اجتماعی 21:46 - 24 خرداد 1403
جانشین ستاد اربعین استان تهران گفت: اتباع برای برپایی مواکب خود باید تاییدیه اداره کل اتباع استانداری تهران را اخذ کنند.

اتباع استان تهران برای برپایی موکب تاییدیه دریافت کنند

محسن نایبی معاون امنیتی استاندار و جانشین ستاد اربعین استان تهران در این جلسه ضمن تاکید بر آماده سازی شرایط ضمن تاکید آماده سازی زیرساخت‌ها جهت ارائه خدمات مطلوب در مسیر راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) در سال جاری گفت: از آنجا که برگزاری مراسم اربعین مسبوق به سابقه می‌باشد، موضوعاتی همچون کمک‌رسانی، اعزام، اسکان و هماهنگی بین دستگاهی همچون سال‌های گذشته و بهتر از آن باید انجام شود. 

معاون استاندار تهران با بیان این مطلب که خدمات به زائرین باید از داخل مرز‌های کشور آغاز شود گفت: ارائه خدمات مختص شهر نجف و محل استقرار مواکب ستاد اربعین استان نیست بلکه باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا زائران در اماکن مختلف نظیر ترمینال‌های اتوبوسرانی و فرودگاه امام نیز از خدمات مواکب بهره‌مند شوند. 

نایبی به لزوم تهیه برآورد‌های لازم جهت پشتیبانی مراسم اربعین اشاره کرد و گفت: ستاد استان در نجف از ماه آینده مستقر میشود لذا لازم است کلیه اقدامات طی یک جدول زمانبندی به دبیرخانه ستاد ارائه شده تا بر اساس آن تصمیم گیری و برنامه. ریزی نماییم.

جانشین ستاد اربعین استان تهران در خصوص اعزام اتباع و استقرار مواکب آنها گفت: اتباع سایر کشور‌ها که قصد استقرار موکب در مسیر راهپیمایی را دارند، قبل از ثبت موکب خود در ستاد عتبات استان باید نسبت به اخذ تاییدیه از اداره کل اتباع و مهاحرین خارجی استان تهران اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، در ادامه جلسه هر کدام از روسای کمیته‌ها به تشریح اقدامات و بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.


12063146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از انجام رایزنی‌های بین‌المللی برای جلب کمک جهت خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های «الیت» چالوس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس این استان تعطیل نیست، اما مهد‌های کودک و پیش دبستانی در استان به جز فیروزکوه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پروژه پتروشیمی میانکاله متوقف شده است؟، گفت: از ابتدای سال و با رسانه‌ای شدن موضوع، همکاری نهاد‌های مدنی برای پیشبرد اهداف سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با «میانکاله» بسیار تاثیرگ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات، سه بالگرد جمعیت هلال‌احمر به عملیات اطفای حریق منطقه جنگلی الیت پیوستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قسمت اعلام شاخص آلاینده هوای پایتخت در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با خطا مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستادملی جمعیت با تشریح جزئیات اجرای طرح «کارت امید مادر» و شرایط و نحوه دریافت آن را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «شهید اوج مبارزه با هوای نفس، اوج بندگی و اوج خدایی شدن است و پرده‌ها از مقابل چشمان او کنار می‌رود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه «اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را در راستای سیاست‌ها و رویکرد‌های مدون دستگاه قضایی ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است