علمی فناوری 18:04 - 25 فروردین 1400

مشخصات گوشی «موتو جی ۲۰» فاش شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گزارش‌های اخیر نشان داد موتورلا مشغول توسعه حداقل سه موبایل سری G از جمله موتوجی ۲۰، موتوجی ۴۰ فیوژن و موتور جی ۶۰ است. اطلاعات زیادی درباره مشخصات موتوجی ۴۰ فیوژن و موتوجی ۶۰ منتشر شده است. اکنون وب سایت ۹۱mobiles به نقل از یک افشا کننده معتبر حوزه فناوری، مشخصات و رندرهای موتوجی ۲۰ را فاش کرده است.

طبق گزارش جدید این دستگاه نمایشگر ال سی دی ۶.۵ اینچی دارد و وزن آن ۲۰۰ گرم است. همچنین وضوح نمایشگر ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل و رفرش ریت آن نیز ۹۰ هرتز است.

در موتوجی ۲۰ از پردازشگر ۸ هسته‌ای Unisoc T۷۰۰ استفاده شده است. در کنار این موارد RAMدستگاه ۴ و حافظه ذخیره آن ۶۴ گیگابایت است. البته می‌توان کارت حافظه میکرو اس دی به دستگاه افزود.

باتری موبایل جدید موتورلا ۵ هزار میلی آمپری است اما مشخص نیست آیا از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کند یا خیر. پشت موبایل ماژول ۴ دوربین‌های ۴۸،۸، ۲ و ۲ مگاپیکسل نصب شده است.

در کنار این موارد موتوجی ۲۰ مجهز به اسکنر اثر انگشت، جک آئودیو، کلید مخصوص استفاده از دستیار هوشمند گوگل، NFC، قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت است.

هنوز مشخص نیست این دستگاه چه زمان عرضه می‌شود.


11026039
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شکستن قولنج گردن می‌تواند خطراتی را در پی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای، شایعه انتشار سؤالات آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی، پیش از برگزاری آزمون را قویاً تکذیب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان با انجام تحقیقاتی درباره پیامد‌های استفاده مداوم و مکرر از شبکه‌های اجتماعی که روی ابعاد مختلف زندگی تاثیر می‌گذارد، هشدار دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش و آموززش کشور از انتشار دفترچه سوالات آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی با دستور رئیس‌جمهور ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی پیشنهاد می‌شود اکثر بیماران سردرد را بدون استفاده از دارو درمان کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر ماه با رقابت بیش از ۳۹۹ هزار متقاضی در سلامت کامل برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت «اوپن‌ای‌آی» یک عامل هوش مصنوعی جدید را برای «چت‌جی‌پی‌تی» معرفی کرده که می‌تواند کار‌های مربوط به رایانه را به جای کاربر انجام دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه کنکور با امنیت کامل برگزار شد، گفت: سال تحصیلی برای نو ورود‌ها با توجه به اینکه اعلام نتایج قاعدتاً در نیمه مهرماه خواهد بود، با قدری تاخیر شروع خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است