سیاسی 15:09 - 04 مهر 1399
معاون قضایی دادستان کل کشور از ورود دادستانی برای رفع مشکل یکی از تولید کنندگان ایرانی خبر داد و گفت: ظرف هفته آینده علّل بروز این پیشامد در دادستانی کل کشور بررسی و چنانچه ردّی از تخلف دستگاه یا مدیری بدست آید، اقدام قانونی صورت خواهد گرفت.

ورود دادستانی کل کشور برای رفع مشکل تولید کننده ایرانی

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: در پی انتشار وسیع کلیپ از تولید کننده ورشکسته در فضای مجازی، موضوع بلافاصله به دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صمت ارجاع شد. در همین راستا دبیر ستاد روز چهارشنبه با دعوت از آقای «کلیددارزاده»، مشکلات این تولید کننده را استماع کرد.

وی ادامه داد: ظرف هفته آینده علّل بروز این پیشامد در دادستانی کل کشور بررسی و چنانچه ردّی از تخلف دستگاه یا مدیری به دست آید، اقدام قانونی صورت خواهد گرفت.

روز گذشته کلیپی از سید مهدی کلیددارزاده در فضای مجازی پخش شد که جمعی از مسئولان را بر آن داشت تا مشکل این تولید کننده را برطرف کنند. وی در این کلیپ از مشکلاتی که پیش روی تولید کنندگان قرار دارد می‌گوید و عنوان دارد که بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به وی ضرر زدند و باعث تخریب کارخانه اش شدند.

انتهای پیام


10733180
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است