بین‌الملل 17:45 - 01 مرداد 1403
پسکوف با بیان اینکه «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا تا کنون در زمینه روابط با مسکو موضع گیری خاصی نداشته است، تاکید کرد که موضع کرملین در این زمینه بی طرفانه و محتاطانه خواهد بود.

موضع روسیه در قبال نامزدی هریس «بی طرفانه» و «محتاطانه» است

به نقل از رویترز، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز در واکنش به احتمال نامزدی «کامالا هریس» برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اذعان داشت که مسکو در حال حاضر قادر به پیش بینی و ارزیابی برنامه‌های هریس برای شرکت در انتخابات نیست چرا که او تاکنون در مورد روابط مسکو و واشنگتن هیچ اقدام ویژه‌ای انجام نداده و در عملکرد او نیز هیچ نقطه مثبت و منفی مشاهده نشده است؛ بنابراین موضع کرملین نسبت به این موضوع بی طرفانه و محتاطانه است.

پسکوف در پاسخ به این سوال که واکنش کرملین به کناره گیری «جو بایدن» رئیس جمهوری کنونی آمریکا چه بوده است، پاسخ داد: مسکو مدت هاست با بررسی رویداد‌ها و وقایع سال‌های اخیر در آمریکا متوجه شده است که نباید از وقوع هیچ اتفاقی در این کشور شگفت زده شود و روسیه اولویت‌های مهم‌تر و متفاوت تری دارد.

وی همچنین افزود: اولویت اصلی ما دستیابی به اهداف «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، در ارتباط با عملیات ویژه نظامی در اوکراین است که از سال ۲۰۲۲ آغاز شد.

بایدن دیروز (یکشنبه) در نتیجه فشار‌های فزاینده حزب دموکرات و حامیان آن از نامزدی ریاست جمهوری کناره گیری کرد و از معاون خود به عنوان نماینده حزب دموکرات برای رقابت با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور قبلی و نماینده حزب جمهوری خواه حمایت کرد.

آمریکایی‌ها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند.

برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

منبع: ایرنا


12075389
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتشار پیامی در تلگرام، حمله پهپادی به منطقه خرسون را که دستکم ۲۴ کشته و ۵۰ زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد و متهمان اصلی آن را حامیان مالی غربی اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که ارزیابی سیا نشان می‌دهد اوکراین حمله‌ای به اقامتگاه مورد استفاده ولادیمیر پوتین انجام نداده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده، کلیسای قرن نوزدهمی فوندلکرک در آمستردام را ویران کرد، در حالی که هلند شاهد خشونت «بی‌سابقه» علیه پلیس و خدمات اضطراری در شب سال نو بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید دو سامانه جدید دفاع هوایی پاتریوت را مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پستی لاپُست فرانسه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته که دسترسی به تمام سیستم‌های اطلاعاتی، از جمله وب‌سایت رسمی و خدمات ردیابی مرسولات را غیرممکن کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی از بررسی مقدمات بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر پس از بازگشت نتانیاهو از آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زمین‌شناسی آمریکا از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر در نزدیکی یاکوتات آلاسکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب سال نو، چندین منطقه روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفتند که منجر به آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی و کشته شدن عده ای شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است