سیاسی 06:00 - 26 مرداد 1403
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: احتمالا برخی از وزرای پیشنهادی دولت رای اعتماد نگیرند، چون مجلس بر روی برخی از افراد حساس است.

مجلس بر روی برخی از وزرای پیشنهادی دولت حساس است

محمد امیر عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تکمیل اعضای این کمیسیون گفت: هنوز سه تا از کمیسیون‌ها، نمایندگان خود در کمیسیون اصل نود را معرفی نکرده‌اند و در صورت تشکیل جلسه کمیسیون، انتخابات هیئت‌رئیسه و همچنین رئیس و اعضای کمیته‌های پنج‌گانه کمیسیون اصل نود برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کمیسیون اصل نود پس از برگزاری جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی آغازبه‌کار می‌کند.

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس درباره فهرست وزرای پیشنهادی دولت بیان کرد: به نظر من شخصیت‌های خوب، آدم‌های باسواد و با برنامه‌ای معرفی شدند و از آنجا که مرکز دموکراسی مجلس است باید نظر جمع درباره وزرای پیشنهادی لحاظ شود.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس اظهار کرد: احتمالا برخی از وزرای پیشنهادی رای اعتماد نگیرند، چون مجلس بر روی برخی از افراد حساس است البته باید ببینیم که آنها توانسته‌اند نمایندگان مجلس را قانع کنند یا خیر لذا وزرای پیشنهادی در برنامه‌هایشان نباید سوگیری جریانی داشته باشند و همه برای خدمت به مردم بیایند همچنین فرد نباید سوگیری حزبی و جناحی در انتصاباتش داشته باشد.

امیر گفت: استعلام‌هایی که از وزرا قبل از معرفی به مجلس گرفته می‌شود استعلام‌های شخصیتی و برای پاک بودن فرد است، اما توانمندی او را مجلس می‌سنجد و از آنجا که دولت اصلاح‌طلب و مجلس اصولگراست لذا وزرای پیشنهادی باید مجلس را از لحاظ توانمندی و برنامه‌ریزی قانع کنند.


12083321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و آلمان، به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی گفت: دولت خود را موظف و همراه قطعی نیرو‌های مسلح می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به اظهارات جدید وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم و محاصره اقتصادی ایران واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس، از متقاضیان عبور از تنگه هرمز خواست موقتا از آدرس /⁦ pgsa.ir⁩ و ترجحیا مرورگر فایرفاکس جهت ثبت درخواست شان استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده‌ کل قوا در حکمی سردار پاسدار احمد وحیدی را به سِمت فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: نقشه دشمن برای فروپاشی کشور دیگر صرفاً نظامی نیست و آنها بر ایجاد اختلاف از درون حساب باز کرده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیت شهید رئیسی انتصاب سرلشکر محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی محسن رضایی را سمت دبیر شورای‌عالی امنیت ملی منصوب و از تلاش‌های خالصانه و ارزشمند آقای محمدباقر ذوالقدر در دوره تصدی مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده معظّم کل قوا در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب را به سِمت رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است