اقتصادی 13:08 - 29 اسفند 1403
بالاخره بعد از کش وقوس‌های فراوان و پیگیری‌های صورت گرفته از شورای عالی معماری مشکل کاربری ۳۴ ساله فاز ۶ اندیشه با ورود وزیر راه وشهرسازیبرطرف شد.

مشکل ۳۴ ساله فاز ۶ اندیشه برطرف شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - حدود یک ماه پیش همزمان با سفر فرزانه صادق وزیر راه وشهرسازی به شهرستان اندیشه برای افتتاح پروژه‌های نهضت ملی مسکن بخشی از ساکنان فاز ۶ اندیشه با مراجعه به وزیر راه وشهرسازی خواستار حل مشکل ۳۴ ساله آنها برای رفع مشکلات کاربری اراضی فاز ۶ اندیشه شدند که در این بین وزیر راه وشهرسازی در جریان بازدید از مشکلات این اراضی قول داد که از طریق برگزاری جلسات با بخش‌های مختلف به زودی مشکل کاربری این اراضب را رفع خواهیم کرد.

در همین راستا بعد از پیگیری‌های صورت گرفته  با شرکت ملی گاز و همچنین با سایر دستگاه‌ها این مشکل چندین ساله ساکنان فاز ۶ اندیشه رفع شد که همین موضوع باعث شد که ساکنان آنها از وزیر راه وشهرسازی تقدیر کنند.

در همین راستا وزیرراه وشهرسازی اعلام کرد: برای رفع بخشی از مشکلات وموانع لازم نیست حتما پول واعتبار سرمایه داشته باشید بلکه می‌توان پیگیری‌های صورت گرفته و همچنین در راه رضایت مندی خدا این مشکلات را رفع کرد.

گفتنی است  اراضی فاز ۶ اندیشه ابتدا توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) به‌عنوان زمین فاقد کاربری به یک شرکت واگذار شد، این اراضی بعد‌ها توسط شرکت عمران به شهر جدید اندیشه الحاق شد، اما بعد‌ها مالکین این فاز که اکثرا بازنشستگان آموزش و پرورش بودند به لحاظ پروانه ساخت دچار مشکلات عدیده‌ای شدند.

در نهایت پس از کش و قوس‌های زیاد و پس از تشکیل و تکمیل پرونده در دبیرخانه شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، بلافاصله در کمیسیون ماده ۵ مورد تأیید قرار گرفت و پرونده به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال و موارد مرتبط به مشکلات مردمی در این طرح به طور کامل مورد توجه، بررسی و بازبینی قرار گرفت.


12168795
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر حذف یکباره ارز ترجیحی، تامین مرغ برای ایام پایانی سال را دچار چالش می‌کند، براین اساس این موضوع باید بتدریج رخ دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط عرضه، قیمت میوه و صیفی نسبت به ۱۰ روز گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی گفت: با توجه به شرایط تغییر اقلیم، تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز امری ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت به‌صورت جدی به‌دنبال بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی است و تصمیمات مهمی درباره تثبیت نرخ ارز، تدوین بسته حمایتی و اصلاح سیاست‌های مالیاتی در هیئت دولت و مجلس در حال بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی، اولویت نخست بانک مرکزی در شرایط کنونی را ایجاد ثبات اقتصادی عنوان کرد و گفت: ایجاد ثبات متضمن کنترل تورم و مدیریت نرخ ارز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ثقفی گفت: به همت متخصصان ایرانی، حفاری چاه دهم در موقعیت B فاز یازده پارس جنوبی به اتمام رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: تصمیمات اخیر در کارگروه امنیت غذایی امیدواریم به افزایش عرضه و فراوانی کالا در بازار روغن بینجامد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است