اقتصادی 13:19 - 30 شهریور 1403
باشگاه خبرنگاران

بازار شکر به آرامش رسید

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: پیگیری‌های صورت گرفته و ورود اتحادیه بنکداران به بحث توزیع شکر برای صنف موجب شده تا بازار این کالا به آرامش برسد.

بازار شکر به آرامش رسید

رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ورود اتحادیه بنکداران به بحث توزیع شکر برای صنف موجب شده تا بازار به آرامش برسد.

به گفته او، هم اکنون هرکیلو شکر با نرخ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار بنکداران  و ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بدست مصرف کننده نهایی می رسد، براین اساس بصورت امتحانی چند واحد صنفی را به بازارگاه معرفی کردیم  و این چالش به مرور بهبود می یابد.

کنگری ادامه داد: با ورود اتحادیه بنکداران مشکل بازار شکر در حال مرتفع شدن  است به طوریکه شکر با نرخ مصوب توزیع می شود.

بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش قیمت شکر خبر داد و گفت: علی رغم ممنوعیت واردات و عدم ترخیص در فصل برداشت، بازار برنج پاکستانی و هندی بدلیل کمبود با نوسان قیمت روبرو شده است به طوریکه قیمت برنج پاکستانی از ۳۷ هزارتومان به ۵۰ هزارتومان و هندی از ۴۶ هزارتومان به ۶۵ هزارتومان رسیده است.

او با بیان اینکه بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است، افزود: قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی در بنکداری ها ۱۰۰ هزارتومان و پرمحصول ۵۵ تا ۶۰ تومان است و بدلیل توازن میان عرضه و تقاضا نوسانی در بحث بازار برنج ایرانی نداریم و در برنج خارجی  ازدیاد تقاضا در برابر عرضه منجر به نوسان شده است. گفتنی است قیمت تمامی اقلام از جمله برنج با احتساب حداکثر ۱۵ درصد سود از عمده فروشی تا مصرف کننده نهایی باید عرضه شود.

کنگری از افزایش قیمت لپه خبر داد و گفت: اخیرا لپه در بازار کمیاب شده به طوریکه قیمت آن ظرف ۲۰ روز گذشته از ۵۵ به ۷۸ هزارتومان رسیده است و در خصوص  مابقی حبوبات مشکلی نداریم.

خبرنگار: آزاده محبی


12094586
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشت عضو اوپک‌پلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود به بازار‌های جهانی در ماه اوت ۲۰۲۵ توافق کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات آماده‌سازی مسیر‌های منتهی به مرز‌های اربعینی به منظور ارتقاء ایمنی و بهبود خدمات‌رسانی به زائران حسینی در حال اجرا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه روند گرمایش زمین و بی‌توجهی به بحران اقلیمی، تابستان ایران دیگر محدود به سه ماه نیست و فصل بهار در حال حذف شدن از چرخه طبیعی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صنعت هوانوردی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور‌ها همواره با بحران‌ها و چالش‌های غیرمنتظره‌ای مواجه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحد‌های تولیدی که مرتبط با کالا‌های اساسی و ضروری مردم بودند، به صورت سه شیفت کار می‌کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روز‌های پایانی هفته جاری هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: استان های زاگرس نشین شامل ۱۱ تا ۱۲ استان، بیش از ۹۰ درصد آتش سوزی ها اتفاق می افتد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۴ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشور گفت: پرواز‌های ورودی و خروجی فرودگاه مهرآباد تهران از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بر روی مسافران باز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است