بین‌الملل 17:45 - 01 مرداد 1403
پسکوف با بیان اینکه «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا تا کنون در زمینه روابط با مسکو موضع گیری خاصی نداشته است، تاکید کرد که موضع کرملین در این زمینه بی طرفانه و محتاطانه خواهد بود.

موضع روسیه در قبال نامزدی هریس «بی طرفانه» و «محتاطانه» است

به نقل از رویترز، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز در واکنش به احتمال نامزدی «کامالا هریس» برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اذعان داشت که مسکو در حال حاضر قادر به پیش بینی و ارزیابی برنامه‌های هریس برای شرکت در انتخابات نیست چرا که او تاکنون در مورد روابط مسکو و واشنگتن هیچ اقدام ویژه‌ای انجام نداده و در عملکرد او نیز هیچ نقطه مثبت و منفی مشاهده نشده است؛ بنابراین موضع کرملین نسبت به این موضوع بی طرفانه و محتاطانه است.

پسکوف در پاسخ به این سوال که واکنش کرملین به کناره گیری «جو بایدن» رئیس جمهوری کنونی آمریکا چه بوده است، پاسخ داد: مسکو مدت هاست با بررسی رویداد‌ها و وقایع سال‌های اخیر در آمریکا متوجه شده است که نباید از وقوع هیچ اتفاقی در این کشور شگفت زده شود و روسیه اولویت‌های مهم‌تر و متفاوت تری دارد.

وی همچنین افزود: اولویت اصلی ما دستیابی به اهداف «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، در ارتباط با عملیات ویژه نظامی در اوکراین است که از سال ۲۰۲۲ آغاز شد.

بایدن دیروز (یکشنبه) در نتیجه فشار‌های فزاینده حزب دموکرات و حامیان آن از نامزدی ریاست جمهوری کناره گیری کرد و از معاون خود به عنوان نماینده حزب دموکرات برای رقابت با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور قبلی و نماینده حزب جمهوری خواه حمایت کرد.

آمریکایی‌ها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند.

برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

منبع: ایرنا


12075389
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش پزشکان بدون مرز، در مناطق نزدیک «خط زرد» فلسطینی‌ها تقریبا هر روز هدف حملات اسرائیل هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بزرگداشت نخستین شهید مداح لشکر فاطمیون در مشهد برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست‌وزیری انگلیس در حال آماده‌باش برای مقابله با هرگونه تلاش برای سرنگونی استارمر است، در حالی که نام‌های زیادی برای جانشینی او مطرح شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الجولانی با انتقاد از رویکرد اسرائیل هشدار داد که این رژیم با بهانه جولان، ممکن است در آینده مناطق بیشتری از سوریه را اشغال کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش با استقبال از سیر آرام و منظم انتخابات پارلمانی عراق، خواستار حفظ روح صلح و احترام به فرآیند انتخاباتی تا زمان اعلام نتایج شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراودات امنیتی جمهوری آذربایجان با ناتو و اسرائیل این کشور قفقازی را به یک چالش مشترک برای دولت‌های ایران و روسیه تبدیل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بخش زایشگاه بیمارستان کمال عدوان که با فداکاری بیماران فلسطینی را درمان می‌کرد، در بازداشتگاه‌های اسرائیل زیر شکنجه شهید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حادثه‌ای در محله لینیرسِ پایتخت آرژانتین، قطاری از ریل خارج شد و دست‌کم ۱۹ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با ورود ناو هواپیمابر به آب‌های کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس وارد مرحله‌ای تازه شده و تحلیلگران از احتمال رویارویی مستقیم خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که ران درمر، وزیر امور راهبردی اسرائیل از سمت خود استعفا کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است