بین‌الملل 18:20 - 29 دی 1400

تخریب منزل یک خانواده فلسطینی در قدس اشغالی به دست صهیونیستها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به محله شیخ جراح در قدس اشغالی یورش بردند و ضمن بازداشت اعضای یک خانواده فلسطینی، منزل آنان را تخلیه و پس از آن شهرداری رژیم صهیونیستی در قدس این منزل را تخریب کرد.

نظامیان صهیونیست که به خانه یک خانواده فلسطینی یورش بردند ضمن ضرب و شتم شدید اعضای این خانواده، ۲۰ نفر شامل مالک و ساکنان این خانه و همچنین افرادی که برای کمک به آنان حاضر شده بودند را بازداشت کردند.

در این حمله شماری از اعضای این خانواده نیز زخمی شدند. نظامیان صهیونیست همچنین مانع ورود آمبولانس برای امدادرسانی شدند.

در همین حال تشکیلات خودگردان فلسطین این اقدام را محکوم و آن را جنایتی جنگی خواند که تل آویو باید مسئولیت پیامدهای خطرناک آن را بپذیرد.

وزیر امور قدس در تشکیلات خودگردان فلسطین هم تخریب منازل فلسطینیان را نمونه کوچ اجباری و پاکسازی نژادی دانست.

تخریب منازل فلسطینیان در شهر قدس اشغالی و مناطق مختلف کرانه باختری در ماه‌های اخیر روند رو به رشدی داشته است.


11417900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است