سیاسی 10:27 - 08 خرداد 1403
رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: محورهای ده گانه در ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه ها (نشان سرو) بر اساس مطالبات رئیس جمهور شهید، در حوزه های آموزش عالی طراحی شد.

طراحی نماد مطالبات شهید جمهور در ارزیابی روسای دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در آستانه‌ی برگزاری دومین دوره‌ی تجلیل از رؤسای برگزیده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌ عالی، پژوهشی و فناوری و اعطای نشان سرو به برگزیدگان، روح‌الله سهرابی گفت: نشان سرو در ارزیابی عملکرد مدیران آموزش‌عالی دارای محورهای ده‌گانه در دسته‌بندی‌های مدیریت نوآورانه، مدیریت منابع و بهره‌وری، مدیریت ارزشی و فرهنگی، مرجعیت و دیپلماسی علمی- فناوری، مدیریت ارتباطات و مسئولیت اجتماعی، سلامت سازمانی و مبارزه با فساد، توسعه‌ی فناوری و ثروت‌آفرینی دانش‌محور، مدیریت راهبردی، مدیریت سرمایه‌های انسانی و حل مسئله و مدیریت بحران است که از عزم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت سیزدهم برای نهادینه ساختن اهداف مورد نظر شهید جمهور حکایت دارد.

سهرابی افزود: این نشان امسال برای دومین بار در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی، موسسات پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری به رؤسای برگزیده‌ی موسسات علمی اعطا می‌شود و نتایج این ارزیابی ضمن انعکاس به رؤسا به‌صورت کارنامه‌ی ارزیابی سالانه، به‌عنوان تجارب منتخب در قالب کتاب «تجربه‌ی مدیران علوم، تحقیقات و فناوری» منتشر خواهد شد.

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با اشاره به طراحی نشان سرو برای نخستین بار در آموزش‌عالی، اجرای آن را هم‌راستا با شعار دولت و آرمان‌های رئیس جمهور شهید در ارزیابی عملکرد مدیران دانست و از مشارکت حداکثری اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه‌ها برای اولین بار در این دوره، خبر داد.

براساس این گزارش، در طراحی این نشان در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری، مطالبات رئیس جمهورِ شهید آیت‌الله رئیسی مورد توجه بوده و بر این اساس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سابق مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و معاون آموزشی فعلی وزارت علوم نقش محوری در طراحی و تدوین سازمان نشان سرو داشتند.

انتهای پیام/


12058079
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است