اقتصادی 13:19 - 30 شهریور 1403
باشگاه خبرنگاران

بازار شکر به آرامش رسید

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: پیگیری‌های صورت گرفته و ورود اتحادیه بنکداران به بحث توزیع شکر برای صنف موجب شده تا بازار این کالا به آرامش برسد.

بازار شکر به آرامش رسید

رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ورود اتحادیه بنکداران به بحث توزیع شکر برای صنف موجب شده تا بازار به آرامش برسد.

به گفته او، هم اکنون هرکیلو شکر با نرخ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار بنکداران  و ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بدست مصرف کننده نهایی می رسد، براین اساس بصورت امتحانی چند واحد صنفی را به بازارگاه معرفی کردیم  و این چالش به مرور بهبود می یابد.

کنگری ادامه داد: با ورود اتحادیه بنکداران مشکل بازار شکر در حال مرتفع شدن  است به طوریکه شکر با نرخ مصوب توزیع می شود.

بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش قیمت شکر خبر داد و گفت: علی رغم ممنوعیت واردات و عدم ترخیص در فصل برداشت، بازار برنج پاکستانی و هندی بدلیل کمبود با نوسان قیمت روبرو شده است به طوریکه قیمت برنج پاکستانی از ۳۷ هزارتومان به ۵۰ هزارتومان و هندی از ۴۶ هزارتومان به ۶۵ هزارتومان رسیده است.

او با بیان اینکه بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است، افزود: قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی در بنکداری ها ۱۰۰ هزارتومان و پرمحصول ۵۵ تا ۶۰ تومان است و بدلیل توازن میان عرضه و تقاضا نوسانی در بحث بازار برنج ایرانی نداریم و در برنج خارجی  ازدیاد تقاضا در برابر عرضه منجر به نوسان شده است. گفتنی است قیمت تمامی اقلام از جمله برنج با احتساب حداکثر ۱۵ درصد سود از عمده فروشی تا مصرف کننده نهایی باید عرضه شود.

کنگری از افزایش قیمت لپه خبر داد و گفت: اخیرا لپه در بازار کمیاب شده به طوریکه قیمت آن ظرف ۲۰ روز گذشته از ۵۵ به ۷۸ هزارتومان رسیده است و در خصوص  مابقی حبوبات مشکلی نداریم.

خبرنگار: آزاده محبی


12094586
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای مطالعات تخصصی و نظارت بر مهندسی پایه هاب‌های ۳ و ۶ طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با امضای ۲ سند همکاری آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۵ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: کاهش تقاضا برای خرید میوه بعد از شب یلدا منجر به ارزانی قیمت میوه در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمشیدی از پیش‌راه اندازی واحد اوره و پیشرفت ۹۹ درصدی این بخش خبر داد و گفت:تا یک ماه آینده می‌توانیم به تولید یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن اوره پتروشیمی دست یابیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفافیت معاملات و جلوگیری از فروش معاملات غیر مولد در بازار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با بیان اینکه فروش نفت دو مرحله بازاریابی و بازگشت پول دارد، تأکید کرد نظارت بر واریز ارز حاصل از فروش نفت به حساب‌های مشخص، بر عهده بانک مرکزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از انعقاد قرارداد‌ها و تفاهمنامه‌های جدید میان بخش خصوصی و سازمان بنادر و دریانوردی به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، اجرای کشاورزی فراسرزمینی یکی از راهبرد‌های کلان تضمین امنیت غذایی است که به طور جد در دستور کار وزارت جهاد قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به تنظیم و مدیریت آبیاری باغات و مزارع و اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سنگاپور، این دولت‌شهر کوچک، اما قدرتمند در جنوب شرقی آسیا، فراتر از یک مقصد گردشگری معمولی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است