بین‌الملل 11:20 - 23 مهر 1403
فرمانده ارشد پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا به توانمندی حزب الله لبنان در حمله موثر به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد.

اذعان مقام سابق آمریکا به توانمندی حزب الله در حمله موثر به اهداف نظامی اسرائیل

فرمانده ارشد پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا با اذعان به توانمندی حزب الله لبنان در حمله موثر به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی، گفت که حملات این گروه به اسرائیل در روز‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

مارک هرتلینگ (Mark Hertling)، فرمانده پیشین نیرو‌های آمریکایی در اروپا در گفتگو با شبکه سی ان ان پیرامون حمله پهپادی دیروز (۲۲ مهر) حزب الله لبنان به پادگان نظامیان صهیونیست گفت: بر اساس گزارش‌های چند روز اخیر ارتش اسرائیل، تعداد راکت‌ها و پهپاد‌هایی که حزب الله به سوی اسرائیل پرتاب می‌کند به شدت افزایش یافته است.

سپهبد بازنشسته ارتش آمریکا ادامه داد: آنها در ۱۰ ماه نخست درگیری‌ها روزانه ۳۰ تا ۵۰ راکت پرتاب می‌کردند که این آمار در سه روز گذشته به پرتاب حدود ۳۰۰ راکت در روز رسیده که این نشاندهنده توانایی حزب الله در پرتاب راکت است.

وی افزود: قطعاً ترور کادر رهبری حزب الله در توانایی این گروه تاثیر داشته ولی آنها کماکان امکان بهره برداری از مهمات خود را داشته و هنوز می‌توانند به سمت اسرائیل راکت و موشک پرتاب کنند. به نظر می‌رسد که حزب الله در پرتاب برخی از این موشک‌ها به سمت اهداف خاص مانند اماکن نظامی به خوبی عمل می‌کنند.

حزب الله شامگاه یکشنبه پادگان تیپ گولانی ارتش این رژیم در بنیامینا در جنوب حیفا را هدف حملات پهپاد‌های انفجاری خود قرار داد که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز رژیم صهیونیستی را تهدید و اعلام کرد: به دشمن گوشزد می‌کنیم که آنچه که امروز (حمله به تیپ گولانی) شاهد بوده، تنها بخش کوچکی از حملاتی خواهد بود که باید منتظر آن باشد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان در این بیانیه افزود: دست به عملیاتی ویژه و ترکیبی با موشک و پهپاد به سوی مناطقی از عکا و حیفا زدیم به صورتی که پهپاد‌ها از رادار‌ها گذشتند و به پادگان آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا رسیدند.


12104275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ احتمالا روز جمعه با مشاور ارشد نتانیاهو و رئیس موساد دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به توافق هسته‌ای با تهران نزدیک است و نمی‌خواهد اسرائیل به ایران حمله کند، زیرا گفت‌و‌گو‌ها را به هم خواهد زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان در مسابقات کافا در مقابل قرقیزستان شکست خورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو خواستار مذاکره با دولت جدید سوریه با میانجیگری آمریکا برای توافق امنیتی است. این مذاکرات، با تماس‌های مخفی آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با افزوده شدن شمار کسانی که هواپیما روی زمین با آنان برخورد کرده، تعداد قربانیان پرواز هند به انگلیس افزایش پیدا کرد و به ۲۹۴ نفر رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن، از عملیات موفقیت‌آمیز نیرو‌های مسلح این جنبش علیه اهداف صهیونیستی در حیفا، یافا و اشدود با ۱۱ موشک بالستیک و یک پهپاد خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان سقوط هواپیما و جان باختن سرنشینان آن را به دولت و ملت هند تسلیت گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه افغانستان نسبت به سقوط هواپیمای مسافربری در هند با سانحه دیدگان این حادثه ابراز همدردی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که با وجود تنش‌های منطقه‌ای، در حال حاضر نیازی به تغییر پرسنل دیپلماتیک این کشور در خاورمیانه نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند می‌گوید که هیچ مسافری در پرواز امروز به مقصد لندن زنده نمانده و تمامی ۲۴۲ سرنشین آن به علاوه تعدادی از افراد که روی زمین بودند، کشته شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است