سیاسی 19:38 - 27 مهر 1400
شیخی خبر داد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش دیوان محاسبات از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه برای مقابله با کرونا، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته است.

بررسی نحوه هزینه کرد یک میلیارد یورو برای مقابله با کرونا در کمیسیون بهداشت

زهرا شیخی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: در این جلسه گزارش دیوان محاسبات کشور درمورد نحوه تخصیص و هزینه کرد یک میلیارد یورو اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا و بودجه بخش سلامت در سال 1399 به‌ویژه در بخش دارو و ‌تجهیزات پزشکی با حضور مسئولان وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: دیوان محاسبات گزارشی را از مبالغ پرداخت شده از محل یک میلیارد یورو صندوق توسعه ارائه کرد که بر اساس آن از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، حدود ۸۷ درصد به وزارت بهداشت، ۹ درصد به سازمان تأمین اجتماعی و ۴ درصد نیز به سایر دستگاه های اجرایی اختصاص یافته که بیشترین مصارف انجام شده در وزارت بهداشت، مرتبط با تسویه معوقات کادر درمان یعنی حدود ۴۵ درصد منابع بوده است.

وی افزود: طبق این گزارش با توجه به نبود شاخص‌های مدون در نحوه توزیع و پرداخت منابع، این منابع به صورت نامتوازن بین مراکز درمانی استان ها توزیع شده است. در واقع بخش عمده ای از منابع اختصاص یافته از این گونه محل‌های بودجه ای صرف جبران ضعف های وزارت بهداشت در بخش درمان و تجهیز مراکز درمانی و پرداخت های پرسنلی معوق شده است.

شیخی یادآور شد: طبق این گزارش، نتایج بررسی‌ها با لحاظ عدم پاسخگویی مراجع توزیع کننده اعتبار، نشان دهنده فقدان شاخص‌های مؤثر بر الگوی تخصیص منابع مورد گزارش بر اساس داده‌های دقیق و بانک‌های اطلاعاتی بوده به نحوی که با وجود تحول کمی و کیفی در نظام آماری و اطلاعاتی و به ویژه فراگیر شدن موضوع بودجه ریزی عملیاتی و لحاظ مؤلفه های کارآیی و اثربخشی در توزیع منابع، روش تخصیص منابع به واحدهای استانی و ملی تحت تأثیر تلفیق مؤلفه های عملکردی و غیر علمی و برنامه ریزی قرار داشته است.

شیخی همچنین گفت که در این جلسه طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط‌ زیست و جنگل بانی بررسی شد اما رای گیری به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام


11279824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برخی بندهای مصوبه دولت برای افزایش قیمت بنزین قابل مناقشه است و این روشی که مصوبه هیئت وزیران از آن بیرون آمده به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح و عدالت بین‌المللی تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت بر اعتراف آمریکا به نقش محوری و عملیاتی در تجاوز رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سایه‌روشن اصلاحات بنزینی، دیپلماسی به وقت پاریس، بلک فرایدی پلاستیکی و میوه در سبد خاطرات پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطع شدن سهمیه بنزین خودروهای نوشماره خلاف مقررات است و مجلس قطعاً به این مصوبه دولت ورود پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است