اقتصادی 16:25 - 02 اردیبهشت 1404
معاون وزیر نفت گفت: صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیر دولیت صنعت نفت با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک کار جدید رد حوزه صنعت نفت و بالادست صنعت نفت با مشارکت بانک‌های مختلف و شرکت‌های اکتشاف و تولید مشارکت کردند.

وی ادامه داد: کار این صندوق  تضمین اجرای پروژه‌های بالا دست  است و ارائه ضمانت به مبالغ بالای که از نظر ارزی نیاز باشد ارائه می‌دهد وبانک‌ها تامین و شرکت ملی نفت مشارکت می‌کند هم بانک‌ها و هم شرکت ملی نفت و تا چند میلیون دلار این ضمانت نامه‌ها صادر می‌شودچراکه این در اجرای این پروژه‌ها سهامدار و صندوق دار هستند.

او بیان کرد: مبلغ اولیه این صندوق ۳۰۰ میلیون یورو است و تا چندین میلیون یورو ضمانت نامه‌های لازم را ارائه میکند و در حال حاضر کار این صندوق  اجرای پروژه‌های بالا دست و ارائه ضمانت نامه است چراکه به نوعی هم بانک‌ها را تضمین میکند و هم شرکت ملی نفت در اجرای این طرح مشارکت می‌کند.

گفتنی است  صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و حمید بورد؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با سرمایه‌ای افزون بر ۳۰۰ میلیون یورو و با مشارکت ۲۰ شریک کلیدی ازجمله بانک‌های پارسیان، تجارت، رفاه کارگران، سینا، شهر، گردشگری، ملت و ملی، شرکت‌های اکتشاف و تولید مپنا، دانا، پاسارگاد، سینا، پرشیا، سیلند و مارون‌کاران، پتروپارس و اویک، همچنین بورس انرژی، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأسیس می‌شود.


12182069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه حراج انواع قطعات سکه توسط بانک مرکزی تا پایان سال، در قالب یک نوبت در هر هفته در مرکز مبادله ارز و طلا برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت:مصرف برق مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ مگاوات برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار سالانه حدود ۱۳۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارد که این وضعیت را برای تامین امنیت غذایی دشوار می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل آب و فاضلاب استان گفت: در وضعیت فعلی برنامه‌ای برای افزایش میزان ساعت اُفت فشار در شب نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و معاون اشتغال بنیاد برکت بیش از هزار طرح آبزی‌پروری در حوزه شیلات کشور به بهره‌برداری رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: امسال از ۱۰ آبان ۱۴۰۴، باروری ابر‌ها را آغاز کردیم، اما سامانه‌های بارشی چندانی در این مدت وجود نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: برای حفاظت از نوار جنوبی و مبارزه در سطح حداقل ۱۰۰ هزارهکتار علیه ملخ صحرایی نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ملی زمین و مسکن گفت:مراحل واگذاری ۷۷ هزار واحد به صورت قطعی انجام شده و به خانواده‌های مشمول قانون به صورت رایگان این واحدها واگذارشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طراحی نظام پیش هشدار در صنعت بیمه کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: امروز شاهد افزایش ۱۸ درصدی ناوگان با اضافه شدن ۳۲ فروند هواپیمای مسافربری و فعال بودن ۲۰۹ فروند هواپیما در خدمت‌رسانی به مردمدر سراسر کشور هستیم

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است