بین‌الملل 19:09 - 28 تیر 1403
خزانه‌داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه برخی افراد و نهاد‌های مرتبط با انصارالله اعمال و ۵ کشتی مرتبط با آن را جزء اموال مسدود شده اعلام کرد.

تحریم‌های جدید آمریکا علیه افراد و نهاد‌های مرتبط با جنبش انصارالله

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا ۲ فرد و ۵ نهاد را که به ادعای این وزارتخانه نقش مهمی در تامین مالی فعالیت‌های جنبش انصارالله داشته‌اند، هدف تحریم قرار داد.

به گزارش وبسایت خزانه‌داری آمریکا، این تحریم‌ها «محمد روسلان بن احمد» تبعه مالزیایی و سنگاپوری و «ژوانگ لیانگ» تبعه چینی را هدف قرار می‌دهد که انتقال برخی کالا‌ها برای انصارالله را تسهیل کرده‌اند.

افزون بر این، وزارت خزانه‌داری ۵ کشتی مرتبط با انصارالله را به عنوان اموال بلوکه شده، تحت تحریم قرار داد و هدف از این اقدام را ایجاد اختلال در تامین مالی این جنبش یمنی خواند. 

پیش از این نیز وزارت خارجه آمریکا برخی نهاد‌های مالی مرتبط با انصارالله را هدف تحریم قرار داده بود. با این حال، «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن عصر امروز (سه شنبه) تاکید کرد که عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی‌های مرتبط با این رژیم ادامه دارد. رهبر انصارالله می‌گوید مردم یمن تسلیم نخواهند شد و عملیات موشکی و دریایی این جنبش تا زمان توقف تجاوزگری علیه نوار غزه و اتمام محاصره «به طور تصاعدی» ادامه خواهد یافت.

مترجم: زهرا نجفی


12074186
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ضد دولتی «نسل زد» در مکزیکوسیتی، گروهی از معترضان با پلیس در خارج از کاخ ریاست‌جمهوری درگیر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیکولای آزاروف گفته است که آمریکا به دنبال جایگزینی برای ولودیمیر زلنسکی است و اعضای مختلف دولت کی‌یف را به واشنگتن دعوت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، با اعلام آمادگی کامل برای دفاع در برابر هرگونه تهدید و تجاوز جنایتکارانه، رزمایش نظامی ترینیداد و توباگو در نزدیکی سواحل این کشور را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبع امنیتی سوریه می‌گویند یک فرد مسلح به سالن ورزشی در‌ حمص حمله کرد و دو نفر را کشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تأکید بر اولویت ثبات منطقه‌ای، از آمادگی مسکو برای میانجی‌گری بین پاکستان و طالبان به منظور کاهش تنش‌های مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو قایق حامل ۹۵ پناهجو در سواحل شمال لیبی واژگون شده و هلال احمر از کشته شدن حداقل ۴ نفر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر اسرائیل طی یک مکالمه تلفنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان در رأس هیاتی برای رایزنی درباره تعاملات اقتصادی وارد سیستان و بلوچستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب مخالف دولت آلمان خواستار پایان دادن به سرکوب جنبش‌های همبستگی طرفدار فلسطین در این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیست کوهنورد مهاجر افغانستانی مقیم ایران، در صعودی ۱۰ ساعته، به قله اسپیدچال در لواسانات تهران رسیدند و این موفقیت را به افتخار ورزشکاران افغانستانی در مسابقات آسیایی تقدیم کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است