بین‌الملل 10:55 - 06 خرداد 1402

مسقط-تهران؛ پیوندی مستحکم با سنگ‌بنای فرهنگ

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تهران‌تایمز در آستانه سفر هیثم بن طارق، سلطان عمان به ایران، در یادداشتی به قلم عصام یحیی الزدجالی، نویسنده عمانی نوشت: عمان و ایران دهه‌هاست که با یکدیگر روابطی مستحکم و تنیده در احترام، تفاهم و همکاری متقابل برقرار کرده‌اند. پیوندهای بین این دو کشور به‌رغم تحولات ژئوپلیتیکی و منطقه‌ای، همچنان محکم مانده است. هر دو کشور، همواره بر اهمیت حفظ مجاری دیپلماتیک و مشارکت در گفتمان سازنده در راستای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای، تاکید کرده‌اند.

پیوند فرهنگی عمان و ایران، همواره سنگ‌بنای روابط دوجانبه آنها بوده است. مسقط و تهران با تاریخی مشترک که قرن‌ها قدمت دارد، وجوه مشترک فرهنگی یکدیگر را تحسین کرده و میراث منحصربه‌فردشان را گرامی داشته‌اند. تبادل تجربیات فرهنگی و سنتی و همچنین تجلی‌های هنری، باعث شده تا دو کشور از صنایع دستی غنی یکدیگر درکی عمیق داشته باشند.

به عنوان یک هنرمند، شخصا از احتمال افزایش همکاری دو کشور عمان و ایران در حوزه تولیدات هنری و صنعت فیلم‌سازی، به شدت هیجان‌زده هستم. هر دو کشور، از جامعه هنری برجسته‌ای برخوردار بوده و با تلفیق این قوای هنری، قادرند تا حجم زیادی از خلاقیت را به منصه ظهور گذاشته و مرزهای تازه‌ای را در فیلم‌سازی، هنرهای تجسمی و نمایشی کشف کنند. تقویت همکاری هنری بین دو کشور، نه‌تنها فرصت‌هایی را برای تبادل فرهنگی فراهم می‌کند، بلکه به رشد و توسعه صنایع تنیده با خلاقیت آنها کمک شایانی خواهد کرد.

سفر پیشِ روی هیثم بن طارق آل سعید به ایران، تضمین‌کننده تعهدی بزرگی در روابط آتی عمان-ایران است. این سفر، فرصتی برای تقویت دوستی دیرپا، ایجاد پیوندهای فرهنگی و هموار کردن مسیر جهت بهبود همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله دنیای پُرانرژی هنر و سینما را فراهم می‌آورد. همزمان با ورود سلطان عمان به خاک ایران، دو کشور مهیای آغاز فصل جدیدی از پیشرفت متقابل و دستاروهای مشترک فرهنگی خواهند بود.


11900784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرده و نسبت به اوضاع در غزه و کرانه باختری ابراز نگرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های متعدد از شنیده شدن صدای انفجار و دیده شدن پهپاد‌ها در مناطق مختلف هند و پاکستان خبر داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مذاکرات چین و آمریکا درباره موضوعات تجاری فعلا به اتمام رسیده، اما فردا مجددا ادامه پیدا خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر نقض آتش‌بس بین هند و پاکستان، وزیر خارجه هند هشدار داد که ارتش این کشور به تخلفات پاسخ مناسب خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل از توافق آتش بس میان پاکستان و هند که از ساعت ۱۷ امروز به وقت محلی هند اجرا شده، استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه گفت در صورت برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین، آنکارا مایل به همکاری در تداوم آن خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید در صورت برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه، راه برای آتش‌بس دائم هموار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین از بیانیه مشترک کشور‌های اروپایی در حمایت از آتش‌بس موقت اوکراین و تهدید روسیه به تحریم‌های گسترده، انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند و پاکستان از ساعت ۱۷ به وقت محلی آتش‌بس اعلام کرده‌اند و قرار است روز دوشنبه در مکانی بی‌طرف گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیفا ایجاد تیم فوتبال زنان پناهجوی افغانستانی را تایید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است