بین‌الملل 15:02 - 22 خرداد 1403
سخنگوی حماس با اشاره به موافقت این جنبش با پیشنهاد آتش‌بس شورای امنیت، وزیر خارجه آمریکا را مانعی بر سر توافق آتش بس دانست.

حماس: بلینکن مانعی برای توافق آتش‌بس است

اسامه حمدان، نماینده ارشد حماس امروز سه شنبه مدعی شد که حضور آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا مانع از روند توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی می‌شود.

حمدان با تأکید بر اینکه «بلینکن» یکی از موانع دستیابی به توافق است، گفت: «بلینکن تنها بر اساس میل (رژیم) اسرائیل عمل می‌کند. مشکل در کل، موضع آمریکا است و بلینکن باید دقیق‌تر باشد. تلاش برای تحت فشار قرار دادن میانجی‌گران، موضع حماس را تغییر نخواهد داد.»

پیش از این، بلینکن اطمینان داده بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «تعهد مجدد» خود را به پیشنهاد آتش‌بس غزه که توسط ایالات متحده و با تایید شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده است، تأیید کرده است.

گفته می‌شود قطعنامه تصویب شده در شورای امنیت شامل آتش‌بس دائم در غزه، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از این باریکه، مبادله اسرا، بازسازی غزه و بازگشت فلسطینیان به محل زندگی خود و مخالفت با هرگونه تغییر جمعیتی یا کاهش مساحت نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه است.

قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت به ۹ رای از آرای ۱۵ عضو این شورا بدون مخالفت یا وتوی اعضای دائم آن شامل آمریکا، روسیه، انگلیس، چین و فرانسه نیاز دارد که قطعنامه پیشنهادی آمریکا بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.


12062221
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ اسرائیل با پیدا کردن جسد یک نظامی خودکشی کرده در خانه‌اش اعلام کرد تعداد نظامیانی که در ۲۰۲۵ خودشان را کشتند به ۲۲ نفر افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای غزه با تأکید بر فاجعه انسانی گسترده، سال ۲۰۲۶ را زمان پایان جنگ و آغاز بازسازی واقعی و حمایت بی‌وقفه از مردم و آوارگان غزه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو می‌گوید مدارکی که نشان می‌دهد اوکراین تلاش کرده به اقامتگاه رئیس جمهور روسیه حمله کند را استخراج کرده و به زودی تحویل آمریکا خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه طرحی را کلید زد که علاوه بر ممنوعیت کامل پلتفرم‌ها برای زیر ۱۵ ساله‌ها، نوجوانان را از ساعت ۱۰ شب به بعد، از دنیای مجازی بیرون می‌راند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آمار شهدای غزه از مرز ۷۱ هزار نفر گذشت، خیابان‌های استانبول شاهد خروش ۵۲۰ هزار معترض علیه این نسل‌کشی بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتشار پیامی در تلگرام، حمله پهپادی به منطقه خرسون را که دستکم ۲۴ کشته و ۵۰ زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد و متهمان اصلی آن را حامیان مالی غربی اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که ارزیابی سیا نشان می‌دهد اوکراین حمله‌ای به اقامتگاه مورد استفاده ولادیمیر پوتین انجام نداده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده، کلیسای قرن نوزدهمی فوندلکرک در آمستردام را ویران کرد، در حالی که هلند شاهد خشونت «بی‌سابقه» علیه پلیس و خدمات اضطراری در شب سال نو بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید دو سامانه جدید دفاع هوایی پاتریوت را مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پستی لاپُست فرانسه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته که دسترسی به تمام سیستم‌های اطلاعاتی، از جمله وب‌سایت رسمی و خدمات ردیابی مرسولات را غیرممکن کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است