اقتصادی 19:03 - 24 خرداد 1403
معاون راهداری سازمان راهداری گفت: در سال گذشته ۱۲ میلیون تن آسفالت در جاده‌های کشور انجام و ۷۲۵ نقطه حادثه خیز در راه‌های کشور رفع شد که یک رکورد در ۸سال گذشته بوده است.

رکود اصلاح نقاط حادثه خیز در کشور شکسته شد

رضا اکبری معاون راهداری  سازمان راهداری در برنامه چله خدمت شبکه خبر با بیان اینکه یکی از حوزه های خدماتی کشور حوزه راهداری است  گفت:  همواره راهداران  در سراسر کشور اقدام به ارائه خدمت بی منت  در جاده های  سراسر کشور در سردترین و گرم ترین روزهای سال می کنند و در تلاش هستند شرایط بهتری را فراهم کنند.

وی افزود: رانندگان جاده های کشور  هم به صورت شبانه روز فعالیت می کنند  به طوری که سالانه ۲۰ تا ۳۰ نفر راهدار جان خود را از دست می دهند و در هفته گذشته  سه راهدار در  یکی شهرستان استان فارس  در حین خدمت رسانی به رانندگان در جاده جان خود را از دست دادند.

اکبری افزود: سازمان راهداری با راه اندازی سامانه  ۱۴۱  و  برقراری تماس مردمی و ثبت شکایت  ارائه  خدمات  امداد جاده ای  فعالیت کرده و در قالب پویش جدید خدمات خود را  گسترش داده اند  .

معاون سازمان راهداری بیان کرد: در حوزه نوروز و اربعین  هم سازمان راهداری پویش چشم به راهیم را ایجاد کرد که‌  نماد خدمت رسانی بوده و با ایجاد شبکه از همیاران مردمی و طرح واکنش سریع اقدامات سریع، موثر و با کیفیت را ایجاد کرد.

اکبری بیان کرد: سازمان راهداری  نهضت بهسازی راه های کشور را ایجاد  کرده به طوری که در سال گذشته  ۱۲ میلیون تن  آسفالت در جاده های  کشور اجرا کرده ایم که  بیشترین عدد در ۵ سال گذشته بوده است .

وی همچنین از ایمن سازی نقاط حادثه خیز در طول یک سال گذشته خبر داد و گفت: در طول یک سال گذشته ۵جلسه با آقای رئیسی شهید برگزار کرده ایم و در راستای کاهش تصادفات جاده ای ۷۲۵ نقطه حادثه خیز را رفع کرده ایم و در تلاش هستیم که امسال در اصلاح نقاط حادثه خیر رکورد سال گذشته را بشکنیم.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12063109
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کاویان‌پور گفت: دورنمای شرایط اقلیمی کشور الزام می‌کند که مدیریت دقیقی را برای مصارف آب در حوزه‌های شرب، صنعت و کشاورزی اعمال کنیم تا ناترازی تحمیل شده برمنابع آبی جبران شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به آرام بودن شرایط جوی، احتمال افزایش غلظت آلاینده‌ها در کلان‌شهر‌ها طی دو روز آینده وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: واردات دام می‌تواند یکی از مسیر‌های احتمالی انتقال باشد، اما تنها عامل نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد: برداشت روزانه گاز از میدان مشترک پارس جنوبی به ۷۱۸ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به حفاظت از ادوات کشاورزی در برابر وزش باد اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران»  در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با کاهش ۰.۱۹ درصدی به سه میلیون و ۲۰۲ هزار و ۸۸۹ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:حذف واسطه‌های غیر رسمی و همچنین کاهش اختلافات حقوقی از طریق سامانه خودنویس اجرایی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: نیاز است که بانک مرکزی نسبت به تسهیل وضعیت پرداخت وام اشتغال مددجویان نهاد‌های حمایتی اقدام کند و زمان بازپرداخت وام اشتغال باید به ۸۴ ماه، همانند سنوات گذشته، بازگردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مقررات ملی ساختمان گفت: مقررات ملی ساختمان به عنوان تنها اصل حاکم بر ساختمان‌ها شناخته می‌شود و به موجب قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، این مقررات لازم‌الاجراست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است