بین‌الملل 15:02 - 22 خرداد 1403
سخنگوی حماس با اشاره به موافقت این جنبش با پیشنهاد آتش‌بس شورای امنیت، وزیر خارجه آمریکا را مانعی بر سر توافق آتش بس دانست.

حماس: بلینکن مانعی برای توافق آتش‌بس است

اسامه حمدان، نماینده ارشد حماس امروز سه شنبه مدعی شد که حضور آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا مانع از روند توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی می‌شود.

حمدان با تأکید بر اینکه «بلینکن» یکی از موانع دستیابی به توافق است، گفت: «بلینکن تنها بر اساس میل (رژیم) اسرائیل عمل می‌کند. مشکل در کل، موضع آمریکا است و بلینکن باید دقیق‌تر باشد. تلاش برای تحت فشار قرار دادن میانجی‌گران، موضع حماس را تغییر نخواهد داد.»

پیش از این، بلینکن اطمینان داده بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «تعهد مجدد» خود را به پیشنهاد آتش‌بس غزه که توسط ایالات متحده و با تایید شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده است، تأیید کرده است.

گفته می‌شود قطعنامه تصویب شده در شورای امنیت شامل آتش‌بس دائم در غزه، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از این باریکه، مبادله اسرا، بازسازی غزه و بازگشت فلسطینیان به محل زندگی خود و مخالفت با هرگونه تغییر جمعیتی یا کاهش مساحت نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه است.

قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت به ۹ رای از آرای ۱۵ عضو این شورا بدون مخالفت یا وتوی اعضای دائم آن شامل آمریکا، روسیه، انگلیس، چین و فرانسه نیاز دارد که قطعنامه پیشنهادی آمریکا بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.


12062221
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشورهای اتحادیه اروپا نوزدهمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه را تصویب کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند آمریکا به صورت چراغ‌خاموش محدودیت اوکراین در استفاده از موشک‌های دوربرد غربی را لغو کرده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی امارات با ویتکاف و کوشنر در ابوظبی با محوریت آتش‌بس غزه دیدار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های فرانسه تحقیقات در مورد تهدید به مرگ رئیس جمهور سابق در زندان را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ در حال بررسی طرحی برای محدود کردن صادرات نرم‌افزار و فناوری به چین در واکنش به محدودیت‌های اخیر پکن بر عناصر خاکی کمیاب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به تصویب پیش‌نویس طرح‌هایی در کنست رژیم صهیونیستی، این اقدام را فصلی از نسل‌کشی، پاکسازی نژادی و کوچ اجباری علیه مردم فلسطین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قانون‌گذاران آمریکایی لایحه‌ای را تصویب کردند که هدف آن استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه در ایالات متحده برای کمک مالی به کی‌یف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد «توقف موقتی حملات» در خطوط مقدم را یک «سازش خوب» تلقی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا یک کشتی را با ادعای آنکه مظنون به قاچاق مواد مخدر است در سمت اقیانوس آرام آمریکای جنوبی هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بمب‌افکن‌های دوربرد روسیه بر فراز دریای بالتیک پرواز کرده و در طول ماموریت، با جت‌های کشور‌های دیگر همراهی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است