سیاسی 22:29 - 17 مهر 1403
باشگاه خبرنگاران
بقایی: شتاب رژیم اشغالگر در کشاندن منطقه به یک جنگ فراگیر با هدف نفوذ بر نتیجه انتخابات آتی آمریکاست
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد: شتاب باند جنایتکار رژیم اشغالگر در کشاندن منطقه به یک جنگ فراگیر با هدف و نیت اعمال نفوذ شریرانه بر نتیجه انتخابات آتی آمریکا است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: شتاب باند جنایتکار رژیم اشغالگر در کشاندن کل منطقه به یک جنگ فراگیر، با هدف و نیت اعمال نفوذ شریرانه بر نتیجه انتخابات آتی آمریکا است.
وی افزود: این در حالی است که نهادهای امنیتی آمریکا- احتمالا با اغواگری هدفمند رژیم صهیونیستی- به دروغ ایران را متهم به دخالت در امور داخلی آمریکا می کنند! این آشکارا قلب واقعیتی گمراه کننده است.
12102270
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار سیاسی
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: مهم ترین تغییر در نیروهای مسلح بعد از انقلاب اسلامی تغییر دکترین دفاعی از جنگ کلاسیک به جنگ نامتقارن بود.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» رئیسجمهور با تشریح دیدارها و نشستهای خود در هشتادویکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، تاکید کرد: در سخنرانی و تمام دیدارها مظلومیت مردم ایران و جنایات آمریکاییها و صهیونیستها را گوشزد کردیم.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه ایران نوشت: یک سؤال روشن پیش روی جامعه جهانی است: چگونه میتوان از خلع سلاح سخن گفت، اما زرادخانه هستهای رژیم صهیونیستی را نادیده گرفت؟!
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران، پس از حضور در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک و دیدارهای دوجانبه، هم اکنون وارد تهران شد.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کردند.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و گفتوگو کرد.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وزیر امور خارجه مالزی دیدار و گفتوگو کرد.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وزیر امور خارجه کامبوج دیدار و گفتوگو کرد.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» رئیسجمهور گفت: بار دیگر با کشورهای واسطه میان ما و آمریکا، از جمله قطر و پاکستان، در حال گفتوگو هستیم و از طریق آنها با آمریکاییها صحبت میکنیم.
سیاسی

«باشگاه خبرنگاران» رئیسجمهور گفت: بار دیگر با کشورهای واسطه میان ما و آمریکا، از جمله قطر و پاکستان، در حال گفتوگو هستیم و از طریق آنها با آمریکاییها صحبت میکنیم.

