سیاسی 19:38 - 27 مهر 1400
شیخی خبر داد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش دیوان محاسبات از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه برای مقابله با کرونا، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته است.

بررسی نحوه هزینه کرد یک میلیارد یورو برای مقابله با کرونا در کمیسیون بهداشت

زهرا شیخی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: در این جلسه گزارش دیوان محاسبات کشور درمورد نحوه تخصیص و هزینه کرد یک میلیارد یورو اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا و بودجه بخش سلامت در سال 1399 به‌ویژه در بخش دارو و ‌تجهیزات پزشکی با حضور مسئولان وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: دیوان محاسبات گزارشی را از مبالغ پرداخت شده از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه ارائه کرد که بر اساس آن از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته که بیشترین مصارف انجام شده در وزارت بهداشت، مرتبط با تسویه معوقات کادر درمان یعنی حدود ۴۵ درصد منابع بوده است.

وی افزود: طبق این گزارش با توجه به نبود شاخص‌های مدون در نحوه توزیع و پرداخت منابع، این منابع به صورت نامتوازن بین مراکز درمانی استان ها توزیع شده است. در واقع بخش عمده ای از منابع اختصاص یافته از این گونه محل‌های بودجه ای صرف جبران ضعف های وزارت بهداشت در بخش درمان و تجهیز مراکز درمانی و پرداخت های پرسنلی معوق شده است.

شیخی یادآور شد: طبق این گزارش، نتایج بررسی‌ها با لحاظ عدم پاسخگویی مراجع توزیع کننده اعتبار، نشان دهنده فقدان شاخص‌های مؤثر بر الگوی تخصیص منابع مورد گزارش بر اساس داده‌های دقیق و بانک‌های اطلاعاتی بوده به نحوی که با وجود تحول کمی و کیفی در نظام آماری و اطلاعاتی و به ویژه فراگیر شدن موضوع بودجه ریزی عملیاتی و لحاظ مؤلفه های کارآیی و اثربخشی در توزیع منابع، روش تخصیص منابع به واحدهای استانی و ملی تحت تأثیر تلفیق مؤلفه های عملکردی و غیر علمی و برنامه ریزی قرار داشته است.

شیخی همچنین گفت که در این جلسه طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط‌ زیست و جنگل بانی بررسی شد اما رای گیری به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام


11279824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید رئیس‌جمهور در نشست بعدازظهر مجلس لایحه بودجه ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه غیرعلنی مجلس درباره نوسانات ارزی اساسی و نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با حضور تیم اقتصادی دولت آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حجاب‌استایل‌ها، تورم و گرانی روی میز دستگاه قضا و ارزانی برنج پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید در جایی که پاسخ قانع‌کننده‌ای برای حل مشکلات از دولت ارائه نمی‌شود، کابینه باید تصمیماتی برای اصلاح خود اتخاذ کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با رد برداشت «رها شدن مردم توسط دولت» گفت: نرخ تورم فعلی حدود ۴۱ درصد بوده و افزایش قیمت‌ها نتیجه ناترازی بانک‌ها و کسری بودجه است، نه عملکرد یک دولت خاص.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت، با تأکید بر نقش زنان در مدیریت، گفت: هر زن حاضر در لایه‌های مدیریتی باید بداند که به‌عنوان یک نماد نقش‌آفرینی می‌کند و حفظ ارزش‌ها و تعادل میان مسئولیت‌ها در این مسیر ضروری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور در مورد تبدیل روزمزدی به نظام کارمزدی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، بر ضرورت ارتقای همگرایی تهران و تفلیس، توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی برای تحقق ثبات و منافع متوازن در منطقه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اجرای فرایند گزیر بانک آینده با آرامش، شفافیت و روند اصولی انجام شد و نظام اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است