سیاسی 18:15 - 08 خرداد 1402
عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: وزیر دادگستری برای پاسخ به 16 فقره سؤال نمایندگان در کمیسیون قضایی حضار شد که به جز یک مورد در سایر موارد نمایندگان یا از پاسخ وزیر قانع شدند یا سؤالاتشان مراعا ماند.

حضور وزیر دادگستری برای پاسخ به 16 سؤال نمایندگان در کمیسیون قضایی مجلس

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز(دوشنبه، 8 خرداد) این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری برای پاسخ به 16 فقره سؤال نمایندگان در کمیسیون حاضر شد.

وی افزود: جز در یک مورد در مابقی سؤالات نمایندگان یا از پاسخ وزیر قانع شدند و یا سؤالاتشان مراعا ماند و به وزیر فرصت دادند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سؤالات مطرح شده عموما مربوط به تعزیرات و مقابله با گرانفروشی و یا بحث انتصابات و مقابله با فساد و مواردی هم موضوعات منطقه‌ای بود.

پایان پیام/


11903096
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پورمحمدی می‌گوید با اعمال مدیریت هزینه، ۷۰ ردیف بودجه حذف و ۵۶ ردیف ادغام شد تا هزینه‌های غیرضروری کاهش و تمرکز بر تولید، اشتغال و معیشت مردم افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گزارش این کمیسیون در موافقت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران می‌گوید خانه امین لشکر در تملک ماست و قصد بازسازی آن را داریم تا به‌عنوان یک اثر میراثی باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون در خصوص موافقت اعضای این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید تاکید رهبر انقلاب بر جدا کردن صف معترضان از آشوب طلبان راهگشا و رهنماست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر کالابرگ یک میلیونی برای همه و حمله غیرقانونی ترامپ به ونزوئلا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان می‌گوید با دستگاه‌های مرتبط که در حفر تونل در تهران همکاری و یا تساهل داشته‌اند برخورد لازم انجام خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است