بین‌الملل 10:55 - 06 خرداد 1402

مسقط-تهران؛ پیوندی مستحکم با سنگ‌بنای فرهنگ

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تهران‌تایمز در آستانه سفر هیثم بن طارق، سلطان عمان به ایران، در یادداشتی به قلم عصام یحیی الزدجالی، نویسنده عمانی نوشت: عمان و ایران دهه‌هاست که با یکدیگر روابطی مستحکم و تنیده در احترام، تفاهم و همکاری متقابل برقرار کرده‌اند. پیوندهای بین این دو کشور به‌رغم تحولات ژئوپلیتیکی و منطقه‌ای، همچنان محکم مانده است. هر دو کشور، همواره بر اهمیت حفظ مجاری دیپلماتیک و مشارکت در گفتمان سازنده در راستای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای، تاکید کرده‌اند.

پیوند فرهنگی عمان و ایران، همواره سنگ‌بنای روابط دوجانبه آنها بوده است. مسقط و تهران با تاریخی مشترک که قرن‌ها قدمت دارد، وجوه مشترک فرهنگی یکدیگر را تحسین کرده و میراث منحصربه‌فردشان را گرامی داشته‌اند. تبادل تجربیات فرهنگی و سنتی و همچنین تجلی‌های هنری، باعث شده تا دو کشور از صنایع دستی غنی یکدیگر درکی عمیق داشته باشند.

به عنوان یک هنرمند، شخصا از احتمال افزایش همکاری دو کشور عمان و ایران در حوزه تولیدات هنری و صنعت فیلم‌سازی، به شدت هیجان‌زده هستم. هر دو کشور، از جامعه هنری برجسته‌ای برخوردار بوده و با تلفیق این قوای هنری، قادرند تا حجم زیادی از خلاقیت را به منصه ظهور گذاشته و مرزهای تازه‌ای را در فیلم‌سازی، هنرهای تجسمی و نمایشی کشف کنند. تقویت همکاری هنری بین دو کشور، نه‌تنها فرصت‌هایی را برای تبادل فرهنگی فراهم می‌کند، بلکه به رشد و توسعه صنایع تنیده با خلاقیت آنها کمک شایانی خواهد کرد.

سفر پیشِ روی هیثم بن طارق آل سعید به ایران، تضمین‌کننده تعهدی بزرگی در روابط آتی عمان-ایران است. این سفر، فرصتی برای تقویت دوستی دیرپا، ایجاد پیوندهای فرهنگی و هموار کردن مسیر جهت بهبود همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله دنیای پُرانرژی هنر و سینما را فراهم می‌آورد. همزمان با ورود سلطان عمان به خاک ایران، دو کشور مهیای آغاز فصل جدیدی از پیشرفت متقابل و دستاروهای مشترک فرهنگی خواهند بود.


11900784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شدند که پس از گفتگوی کشور‌های عربی و مسلمان با سطوح بالای دولت ترامپ، قرار است مذاکرات روز جمعه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شده ایران قصد داشته تاسیسات هسته‌ای جدیدی ایجاد کند و گفت که در این صورت، واشنگتن جنگنده‌های خود را بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الجزیره به نقل از کاخ سفید اعلام کرد که هنوز هیچ چیز در مورد مذاکره با ایران مشخص نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مشاور دیپلماتیک ارشد رئیس جمهور فرانسه روز سه‌شنبه در مسکو مذاکره کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که ویتکاف و کوشنر پس از گفت‌و‌گو با نخست وزیر قطر درباره ایران، به میامی بازخواهند گشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اعلام اختلاف بر سر مکان و قالب مذاکرات ایران و آمریکا، قیمت نفت دو درصد افزایش پیدا کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنتکام اعلام کرد که پنج حمله هوایی علیه چندین هدف داعش در سراسر سوریه انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از منابع، اولین روز گفت‌و‌گو‌های مسکو، کی‌یف و واشنگتن پیرامون جنگ اوکراین را «سازنده» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی ناشناس به طور تلویحی از لغو مذاکرات ایران و آمریکا خبر دادند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه تماس تلفنی خود با همتای چینی خود شی جین پینگ را عالی توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است