بین‌الملل 20:16 - 24 مرداد 1403
نتانیاهو نمایندگان خود در مذاکرات آتش‌بس غزه را مشخص کرد.

نمایندگان نتانیاهو در مذاکرات آتش‌بس غزه تعیین شدند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رئیس موساد و چند تن از مقامات امنیتی و نظامی این رژیم را به عنوان نمایندگان خود در مذاکرات آتش‌بس غزه تعیین کرد.

بنیامن نتانیاهو امروز (چهارشنبه)، تصمیم گرفت «دیوید بارنیاع» رئیس دستگاه جاسوسی این رژیم (موساد) ریاست هیأت مذاکره‌کننده اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس غزه را به عهده بگیرد. قرار است مذاکرات آتش‌بس غزه، فردا پنجشنبه، در دوحه پایتخت قطر از سر گرفته شود.

تلویزیون اسرائیل (کان)، عصر امروز، گزارش داد نتانیاهو همچنین تصمیم گرفته «رونن بار» رئیس سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) و «نیتسان الون» مسئول پرونده اسرا در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این هیأت حضور داشته باشند. کان اشاره کرد که نتانیاهو با اعضای هیأت مذاکره‌کننده پیش از سفر به دوحه گفتگو کرده است. دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) و بدون اشاره به جزئیات بیشتر تنها اشاره کرد که نتانیاهو با سفر هیأت مذاکره‌کننده این رژیم به دوحه موافقت کرده است. روزنامه «تایمز اسرائیل» نیز به نقل از یک منبع آگاه خبر داد «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا نیز در مذاکرات حضور خواهد داشت. براساس گزارش‌ها، «عباس کامل» رئیس سازمان اطلاعات مصر و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر نیز به عنوان میانجی در این مذاکرات حاضر خواهند بود.

در حالی که هنوز مشخص نشده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در این مذاکرات شرکت خواهد کرد یا خیر، تلویزیون اسرائیل گفت که مصر و قطر به عنوان میانجی مسئولیت ارتباط با حماس را به عهده خواهند داشت.

اواخر ماه می‌بود که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا طرحی را برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه پیشنهاد کرد. حماس به دنبال اعلام کلیات این طرح از سوی بایدن با آن موافقت کرد؛ اما بعد‌ها نتانیاهو شروط جدیدی به این طرح اضافه کرد که حتی مخالفت مقامات این رژیم را نیز به دنبال داشت. «یوآو گالانت» وزیر جنگ و «دیوید بارنیاع» رئیس موساد مخالفت صریح خود را با شروط نتانیاهو ابراز کردند و تاکید کردند که این شروط مانع دستیابی به توافقی برای آزادی اسرای اسرائیلی خواهد شد. حماس، روز یکشنبه، در بیانیه‌ای از میانجیگران مذاکرات خواست طرحی برای اجرای پیشنهاد پیشین واسطه‌ها با تکیه بر نگرش بایدن و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد اجرا کنند و از برگزاری مجدد مذاکرات یا مطرح کردن پیشنهاد‌های جدید خودداری کنند.

منبع: فارس


12083002
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ را تصویب کرد که شامل حمایت قابل توجهی از رژیم اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فشار آمریکا برای امتیازدهی اوکراین در مذاکرات، اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین بلوکه‌سازی اموال روسیه را از حالت ۶ ماهه به دائمی تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و عراق ضمن دیدار در ترکمنستان بر گسترش روابط دوجانبه میان مسکو و بغداد تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام فرانسوی اعلام کرد آمریکا، اروپا و اوکراین به دنبال ایجاد موضعی مشترک‌اند تا مذاکرات را بر اساس آن پیش ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنسول اسرائیل در نیویورک تاکید کرد که ترکیه دشمن این رژیم است و نباید گذاشت یک سرباز ترکیه‌ای در غزه پیاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تایلند و کامبوج توافق کرده‌اند پس از شش روز، به درگیری خود پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مذاکره‌کننده اوکراینی تاکید کرد که این هیئت با مشاوران امنیت ملی اوکراین، آمریکا و کشور‌های اروپایی دیدار و گفت‌و‌گو داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۸ کشور با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در بیت‌المقدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس از جهان خواست تا جلوی رفتار استعمارگرانه رژیم اسرائیل در قبال کرانه باختری و زمین‌های فلسطینی را بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تکذیب دفتر نتانیاهو، رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند او قرار است به زودی برای انعقاد یک قرارداد گازی به مصر سفر و با السیسی دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است