بین‌الملل 21:49 - 14 مهر 1403
رئیس رژیم صهیونیستی همزمان با فرا رسیدن نخستین سالروز آغاز نبرد «طوفان الأقصی» در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، گفت که زخم‌های این حادثه هنوز التیام نیافته است.

رئیس رژیم صهیونیستی: زخم‌های هفتم اکتبر هنوز التیام نیافته است

 شبکه الجزیره گزارش داد، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی گفت که رنج‌های این رژیم در نتیجه حملات هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ ادامه دارد.

رئیس رژیم صهیونیستی که ارتش آن با گذشت یک سال از آغاز جنگ علیه نوار غزه در اهداف اعلامی این جنگ، اعم از نابودی حماس و بازگرداندن اسرای صهیونیست ناکام مانده است، گفت: امسال پر از درد و ویرانی بود، ما هرگز تسلیم نخواهیم شد، ما حق داریم احساس امنیت و آرامش کنیم، زخم‌های حملات هفتم اکتبر هنوز به طور کامل التیام نیافته است.

رئیس رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن جنایت‌های این رژیم علیه فلسطینیان در نوار غزه و کرانه باختری و حملات وحشیانه به لبنان، گفت: ایران و عوامل آن که نفرت، آنها را کور کرده است، تهدیدی همیشگی برای اسرائیل هستند.

از سوی دیگر و در همین حال، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به ناتوانی این رژیم برای خنثی کردن برنامه هسته‌ای ایران اذعان کرد و ضمن اشاره به توان بالای موشکی حزب الله گفت: نیمی از اسرائیل در پناهگاه‌ها مخفی شده و ساکنان شمال به خانه‌های خود باز نگشته اند؛ آنها هرگز باز نخواهند گشت.

«ایهود اولمرت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را خنثی کند؛ حزب الله نیز به قوت خود باقی است و همین امروز، صد‌ها موشک شلیک کرد.

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی افزود: نیمی از اسرائیل در پناهگاه‌ها مخفی شده و ساکنان شمال به خانه‌های خود باز نگشته اند؛ آنها هرگز باز نخواهند گشت.

ایهود اولمرت ادامه داد: ما هزینه‌های این جنگ را می‌پردازیم؛ جنگی که نمی‌توانیم درباره بخش‌هایی از آن حرف بزنیم.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش اسرائیل، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت.

پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه می‌توانند طی چند روز، گروه‌های مقاومت را نابود کنند و در نتیجه، غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.


12100972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان «گزارشگران بدون مرز» اعلام کرد اسرائیل با کشتن ۲۹ روزنامه‌نگار در غزه، «مرگبارترین رژیم برای خبرنگاران» شناسایی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جریان نشست گروه هفت به سران این گروه اطلاع داده است پس از این بودحه کمک مالی به اوکراین را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری کولبا، وزیر خارجه اسبق اوکراین که پیشتر از هموطنانش خواسته بود با «بیل» بجنگند، حالا می‌گوید تنها در صورت دریافت فراخوان به جبهه خواهد رفت و فعلاً «در خانه نشسته» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله شبه‌نظامیان به یک پست امنیتی در منطقه مرزی در شمال غرب پاکستان، شش سرباز این کشور کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع انگلیسی گزارش دادند که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی چند روز آینده توافقی را برای توقیف دارایی‌های روسیه اعلام خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی تأکید کرد اوکراین تحت هیچ توافقی حق قانونی یا اخلاقی برای واگذاری سرزمین به روسیه را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اورزولا فون در لاین با تأکید بر اهمیت راهبردی اوکراین برای اتحادیه اروپا، اعلام کرد امنیت این کشور باید به عنوان نخستین خط دفاعی اروپا در بلندمدت تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای چارجوب هماهنگی از جلسه‌ی عادی این نهاد برای رایزنی درباره نامزد مناسب برای پست نخست وزیری عراق خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با هشدار درباره بحران جمعیتی روسیه، خواستار تدوین اقدامات جدیدی برای افزایش نرخ زاد و ولد و تشویق پدری مسئولانه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است