سیاسی 19:26 - 27 مهر 1400

نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر اطلاعات درباره عراق

محمود عباس‌زاده مشکینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز با وزیر اطلاعات و معاونین این وزارتخانه نشست مشترک داشتند.

وی بیان کرد: در این جلسه اعضای کمیسیون با مدیران و معاونین جدیدالانتصاب در این وزارتخانه آشنا شده و از نزدیک در جریان دیدگاه‌ها و برنامه‌های این مدیران قرار گرفتند.

سخنگوی‌ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این جلسه عملکرد وزارتخانه براساس برنامه‌هایی که وزیر در جریان رأی اعتماد اعلام کرده بود، مرور شد.

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه اهمّ مسائل مرتبط با امنیت ملی و سیاست خارجی از جمله تحولات عراق، افغانستان و قفقاز مورد بررسی قرار گرفت.


11279809
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می‌گوید یکی از مسائل مهمی که در پدیده مهریه اتفاق افتاده، کاستی‌هایی است که ما در عرصه اقتصادی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آشفتگی بازار ارز، ناگفته‌های بزرگ‌ترین باند قاچاق سوخت و تساوی تیم استقلال مقابل خیبر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت جامعه جهانی و سازمان ملل متحد برای اتخاذ تدابیری فوری و موثر جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را یادآور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، سقف سن مجاز برای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای مدت سه سال آینده تا ۳۰ سال تعیین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس‌جمهور در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: هر کاری که مروج بی عدالتی در بین استان‌ها باشد ممنوع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور با نسخه‌های کلی و تصمیمات غیرمیدانی درمان نمی‌شود، گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور، وجود مراکز متعدد تصمیم‌گیری بدون پذیرش مسئولیت است؛ هر نهادی که تصمیم می‌گیرد باید مسئولیت آن را نیز بپذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، در جمع‌بندی سفر خود به مینسک اعلام کرد که روابط ایران و بلاروس در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی رو به توسعه است و با تشکیل کمیسیون‌ها و رایزنی‌های مشترک، مسیر هموار برای گسترش همکاری‌ها فراهم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت شایعه استعفای وزیر نفت را تکذیب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر حمایت دولت از شرکت‌های دانش بنیان، گفت: تولیدات شرکت‌های دانش بنیان در لبه فناوری قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسلامی گفت: سازمان انرژی اتمی به‌عنوان نمادی موفق از زنده نگه داشتن و پویایی چرخه خلاقیت و نوآوری شناخته می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است