سیاسی 17:42 - 12 آبان 1403
معاون شورای امنیت ملی روسیه گفت: امکان دستیابی به توافق در درگیری اوکراین وجود داشت، اما جهان غرب «جنگ نیابتی» را علیه روسیه برگزید.

مدودف: غرب به جای توافق، «جنگ نیابتی» را علیه روسیه انتخاب کرد

دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

معاون شورای امنیت روسیه در ادامه تصریح کرد که آنچه غرب در خاک اوکراین علیه روسیه انجام می‌دهد، جنگی نیابتی نیست بلکه به بیان دقیق‌تر، یک جنگ واقعی است.

وی اظهار داشت: دشمنان فعلی ما بر این باورند که حق ارسال هر گونه سلاح به اوکراین یا اعزام مشاوران خود برای همفکری در مورد نحوه انجام خصومت‌ها را دارند.

این سیاستمدار روس افزود: آنها [مقامات کشور‌های غربی]می‌گویند که «ما مختصات تاسیسات روسیه را به شما می‌دهیم» که در اصل به این معنی است که متخصصان ما آنها را با حملات موشکی هدف قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه «این در واقع به رسمیت شناختن جنگ علیه روسیه است»، تاکید کرد که این دیگر یک جنگ نیابتی علیه مسکو نیست بلکه «یک جنگ واقعی» است.

مدودف در این مصاحبه همچنین هشدار داد که اگر رئیس‌جمهور بعدی آمریکا همچنان درگیری در اوکراین را تشدید کند، ایالات متحده «راه را برای جنگ جهانی سوم هموار می‌کند».

معاون شورای امنیت روسیه ادامه داد: اگر رهبر بعدی [آمریکا]با همان اشتیاق و انرژی به دامن زدن به آتش درگیری روسیه و اوکراین ادامه دهد، این انتخابی بسیار بد خواهد بود چراکه راهی به سوی جهنم است. هر کس تصمیم به ادامه جنگ بگیرد، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

به گفته این سیاستمدار روس، نخبگان آمریکا اگر فکر می‌کنند که روسیه تمایلی به عبور از برخی خطوط و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای برای محافظت از خود ندارد، اشتباه می‌کنند.

جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های ناتو تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

رئیس‌جمهور روسیه دوم اسفندماه ۱۴۰۰ استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند علیه اوکراین آغاز کرد. به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

طی این مدت کشور‌های عضو ناتو از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.


12111744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام گفت: اقدام تقابلی حتما با واکنش ما مواجه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه ایران با رد قطعنامه شورای حکام، آن را حاصل فشار آمریکا و سه کشور اروپایی دانست و اعلام کرد این اقدام، حقوق هسته‌ای ایران را نقض و مسیر همکاری با آژانس را دچار اخلال کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید با تغییرات نرخ ارز، بازار دچار شوک شد و قیمت دارو چند برابر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ضمن اعلام موافقت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن تصریح کرد: در طول جنگ ۱۲ روزه درس‌های زیادی آموختیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است