرایط جنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای اجرای قانون «نقل و انتقال سوابق بیمه یا کسور بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص» سامانه مستمری جمع راه‌اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از آسیب به ۱۳ منطقه تحت مدیریت این سازمان در جنگ ۱۲ روزه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکزاطلاع رسانی پلیس آگاهی فراجاجزئیات استخدام نیروی متخصص مرد را درآزمایشگاه‌های تخصصی مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی فراجا تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس گذرنامه فراجا از استقرار دستگاه‌های ثبت درخواست گذرنامه زیارتی در دو نقطه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانمند سازی اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام از آغاز به کار بخش ویژه سامانه مشاوره تلفنی ۴۰۳۰ برای ایام اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح بر پیگیری حقوقی و بین‌المللی پرونده حمله به مدرسه شجره طیبه میناب و خونخواهی کودکان شهید تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: هم‌اکنون یک‌ونیم مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح شهر در دست ساخت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ از روند اجرای پروژه نوسازی و بازسازی حوضچه‌های میدان هفت‌حوض بازدید کرد و ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه، بر رفع چالش‌های اجرایی و حفظ هویت و فرم اصلی حوضچه‌های این میدان تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است