بین‌الملل 14:17 - 16 اردیبهشت 1400

رویارویی کِشتی‌های جنگی فرانسه و انگلیس در دریای مانش

به گزارش خبرگزاری مهر، فرانسه امروز پنجشنبه و مقارن با تشدید تنش‌ها میان این کشور با انگلیس پیرامون جزیره «جرسی» اعلام کرد که نیروی دریای این کشور کِشتی های نظامی خود را به این منطقه اعزام کرد.

به گزارش شبکه خبری «اِسکای نیوز»، این اقدام فرانسه در راستای انجام «مأموریت گشت زنی» این کشور با هدف «تضمین ایمنی» مردم این منطقه عنوان شده است.

این رویداد پس از آن رخ می‌دهد که دولت انگلیس پیشتر اعلام کرده بود ۲ کِشتی گشتی نیروی دریایی سلطنتی را برای نظارت بر محاصره احتمالی این منطقه به جزیره مذکور اعزام کرده است.

دولت انگلیس در این خصوص اعلام کرد: ۲ کشتی نیروی دریایی که صبح امروز پنجشنبه به «جرسی» رسیدند را برای رصد اوضاع اعزام کردیم.

اخیراً «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس بر حمایت از حق دسترسی و ماهیگیری انگلیس در این جزیره تاکید کرده بود؛ اما چندی پیش دولت فرانسه تهدید کرده بود که برق بندر «جرسی» را قطع خواهد کرد.

جزیره جرسی در دریای مانش قرار داشته و ۱۱۶ کیلومتر وسعت دارد.

این جزیره وابسته به انگلیس است و در نزدیکی ساحل نرماندی فرانسه قرار دارد. پاریس و لندن در خصوص استفاده از آب‌های این جزیره اختلاف دارند.


11055006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که در پی درگیری‌ها در حلب یک غیرنظامی جان باخته و دو کودک نیز مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری‌زبان، صدای انفجار شدیدی در منطقه رامات‌گان در شرق تل‌آویو شنیده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه المسیره گزارش داده که عربستان سعودی مناطق مرزی استان صعده در یمن را هدف حمله قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، مدعی شد ایران اخیراً رزمایش‌های نظامی برگزار کرده و اسرائیل در حال رصد تحولات و انجام آماده‌سازی‌های لازم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار و آتش‌سوزی در یک کارخانه شیمیایی متعلق به شرکت نروژی «الکم» در نزدیکی شهر لیون در جنوب شرقی فرانسه، سه نفر را به شدت مجروح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، تأکید کرد کشورش نیازمند «یک توافق تاریخی با آمریکا درباره تضمین‌های امنیتی» است که توسط کنگره تصویب شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی اسرائیل، از بنیامین نتانیاهو خواست در دیدار پیش رو با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اصرار کند که به اسرائیل اجازه داده شود حمله به حماس در غزه را ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ونزوئلا در تماس تلفنی، اقدامات اخیر ایالات متحده علیه محموله‌های نفتی ونزوئلا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی در طول ۷۳ روز پس از آغاز آتش‌بس، ۸۷۵ مورد نقض این توافق را مرتکب شده که به شهادت ۴۱۱ فلسطینی و مجروح شدن ۱۱۱۲ نفر دیگر انجامیده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ایتالیا، اعلام کرد کشورش حتی پس از خروج نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل (یونیفیل) که طبق برنامه در پایان ۲۰۲۶ لبنان را ترک می‌کنند، به حضور نظامی خود در این کشور ادامه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است