سیاسی 19:38 - 27 مهر 1400
شیخی خبر داد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش دیوان محاسبات از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه برای مقابله با کرونا، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته است.

بررسی نحوه هزینه کرد یک میلیارد یورو برای مقابله با کرونا در کمیسیون بهداشت

زهرا شیخی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: در این جلسه گزارش دیوان محاسبات کشور درمورد نحوه تخصیص و هزینه کرد یک میلیارد یورو اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا و بودجه بخش سلامت در سال 1399 به‌ویژه در بخش دارو و ‌تجهیزات پزشکی با حضور مسئولان وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: دیوان محاسبات گزارشی را از مبالغ پرداخت شده از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه ارائه کرد که بر اساس آن از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته که بیشترین مصارف انجام شده در وزارت بهداشت، مرتبط با تسویه معوقات کادر درمان یعنی حدود ۴۵ درصد منابع بوده است.

وی افزود: طبق این گزارش با توجه به نبود شاخص‌های مدون در نحوه توزیع و پرداخت منابع، این منابع به صورت نامتوازن بین مراکز درمانی استان ها توزیع شده است. در واقع بخش عمده ای از منابع اختصاص یافته از این گونه محل‌های بودجه ای صرف جبران ضعف های وزارت بهداشت در بخش درمان و تجهیز مراکز درمانی و پرداخت های پرسنلی معوق شده است.

شیخی یادآور شد: طبق این گزارش، نتایج بررسی‌ها با لحاظ عدم پاسخگویی مراجع توزیع کننده اعتبار، نشان دهنده فقدان شاخص‌های مؤثر بر الگوی تخصیص منابع مورد گزارش بر اساس داده‌های دقیق و بانک‌های اطلاعاتی بوده به نحوی که با وجود تحول کمی و کیفی در نظام آماری و اطلاعاتی و به ویژه فراگیر شدن موضوع بودجه ریزی عملیاتی و لحاظ مؤلفه های کارآیی و اثربخشی در توزیع منابع، روش تخصیص منابع به واحدهای استانی و ملی تحت تأثیر تلفیق مؤلفه های عملکردی و غیر علمی و برنامه ریزی قرار داشته است.

شیخی همچنین گفت که در این جلسه طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط‌ زیست و جنگل بانی بررسی شد اما رای گیری به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام


11279824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان این که «ایران و لبنان دارای روابط دیپلماتیک هستند»، گفت: دارای آمادگی کامل برای گفت‌و‌گو با مقامات لبنان در مورد روابط دوجانبه هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معصومی می‌گوید در مجلس نگاه جنسیتی به اصلاح قانون محکومیت‌های مالی مهریه نداریم بلکه به دنبال آرامش خانواده‌ها هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا گفت: اقتضا می‌کند که بسیاری از تاکتیک‌هایی که خلاقانه به عرصه ظهور رسیده بود برای دشمن کتمان بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در آیین گرامیداشت روز دانشجو گفت: یک حرف می‌زنیم و جور دیگر عمل می‌کنیم؛ این ناترازی است که همچنان ادامه دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه در پیامی بر نقش تاریخی دانشگاه‌ها و جایگاه راهبردی دانشجویان در پیشرفت علمی، امنیت ملی و اقتدار کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی الزامات دائمی بودجه را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید تصمیم جلسه سران قوا این است بودجه‌ای که در مجلس برای نیرو‌های مسلح مصوب شده، کاهش پیدا نکند و به‌دلیل اولویت‌ها از جای دیگری صرفه جویی کنیم
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات قصور و کوتاهی وزارت راه و شهرسازی در اختصاص زمین به خانوار‌های مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در دادسرا مورد رسیدگی قرار می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطه گران و مستبدان بوده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس برای رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه بودجه در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی در سه نوبت برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است