ورزشی 08:08 - 31 اردیبهشت 1403
تنیسور آلمانی شماره 5 جهان درباره قهرمانی اش در مسترز رُم و اهمیت گرنداسلم پیش رو صحبت کرد.

واکش زورف به پیروزی در مسترز زُم و اهمیت رولان گاروس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، الکساندر زورف پس از پیروزی برابر نیکولاس هری شیلیایی در فینال مسترز رُم گفت: پیروزی در مسترز خاکی رُم برای من ویژه بود، زیرا در سال‌های اخیر آسیب‌های جدی دیده بودم. نگران بودم که دیگر نتوانم روی سکو قرار بگیرم.

زورف که در رنکینگ آتی ATP جای دانیل مدودف را در رده چهارم خواهد گرفت، افزود: دو سال گذشته پس از مصدومیت بسیار سخت بود. این یک لحظه خاص برای من است و می‌خواهم قبل از هر چیز از تیمم تشکر کنم. بدون آنها قطعاً قهرمان نمی‌شدم. بگذارید فقط یک روز یا بیشتر از این لحظه لذت ببرم. پس از آن من کاملاً روی رولان گاروس تمرکز خواهم کرد.

این تنیسور آلمانی سپس با اشاره به گرنداسلم رولان گاروس اظهار داشت: قبلاً بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم؛ می‌دانم که اگر ضعیف بازی کنم، می‌توانم به هر کسی ببازم اما اگر خوب بازی کنم، می‌توانم هر کسی را شکست دهم. این ذهنیت من است. می‌دانم باید روی خودم تمرکز کنم، مثل اینجا ریتمم را در پاریس پیدا کنم. سپس همه چیز به من بستگی خواهد داشت. قبل از این مسابقات، فصل زمین خاکی آن‌طور که انتظار داشتم، پیش نمی‌رفت.البته، همه چیز در مورد یافتن ریتم شماست. خوشحالم که این کار را اینجا انجام دادم، درست قبل از رولان گاروس. امیدوارم در فرانسه هم برنده شوم. می‌خواهم بهترین نمایش خود را در آنجا نشان دهم.

انتهای پیام/

 

12056879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یوونتوس در دیداری از مسابقات سری آ در خانه فیورنتینا به تساوی ۱ - ۱ رسید تا سومین تساوی پیاپی لوچانو اسپالتی ثبت شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بارسلونا با پیروزی پرگل مقابل بیلبائو به خانه خودش یعنی ورزشگاه نیوکمپ برگشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول بعد از باخت بزرگ به سیتی پیش از فیفا دی، امشب در خانه‌اش آنفیلد ۳ - ۰ به ناتینگهام فارست باخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ و لورکوزن رقبای خود را در بوندس لیگا شکست دادند اما دورتموند به تساوی رضایت داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان با برتری یک گله برابر شناورسازی قشم به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال گل‌گهر با برتری یک گله برابر شناورسازی قشم به مرحله یک هشتم‌ نهایی جام حذفی صعود کرد. چادرملو هم با شکست ذوب‌آهن به مرحله بعدی راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال گل‌گهر با برتری یک گله برابر شناورسازی قشم به مرحله یک هشتم‌ نهایی جام حذفی صعود کرد. چادرملو هم با شکست ذوب‌آهن به مرحله بعدی راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال هفت نفره ایران برای سومین دوره پیاپی به مقام نخست مسابقات قهرماتی آسیا-اقیانوسیه دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فیتنس کشورمان در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ از آمادگی کامل ورزشکاران ایرانی برای حضور در این رقابت‌ها خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فیتنس کشورمان در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ از آمادگی کامل ورزشکاران ایرانی برای حضور در این رقابت‌ها خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است