بین‌الملل 11:49 - 08 اردیبهشت 1404
قیمت نفت پس از یک هفته پرنوسان، با افزایش اندکی رو‌به‌رو شد و فعالان آخرین تحولات مربوط به جنگ تجاری، برنامه‌های چین و مذاکرات ایران را ارزیابی کردند.

نوسان قیمت نفت در میان تحلیل جنگ تجاری و تحولات ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قیمت نفت پس از یک هفته پرنوسان، افزایش اندکی را ثبت کردند، زیرا معامله‌گران آخرین نشانه‌ها در جنگ تجاری را تحلیل می‌کردند و برای جزئیات برنامه‌های چین برای حمایت از اقتصادش و تحولات ژئوپلیتیکی در ایران آماده می‌شدند.

نفت برنت پس از کاهش ۱.۶ درصدی در هفته گذشته، از ۶۷ دلار در هر بشکه فراتر رفت، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت نزدیک به ۶۳ دلار بود. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، به شبکه خبری‌ای‌بی‌سی نیوز گفت که مذاکرات با شرکای تجاری آمریکا ادامه دارد. او افزود: برخی از این مذاکرات به ویژه با کشور‌های آسیایی پیشرفت بسیار خوبی دارند.

در چین، بزرگترین واردکننده نفت خام در جهان و اقتصادی که بیشترین تعرفه‌های آمریکا را دریافت کرده است، مقامات قصد دارند در اواخر روز دوشنبه یک کنفرانس خبری برگزار کنند تا اقداماتی را با هدف تثبیت اشتغال و تضمین رشد پایدار اعلام کنند.

در همین راستا نفت در مسیر ثبت بزرگترین ضرر ماهانه از سال ۲۰۲۲ قرار دارد، پس از آنکه به پایین‌ترین سطح خود در چهار سال گذشته رسید. قرارداد‌های آتی تحت تاثیر نگرانی‌ها مبنی بر اینکه جنگ تجاری به سرکردگی آمریکا فعالیت اقتصادی را خفه کرده و به تقاضا برای انرژی آسیب می‌رساند، سنگینی می‌کردند.

همچنین تصمیم ائتلاف اوپک پلاس برای تقویت افزایش تولید متوقف شده، احساسات منفی در بازار نسبت به عرضه را عمیق‌تر کرد. قرار است این ائتلاف در ۵ مه برای بحث در مورد برنامه‌های تولید برای ژوئن تشکیل جلسه دهد.

در عرصه ژئوپلیتیک، آمریکا و ایران از وجود نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات مربوط به توافق بر سر برنامه هسته‌ای تهران خبر دادند و توافق کردند که نشست دیگری را در اروپا برگزار کنند.

منبع: الشرق


12184369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول رسانه‌ای دفاع مدنی فلسطین جزئیاتی را درباره فرآیند بازیابی پیکرهای شهدا در نوار غزه اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناو آبی–خاکی آمریکایی یو‌اس‌اس ایو جیما به‌همراه چند ناو همراه از کلاس آرلی بِرک، به فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری از جزیره «لا اورشیلا» ونزوئلا رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا می‌گوید دولت ترامپ با لغو تحریم‌های سوریه موسوم به تحریم سزار موافق است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر جدید نشان می‌دهد دانشگاه اسلامی غزه بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده خود را برای از سرگیری کلاس‌های حضوری آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز فاش کرد که اسرائیل با یک روش جدید مانع از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پنتاگون اعلام کرده که ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین منعی ندارد، اما تصمیم نهایی همچنان با ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که رژیم اسرائیل به دنبال نقض آتش بس و شروع دوباره نسل کشی مردم غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور ونزوئلا اخیرا برای دریافت موشک، رادار و پهپاد از روسیه، چین و ایران درخواست کمک نظامی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در سخنانی تاکید کرد که در صورتی که باقی کشور‌ها آزمایش اتمی انجام دهند، واشنگتن نیز آزمایش هسته‌ای انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا می‌کند که دولت او هیچ برنامه‌ای برای اقدام نظامی در داخل خاک ونزوئلا ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است