اقتصادی 10:39 - 01 فروردین 1402

مصرف غیر قانونی ۱۲۰۰ مگاوات برق برای استخراج رمز ارز

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با چگونگی وضعیت شناسایی استخراج رمز ارز و تأثیر آن بر ناترازی برق گفت: رمز ارز زمانی که به صورت غیر مجاز یعنی به صورت پنهانی می‌تواند در کنار یک چاه کشاورزی، سوله صنعتی، بخش خانگی، تجاری و..... باشد. البته به صورت استفاده غیر مجاز از شبکه‌های برق هم محتمل است اگر بتوانیم این میزان را اندازه گیری کنیم یعنی اینها شناسایی شده‌اند و امکان پیدا شدن محل آن نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: ما تنها امکان تخمین زدن استخراج رمز ارز را داریم که حدوداً ۱۲۰۰ مگاوات به صورت غیر مجاز در کشور فعال هستند و با روش‌هایی که برای میزان تخمین مصرف برق وجود دارد اندازه گیری می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: قطعاً ما به دنبال شناسایی استخراج کنندگان رمز ارز هستیم و یکی از فعالیت‌های در دست اقدام کد یکتایی است که پیش بینی شده پس از اینکه ماینرها جمع آوری شدند و خواستند دو مرتبه به چرخه استفاده برگردند حتماً از آن کدها استفاده می‌شود از این طریق مشخص می‌شود که کدام ماینر در کجا مورد استفاده می‌گیرد و بسیار تأثیر گذار است.


11845064
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، مناطق جنوبی کشور در سه روز آتی تحت تأثیر وزش باد شدید و پدیده گردوخاک قرار خواهند گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: برخلاف هفته‌های اول مهر که خرید‌ها بیشتر هیجانی بودند، حالا پول‌ها به سمت صنایع خاص و گزارش‌محور میروند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس، شاهد کاهش چشمگیر تخلفات مالیاتی در حوزه مسکن و حذف دلالان و سوداگران از طریق این سامانه هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی مهندسی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) گفت: از سال ۱۴۰۵ مصرف‌کنندگان خانگی تنها تا سقف الگوی مصرف مجاز به استفاده از برق خواهند بود و مازاد مصرف را باید از بورس انرژی یا نیروگاه تجدیدپذیر شخصی تأمین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصاد دریا گفت: ایران در بحث دریایی با ۱۵۰ کشور ارتباط دارد و تحریم بندر چابهار را می‌توانیم با مرور قوانین دور بزنیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل توزیع برق تهران بزرگ گفت: خوشبختانه امسال شاهد کاهش ۵ درصدی مشترکان پرمصرف در تهران بودیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با اعلام الزام استان‌ها به تکمیل اطلاعات طرح‌های توسعه شهری در سامانه سینام، بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، نظارت بر آماده‌سازی اراضی طرح‌های مسکن و ارتقای کیفیت فضا‌های شهری تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر محصولات اساسی وزارت جهاد گفت: با توجه به حجم بالای نقدینگی مورد نیاز دولت بدنبال روش‌های جایگزین است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۶ مهر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مبلغ ۴ هزار ۹۶۹ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران از ابتدای سال تا ۲۲ مهرماه سال جاری واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است