استانی 11:51 - 13 آذر 1403
وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان تقویت روابط کشورهای عضو در موضوعات آموزشی و علمی را خواستار شد و گفت: همکاری در حوزه های منطقه ای، معدن و ترانزیت را باید برای پیشبرد اهداف بسیار کلیدی مد نظر داشته باشیم.

بایرام‌اف: روابط کشورهای اکو در حوزه آموزشی و علمی تقویت شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جیحون بایرام‌اف در بیست و هشتمین نشست شورای وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان اکو در مشهد، گفت: برگزاری این اجلاس فرصت خوبی برای مقابله با چالش‌های پیش روی کشورهای عضو اکو است و برای تحقق این مهم همکاری مشترک میان کشورهای عضو بسیار مهم است.

وزیر امور خارجه آذربایجان افزود: دبیرخانه اکو نقش مهمی در ارتقای تعاملات اعضای سازمان دارد و این موضوع می‌تواند کارآمدی این سازمان را بیش از گذشته افزایش دهد؛ کشور آذربایجان 2 سازمان تخصصی از جمله مرکز انرژی های پاک دارد که امیدواریم به اهداف 2025 در این زمینه دست یابیم.

بایرام‌اف، تقویت روابط کشورهای عضو در موضوعات آموزشی و علمی را خواستار شد و افزود: همکاری در حوزه های منطقه ای، معدن، ترانزیت را باید برای پیشبرد اهداف بسیار کلیدی مد نظر داشته باشیم. در طول دوران ریاست آذربایجان بر اکو، به تقویت پیوندهای میان کشورها اهمیت خواهیم داد و اقتصاد پایدار را دنبال خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: برخی کشورهای عضو اکو در خشکی محصور هستند و باید از طریق توسعه ترابری و گردشگری همکاری‌ها را تقویت کنیم که کشور آذربایجان در این زمینه طرح های موفقی را در دست اجرا دارد که سازمان اکو می‌تواند در آن نقش‌آفرینی کند؛ کشور آذربایجان سعی دارد ظرفیت‌های ترابری خود را افزایش دهد که در این زمینه با جمهوری اسلامی ایران ارتباطات خوبی نیز دارد و به دنبال تقویت سرمایه گذاری در حوزه ترانزیت است.

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان تاکید کرد: باید گذرگاه بهتری بین اروپا و آسیا برقرار کنیم تا به همبستگی میان کشورهای منطقه کمک کند و  از این طریق می توان صدور انرژی از آسیا به اروپا را تحقق بخشید. در حال حاضر آذربایجان در توسعه صادرات انرژی پاک به راه های جدیدی دست یافته تا  نه تنها بین کشورهای منطقه، بلکه با کشورهای دورتر نیز ارتباطات خود را تقویت کنیم.

بایرام‌اف در پایان با اشاره به برگزاری کنفرانس‌های تغییرات آب‌وهوایی به میزبانی باکو، گفت: تغییرات اقلیم در توسعه پایدار بسیار مهم است و طبق برآوردهای انجام شده تامین مالی مورد نیاز تغییرات اقلیمی معادل 30 میلیارد دلار است که نقش مهمی در حفظ کره زمین برای زیست آیندگان دارد.

انتهای پیام/282


12123103
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: شاخص فلاکت در استان به کمترین مقدار خود در یک سال گذشته رسیده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» سید پوریا نعیمی بار دیگر با رای اکثریت اعضای مجمع به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیئت والیبال مازندران انتخاب شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس شبکه دامپزشکی تربت جام گفت:ماموران انتظامی تربت جام یک دستگاه نیسان حامل مرغ مرده که از تربت جام به سمت مشهد در حرکت بود را متوقف کردند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: باید تلاش شود تا پروژه کریدور کلاله - جلفا بدون وقفه پیش رود؛ شخصا پیگیر اجرای کریدور کلاله ـ جلفا هستم و همه باید پای کار باشند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی گفت: زندگی بابرکت حضرت زینب(س) درس مقاومت به بشریت می دهد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران برای دفاع از مردم خود نیاز به اقتدار بین المللی دارد که این مهم وجود دارد، گفت: اقتدار پیشرفت، توسعه و امنیت را به دنبال داشته و حتی فرهنگ را تقویت می کند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال دو مسیر جدید از چهارراه امیرکبیر به میدان انقلاب و دیگری از بلوار آزادی به میدان انقلاب برای راهپیمایی 22 بهمن در نظر گرفته شده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل امور عشایری لرستان از پرداخت 52 میلیارد تومان تسهیلات به عشایر استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی، از اهدای گنجینه ای کم نظیر از سکه های تاریخی ایران به حرم مطهر امام رضا(ع) خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کل دادگستری استان قزوین از آزادی 208 زندانی جرایم مالی غیر عمد با کمک ستاد دیه در 9 ماهه سال جاری در استان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است