بین‌الملل 14:56 - 24 مهر 1403
صندوق کودکان سازمان ملل اعلام کرد در طول ۳ هفته گذشته ۴۰۰ هزار کودک لبنانی آواره شده‌اند.

یونیسف: ۴۰۰ هزار کودک در طول ۳ هفته در لبنان آواره شده‌اند

صندوق کودکان سازمان ملل، یونیسف درباره یک «نسل گمشده» در لبنان که با بحران‌های متعدد و اکنون حملات اسرائیل دست و پنجه نرم می‌کند، هشدار می‌دهد.

حمله اسرائیل به لبنان ۱.۲ میلیون نفر را از خانه‌های خود بیرون رانده است که اکثر آنها طی سه هفته گذشته به بیروت و سایر نقاط شمالی گریخته اند.

تد چایبان، معاون مدیر اجرایی یونیسف در امور بشردوستانه، از مدارسی که به پناهگاه برای آوارگان لبنانی تبدیل شده اند، بازدید کرد.

او گفت: «آنچه مرا تحت تأثیر قرار داد این است که این جنگ سه هفته‌ای تعداد زیادی از کودکان را تحت تأثیر قرار داده است. در حالی که امروز اینجا نشسته ایم، ۱.۲ میلیون کودک لبنانی از تحصیل محروم هستند. مدارس دولتی آنها یا از دسترس خارج شده اند، یا در اثر جنگ آسیب دیده اند یا به عنوان سرپناه مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

در همین حال، دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل می‌گوید گزارش‌هایی دریافت کرده است که بیشتر کشته‌های حمله هوایی اسرائیل به ساختمانی در شمال لبنان زنان و کودکان بوده اند.

جرمی لارنس، سخنگوی این سازمان در نشست خبری ژنو گفت که «۱۲ زن و دو کودک» در میان کشته‌شدگان حمله در شهر «عیتو» مسیحی هستند. مقامات بهداشت لبنان اعلام کردند که در این حمله هوایی حداقل ۲۱ نفر کشته شدند.

مترجم: پورکند


12104817
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس اتحادیه اروپا روز پنجشنبه تصمیم خواهد گرفت که آیا می‌تواند یک وام عظیم به اوکراین را با دارایی‌های مسدودشده بانک مرکزی روسیه تضمین کند یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی فلسطینی اعلام کردند که ارتش اسرائیل قصد دارد روز پنجشنبه ۲۵ ساختمان مسکونی در اردوگاه پناهندگان نور شمس در شمال کرانه باختری را تخریب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ اسرائیل و مقامات شهرداری قدس اشغالی توافق‌نامه‌ای را برای تأسیس یک مقر جدید نظامی در ورودی این شهر امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه اتحادیه اروپا تحریم‌های هدفمند علیه ناوگان سایه روسیه را تصویب و تحریم‌ها علیه بلاروس را بیشتر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین وضعیت غیرناتویی کی‌یف را «سنگ بنای» مذاکرات برای پایان دادن به جنگ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین تحت فشار مستقیم ترامپ مجبور به نمایش آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا تصمیم خود را برای تمدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا به مدت یک سال دیگر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است