بین‌الملل 10:55 - 06 خرداد 1402

مسقط-تهران؛ پیوندی مستحکم با سنگ‌بنای فرهنگ

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تهران‌تایمز در آستانه سفر هیثم بن طارق، سلطان عمان به ایران، در یادداشتی به قلم عصام یحیی الزدجالی، نویسنده عمانی نوشت: عمان و ایران دهه‌هاست که با یکدیگر روابطی مستحکم و تنیده در احترام، تفاهم و همکاری متقابل برقرار کرده‌اند. پیوندهای بین این دو کشور به‌رغم تحولات ژئوپلیتیکی و منطقه‌ای، همچنان محکم مانده است. هر دو کشور، همواره بر اهمیت حفظ مجاری دیپلماتیک و مشارکت در گفتمان سازنده در راستای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای، تاکید کرده‌اند.

پیوند فرهنگی عمان و ایران، همواره سنگ‌بنای روابط دوجانبه آنها بوده است. مسقط و تهران با تاریخی مشترک که قرن‌ها قدمت دارد، وجوه مشترک فرهنگی یکدیگر را تحسین کرده و میراث منحصربه‌فردشان را گرامی داشته‌اند. تبادل تجربیات فرهنگی و سنتی و همچنین تجلی‌های هنری، باعث شده تا دو کشور از صنایع دستی غنی یکدیگر درکی عمیق داشته باشند.

به عنوان یک هنرمند، شخصا از احتمال افزایش همکاری دو کشور عمان و ایران در حوزه تولیدات هنری و صنعت فیلم‌سازی، به شدت هیجان‌زده هستم. هر دو کشور، از جامعه هنری برجسته‌ای برخوردار بوده و با تلفیق این قوای هنری، قادرند تا حجم زیادی از خلاقیت را به منصه ظهور گذاشته و مرزهای تازه‌ای را در فیلم‌سازی، هنرهای تجسمی و نمایشی کشف کنند. تقویت همکاری هنری بین دو کشور، نه‌تنها فرصت‌هایی را برای تبادل فرهنگی فراهم می‌کند، بلکه به رشد و توسعه صنایع تنیده با خلاقیت آنها کمک شایانی خواهد کرد.

سفر پیشِ روی هیثم بن طارق آل سعید به ایران، تضمین‌کننده تعهدی بزرگی در روابط آتی عمان-ایران است. این سفر، فرصتی برای تقویت دوستی دیرپا، ایجاد پیوندهای فرهنگی و هموار کردن مسیر جهت بهبود همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله دنیای پُرانرژی هنر و سینما را فراهم می‌آورد. همزمان با ورود سلطان عمان به خاک ایران، دو کشور مهیای آغاز فصل جدیدی از پیشرفت متقابل و دستاروهای مشترک فرهنگی خواهند بود.


11900784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را دستگیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد مدنی فعال در حوزه خبرنگاران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به افزایش «خطرناک» تجاوزات علیه خبرنگاران فلسطینی بازداشت‌شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره بی‌بی‌سی در ایمیلی به کارکنان این رسانه تأکید کرد که سازمان آماده مقابله با پرونده قضایی احتمالی دونالد ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز حمایت از خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد دست‌کم ۲۶ خبرنگار در اسارت اسرائیل هستند و ۳ تن از آنها از زمان ربوده‌شدن به‌طور کامل ناپدید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولیعهد عربستان با سفر به کاخ سفید به دنبال تضمین‌های امنیتی، فناوری هسته‌ای و دسترسی به هوش مصنوعی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سئول پیشنهاد برگزاری مذاکرات نظامی با پیونگ‌یانگ را برای روشن‌سازی مرز نظامی میان دو کشور و جلوگیری از درگیری‌های احتمالی در منطقه مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاستمداران عراقی پس از پایان انتخابات پارلمانی این کشور در هفته گذشته، خواستار تسریع در تشکیل دولت جدید شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است