اقتصادی 10:39 - 01 فروردین 1402

مصرف غیر قانونی ۱۲۰۰ مگاوات برق برای استخراج رمز ارز

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با چگونگی وضعیت شناسایی استخراج رمز ارز و تأثیر آن بر ناترازی برق گفت: رمز ارز زمانی که به صورت غیر مجاز یعنی به صورت پنهانی می‌تواند در کنار یک چاه کشاورزی، سوله صنعتی، بخش خانگی، تجاری و..... باشد. البته به صورت استفاده غیر مجاز از شبکه‌های برق هم محتمل است اگر بتوانیم این میزان را اندازه گیری کنیم یعنی اینها شناسایی شده‌اند و امکان پیدا شدن محل آن نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: ما تنها امکان تخمین زدن استخراج رمز ارز را داریم که حدوداً ۱۲۰۰ مگاوات به صورت غیر مجاز در کشور فعال هستند و با روش‌هایی که برای میزان تخمین مصرف برق وجود دارد اندازه گیری می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: قطعاً ما به دنبال شناسایی استخراج کنندگان رمز ارز هستیم و یکی از فعالیت‌های در دست اقدام کد یکتایی است که پیش بینی شده پس از اینکه ماینرها جمع آوری شدند و خواستند دو مرتبه به چرخه استفاده برگردند حتماً از آن کدها استفاده می‌شود از این طریق مشخص می‌شود که کدام ماینر در کجا مورد استفاده می‌گیرد و بسیار تأثیر گذار است.


11845064
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است