سیاسی 15:09 - 04 مهر 1399
معاون قضایی دادستان کل کشور از ورود دادستانی برای رفع مشکل یکی از تولید کنندگان ایرانی خبر داد و گفت: ظرف هفته آینده علّل بروز این پیشامد در دادستانی کل کشور بررسی و چنانچه ردّی از تخلف دستگاه یا مدیری بدست آید، اقدام قانونی صورت خواهد گرفت.

ورود دادستانی کل کشور برای رفع مشکل تولید کننده ایرانی

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: در پی انتشار وسیع کلیپ از تولید کننده ورشکسته در فضای مجازی، موضوع بلافاصله به دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صمت ارجاع شد. در همین راستا دبیر ستاد روز چهارشنبه با دعوت از آقای «کلیددارزاده»، مشکلات این تولید کننده را استماع کرد.

وی ادامه داد: ظرف هفته آینده علّل بروز این پیشامد در دادستانی کل کشور بررسی و چنانچه ردّی از تخلف دستگاه یا مدیری به دست آید، اقدام قانونی صورت خواهد گرفت.

روز گذشته کلیپی از سید مهدی کلیددارزاده در فضای مجازی پخش شد که جمعی از مسئولان را بر آن داشت تا مشکل این تولید کننده را برطرف کنند. وی در این کلیپ از مشکلاتی که پیش روی تولید کنندگان قرار دارد می‌گوید و عنوان دارد که بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به وی ضرر زدند و باعث تخریب کارخانه اش شدند.

انتهای پیام


10733180
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است