بین‌الملل 11:20 - 23 مهر 1403
فرمانده ارشد پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا به توانمندی حزب الله لبنان در حمله موثر به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد.

اذعان مقام سابق آمریکا به توانمندی حزب الله در حمله موثر به اهداف نظامی اسرائیل

فرمانده ارشد پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا با اذعان به توانمندی حزب الله لبنان در حمله موثر به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی، گفت که حملات این گروه به اسرائیل در روز‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

مارک هرتلینگ (Mark Hertling)، فرمانده پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا در گفتگو با شبکه سی ان ان پیرامون حمله پهپادی دیروز (۲۲ مهر) حزب الله لبنان به پادگان نظامیان صهیونیست گفت: بر اساس گزارش‌های چند روز اخیر ارتش اسرائیل، تعداد راکت‌ها و پهپاد‌هایی که حزب الله به سوی اسرائیل پرتاب می‌کند به شدت افزایش یافته است.

سپهبد بازنشسته ارتش آمریکا ادامه داد: آنها در ۱۰ ماه نخست درگیری‌ها روزانه ۳۰ تا ۵۰ راکت پرتاب می‌کردند که این آمار در سه روز گذشته به پرتاب حدود ۳۰۰ راکت در روز رسیده که این نشاندهنده توانایی حزب الله در پرتاب راکت است.

وی افزود: قطعاً ترور کادر رهبری حزب الله در توانایی این گروه تاثیر داشته ولی آنها کماکان امکان بهره برداری از مهمات خود را داشته و هنوز می‌توانند به سمت اسرائیل راکت و موشک پرتاب کنند. به نظر می‌رسد که حزب الله در پرتاب برخی از این موشک‌ها به سمت اهداف خاص مانند اماکن نظامی به خوبی عمل می‌کنند.

حزب الله شامگاه یکشنبه پادگان تیپ گولانی ارتش این رژیم در بنیامینا در جنوب حیفا را هدف حملات پهپاد‌های انفجاری خود قرار داد که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز رژیم صهیونیستی را تهدید و اعلام کرد: به دشمن گوشزد می‌کنیم که آنچه که امروز (حمله به تیپ گولانی) شاهد بوده، تنها بخش کوچکی از حملاتی خواهد بود که باید منتظر آن باشد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان در این بیانیه افزود: دست به عملیاتی ویژه و ترکیبی با موشک و پهپاد به سوی مناطقی از عکا و حیفا زدیم به صورتی که پهپاد‌ها از رادار‌ها گذشتند و به پادگان آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا رسیدند.


12104275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه بیانیه جدیدی درباره رویدادهای استان سویدا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس: نتانیاهو با مهارت تمامی دور‌های مذاکره را خراب می‌کند و نمی‌خواهد به هیچ توافقی برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات می‌گویند بیش از ۷۰۰ فلسطینی هنگام جمع‌آوری آب در غزه بر اثر آتش‌سوزی اسرائیل شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس چهار راه اتصال؛ نقش افغانستان در یک کمربند و یک راه با حضور دیپلمات های چندین کشور در کابل برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهلت خروج مهاجران افغانستانی از طریق مرز زمینی دوغارون تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ تمدید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تشدید بی‌ثباتی‌ها و تنش‌های ژئوپلیتیک در لیبی، کارکنان دیپلماتیک انگلیس اواخر ماه ژوئن در طرابلس مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شینباوم به آمریکا هشدار داد: اگر توافقی روی فنتانیل نباشد، برنامه خودمان را اجرا می‌کنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بازدید رئیس کل دادگستری استان بوشهر از اردوگاه اتباع مهاجرین این استان دستوراتی برای بهبود روند خدمات صادر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ تهدید کرد در صورت عدم توافق در ۵۰ روز تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالا‌های روسیه اعمال می شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس، در جریان  «سفر خصوصی دونالد ترامپ به اسکاتلند در اواخر این ماه» با او دیدار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است