سیاسی 17:42 - 12 آبان 1403
معاون شورای امنیت ملی روسیه گفت: امکان دستیابی به توافق در درگیری اوکراین وجود داشت، اما جهان غرب «جنگ نیابتی» را علیه روسیه برگزید.

مدودف: غرب به جای توافق، «جنگ نیابتی» را علیه روسیه انتخاب کرد

دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

معاون شورای امنیت روسیه در ادامه تصریح کرد که آنچه غرب در خاک اوکراین علیه روسیه انجام می‌دهد، جنگی نیابتی نیست بلکه به بیان دقیق‌تر، یک جنگ واقعی است.

وی اظهار داشت: دشمنان فعلی ما بر این باورند که حق ارسال هر گونه سلاح به اوکراین یا اعزام مشاوران خود برای همفکری در مورد نحوه انجام خصومت‌ها را دارند.

این سیاستمدار روس افزود: آنها [مقامات کشور‌های غربی]می‌گویند که «ما مختصات تاسیسات روسیه را به شما می‌دهیم» که در اصل به این معنی است که متخصصان ما آنها را با حملات موشکی هدف قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه «این در واقع به رسمیت شناختن جنگ علیه روسیه است»، تاکید کرد که این دیگر یک جنگ نیابتی علیه مسکو نیست بلکه «یک جنگ واقعی» است.

مدودف در این مصاحبه همچنین هشدار داد که اگر رئیس‌جمهور بعدی آمریکا همچنان درگیری در اوکراین را تشدید کند، ایالات متحده «راه را برای جنگ جهانی سوم هموار می‌کند».

معاون شورای امنیت روسیه ادامه داد: اگر رهبر بعدی [آمریکا]با همان اشتیاق و انرژی به دامن زدن به آتش درگیری روسیه و اوکراین ادامه دهد، این انتخابی بسیار بد خواهد بود چراکه راهی به سوی جهنم است. هر کس تصمیم به ادامه جنگ بگیرد، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

به گفته این سیاستمدار روس، نخبگان آمریکا اگر فکر می‌کنند که روسیه تمایلی به عبور از برخی خطوط و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای برای محافظت از خود ندارد، اشتباه می‌کنند.

جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های ناتو تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

رئیس‌جمهور روسیه دوم اسفندماه ۱۴۰۰ استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند علیه اوکراین آغاز کرد. به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

طی این مدت کشور‌های عضو ناتو از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.


12111744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی ابعاد توافق مجدد ایران و آژانس انرژی اتمی پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست اعضای هیات رئیسه مجمع مجالس آسیایی (APA) با حضور عباس پاپی‌زاده نماینده ایران و رئیس هیات اعزامی ایران به بحرین در حاشیه نشست کمیته دائمی امور اقتصادی و توسعه پایدار این مجمع برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ضمن ابراز سپاس قلبی از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به دولت، تأکید کرد که این رهنمود‌ها مسئولیت رئیس جمهور و مجموعه دولت را بیش از پیش سنگین کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی که برای شرکت در نشست اضطراری وزرای خارجه اسلامی - عربی به قطر سفر کرده است، در ادامه رایزنی‌های دوجانبه در حاشیه این نشست، با فواد حسین دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: قطعنامه ایران در راستای قطعنامه‌های قبلی بوده و ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای را مورد تاکید مجدد قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست اضطراری وزرای خارجه اسلامی-عربی به دوحه قطر سفر کرده، در ادامه رایزنی‌های دوجانبه در حاشیه این نشست با وزیر امور خارجه لبنان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیأت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت در پنجاهمین جلسه خود با مولدسازی ۲۷ فقره ملک و ۳ قطعه زمین در ۱۱ استان کشور موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: توصیه من به صاحبان همه شرکت‌ها این است که در فرآیند ساخت مسکن کارگری وارد شوند تا کارگران لااقل از داشتن مسکن خیالشان راحت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران، در حاشیه کنفرانس بین‌المللی در دوحه، با وزیر امور خارجه ترکیه و محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه پاکستان دیدار و رایزنی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران، با محمد بن عبد الرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر، در دوحه دیدار و درباره تقویت روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است