بین‌الملل 18:20 - 29 دی 1400

تخریب منزل یک خانواده فلسطینی در قدس اشغالی به دست صهیونیستها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به محله شیخ جراح در قدس اشغالی یورش بردند و ضمن بازداشت اعضای یک خانواده فلسطینی، منزل آنان را تخلیه و پس از آن شهرداری رژیم صهیونیستی در قدس این منزل را تخریب کرد.

نظامیان صهیونیست که به خانه یک خانواده فلسطینی یورش بردند ضمن ضرب و شتم شدید اعضای این خانواده، ۲۰ نفر شامل مالک و ساکنان این خانه و همچنین افرادی که برای کمک به آنان حاضر شده بودند را بازداشت کردند.

در این حمله شماری از اعضای این خانواده نیز زخمی شدند. نظامیان صهیونیست همچنین مانع ورود آمبولانس برای امدادرسانی شدند.

در همین حال تشکیلات خودگردان فلسطین این اقدام را محکوم و آن را جنایتی جنگی خواند که تل آویو باید مسئولیت پیامدهای خطرناک آن را بپذیرد.

وزیر امور قدس در تشکیلات خودگردان فلسطین هم تخریب منازل فلسطینیان را نمونه کوچ اجباری و پاکسازی نژادی دانست.

تخریب منازل فلسطینیان در شهر قدس اشغالی و مناطق مختلف کرانه باختری در ماه‌های اخیر روند رو به رشدی داشته است.


11417900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد که دوحه عزم راسخ برای حمایت از هرگونه گفتگوی سیاسی بین آمریکا و ونزوئلا را دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا بازداشت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ریاست‌جمهوری روسیه، امروز سه‌شنبه با افرستاده ویژه آمریکا، در مسکو دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی حملات اوکراین به کشتی‌های روسیه در دریای سیاه و نزدیک سواحل ترکیه، آنکارا پیام هشدارآمیزی به کی‌یف ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ایتالیا در حال تصویب فرمان جدیدی برای تمدید ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی که دموکرات‌ها از پرسنل نظامی خواسته‌اند از دستوارت غیرقانونی ترامپ پیروی نکنند، او نسبت به این اقدام هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی وقوع سیل و رانش زمین در کشور اندونزی تاکنون ۶۳۱ نفر جان خود را از دست داده و بیش از یک میلیون نفر آواره شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه قطر با ابراز نگرانی از نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی علیه توافق آتش‌بس، بر نظارت مستمر دوحه بر اجرای این توافق تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقام‌های سازمان ملل تاکید کرد که همه ملت افغانستان نباید مسئول حمله‌ای باشند که یک افغان در آمریکا انجام داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است