سیاسی 19:38 - 27 مهر 1400
شیخی خبر داد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش دیوان محاسبات از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه برای مقابله با کرونا، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته است.

بررسی نحوه هزینه کرد یک میلیارد یورو برای مقابله با کرونا در کمیسیون بهداشت

زهرا شیخی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: در این جلسه گزارش دیوان محاسبات کشور درمورد نحوه تخصیص و هزینه کرد یک میلیارد یورو اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا و بودجه بخش سلامت در سال 1399 به‌ویژه در بخش دارو و ‌تجهیزات پزشکی با حضور مسئولان وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: دیوان محاسبات گزارشی را از مبالغ پرداخت شده از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه ارائه کرد که بر اساس آن از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته که بیشترین مصارف انجام شده در وزارت بهداشت، مرتبط با تسویه معوقات کادر درمان یعنی حدود ۴۵ درصد منابع بوده است.

وی افزود: طبق این گزارش با توجه به نبود شاخص‌های مدون در نحوه توزیع و پرداخت منابع، این منابع به صورت نامتوازن بین مراکز درمانی استان ها توزیع شده است. در واقع بخش عمده ای از منابع اختصاص یافته از این گونه محل‌های بودجه ای صرف جبران ضعف های وزارت بهداشت در بخش درمان و تجهیز مراکز درمانی و پرداخت های پرسنلی معوق شده است.

شیخی یادآور شد: طبق این گزارش، نتایج بررسی‌ها با لحاظ عدم پاسخگویی مراجع توزیع کننده اعتبار، نشان دهنده فقدان شاخص‌های مؤثر بر الگوی تخصیص منابع مورد گزارش بر اساس داده‌های دقیق و بانک‌های اطلاعاتی بوده به نحوی که با وجود تحول کمی و کیفی در نظام آماری و اطلاعاتی و به ویژه فراگیر شدن موضوع بودجه ریزی عملیاتی و لحاظ مؤلفه های کارآیی و اثربخشی در توزیع منابع، روش تخصیص منابع به واحدهای استانی و ملی تحت تأثیر تلفیق مؤلفه های عملکردی و غیر علمی و برنامه ریزی قرار داشته است.

شیخی همچنین گفت که در این جلسه طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط‌ زیست و جنگل بانی بررسی شد اما رای گیری به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام


11279824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با رد احتمال وقوع جنگ با ایران گفت: هیچ نشانه‌ای از قصد دشمن برای حمله وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با بیان اینکه ایران برای دفاع از خود از کسی اجازه نمی‌گیرد، گفت: پاسخ مردم ایران به هر ماجراجویی و شرارتی گسترده، بدون اغماض و حتی غیرمنتظره است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اکنون روایت «شکست‌ناپذیری» که محور ماشین اسطوره‌سازی اسرائیل است، فرو ریخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، مدیریت مصرف و ذینفع‌سازی مردم را محور اصلی اصلاح ناترازی انرژی و بازنگری در سیاست‌های این حوزه عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه پاسداران در جنگ تحمیلی گفت: در صورت هرگونه ماجراجویی جدید، اراده و توان نیرو‌های مسلح برای پاسخ به دشمن متفاوت از گذشته خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور برای تسریع امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده خوزستان و هرمزگان، به مسئولان مربوطه دستور رسیدگی داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: ایران همچنان برای توافقی آماده است که بر احترام متقابل و منفعت متقابل بنا شود و رفع ملموس و قابل راستی‌آزمایی تحریم‌ها را دربر بگیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد باقی ماند و کمیسیون با افزایش مالیات مخالفت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان انرژی اتمی بعد از ظهر امروز با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی به نمایندگان در خصوص اقدامات و برنامه‌های این سازمان ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است