استانی 12:19 - 07 آذر 1401

بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در لرستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، یونس بهاروند امروز دوشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیست و چهارمین جشنواره و تکریم خیرین مدرسه ساز ۱۰ آذرماه در خرم آباد برگزار می‌شود.

وی، آموزش و پرورش را زیر بنای توسعه هر جامعه عنوان کرد و افزود: ۳۰ درصد از اعتبارات مدرسه سازی لرستان توسط خیرین تأمین می‌شود.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان در ادامه، به اجرای طرح شهید دانش آموز «رضا پناهی» در راستای حذف مدارس کانکسی در روستاها اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح مدارس کانکسی روستاها جمع آوری و مدارس استاندارد جایگزین می‌شود.

بهاروند، تصریح کرد: با توجه به پیگیری‌های انجام شده به زودی با حمایت استاندار و موافقت وزیر کشور مطالبات سیل سال ۹۸ پیمانکاران مدرسه ساز و پروژه‌های نیمه تمام مدرسه سازی پرداخت می‌شود.


11750021
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس برخی استان‌ها شنبه تعطیل شده و آموزش دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری در بستر فضای مجازی دنبال خواهد شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه اجرای الگوی جامع آبادانی و پیشرفت شهرستان ارزوئیه با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، بنیاد علوی و استانداری کرمان به امضا رسید.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» کرمان‌پور گفت: حدود ۶ درصد تولید ناخالص داخلی کشور (GDP) صرف تصادفات می‌شود، در حالی که سهم کلی وزارت بهداشت از بودجه کشور چهار درصد است.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» شهید آیت الله دستغیب ، استاد اخلاق و محبوب خلق ، در ۲۰ آذر ۱۳۶۰ توسط منافقین خلق به شهادت رسید
استانی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس برخی استان‌ها شنبه تعطیل شده و آموزش دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری در بستر فضای مجازی دنبال خواهد شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس برخی استان‌ها شنبه تعطیل شده و آموزش دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری در بستر فضای مجازی دنبال خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است