بین‌الملل 10:55 - 06 خرداد 1402

مسقط-تهران؛ پیوندی مستحکم با سنگ‌بنای فرهنگ

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تهران‌تایمز در آستانه سفر هیثم بن طارق، سلطان عمان به ایران، در یادداشتی به قلم عصام یحیی الزدجالی، نویسنده عمانی نوشت: عمان و ایران دهه‌هاست که با یکدیگر روابطی مستحکم و تنیده در احترام، تفاهم و همکاری متقابل برقرار کرده‌اند. پیوندهای بین این دو کشور به‌رغم تحولات ژئوپلیتیکی و منطقه‌ای، همچنان محکم مانده است. هر دو کشور، همواره بر اهمیت حفظ مجاری دیپلماتیک و مشارکت در گفتمان سازنده در راستای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای، تاکید کرده‌اند.

پیوند فرهنگی عمان و ایران، همواره سنگ‌بنای روابط دوجانبه آنها بوده است. مسقط و تهران با تاریخی مشترک که قرن‌ها قدمت دارد، وجوه مشترک فرهنگی یکدیگر را تحسین کرده و میراث منحصربه‌فردشان را گرامی داشته‌اند. تبادل تجربیات فرهنگی و سنتی و همچنین تجلی‌های هنری، باعث شده تا دو کشور از صنایع دستی غنی یکدیگر درکی عمیق داشته باشند.

به عنوان یک هنرمند، شخصا از احتمال افزایش همکاری دو کشور عمان و ایران در حوزه تولیدات هنری و صنعت فیلم‌سازی، به شدت هیجان‌زده هستم. هر دو کشور، از جامعه هنری برجسته‌ای برخوردار بوده و با تلفیق این قوای هنری، قادرند تا حجم زیادی از خلاقیت را به منصه ظهور گذاشته و مرزهای تازه‌ای را در فیلم‌سازی، هنرهای تجسمی و نمایشی کشف کنند. تقویت همکاری هنری بین دو کشور، نه‌تنها فرصت‌هایی را برای تبادل فرهنگی فراهم می‌کند، بلکه به رشد و توسعه صنایع تنیده با خلاقیت آنها کمک شایانی خواهد کرد.

سفر پیشِ روی هیثم بن طارق آل سعید به ایران، تضمین‌کننده تعهدی بزرگی در روابط آتی عمان-ایران است. این سفر، فرصتی برای تقویت دوستی دیرپا، ایجاد پیوندهای فرهنگی و هموار کردن مسیر جهت بهبود همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله دنیای پُرانرژی هنر و سینما را فراهم می‌آورد. همزمان با ورود سلطان عمان به خاک ایران، دو کشور مهیای آغاز فصل جدیدی از پیشرفت متقابل و دستاروهای مشترک فرهنگی خواهند بود.


11900784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو بین‌الملل اعلام کرد که دکتر حسام ابوصفیه فردا در دادگاه رژیم اسرائیل حاضر می‌شود و احتمال تمدید شش‌ماهه بازداشت غیرقانونی او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی عالی‌رتبه از فلسطین در پکن با مقامات چینی دیدار کرد تا درباره گسترش همکاری‌ها گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که در صورت عدم اجرای توافق توسط حماس ممکن است به اسرائیل اجازه دهد تا جنگ در غزه را از سر بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت به آنچه توافق شده بود پایبند بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بودجه کاخ سفید گفت که دولت ترامپ می‌تواند بیش از ۱۰۰۰۰ شغل فدرال را در طول تعطیلی مداوم دولت حذف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیمای وزیر دفاع آمریکا به‌دلیل ترک در شیشه جلو مجبور به فرود اضطراری در انگلیس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس می‌گوید تا دقایقی دیگر دو جسد از اسیران اسرائیلی را تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه کاخ سفید شایعات درباره کاهش نقش خود در مذاکرات صلح را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در فلسطین می‌گوید نیرو‌های اسرائیلی «به کشتار غیرنظامیان» در غزه ادامه می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم نروژ با برگزاری مراسمی، یاد «صالح الجعفراوی» که پس از آتش‌بس هفته گذشته به شهادت رسید را گرامی داشتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است