سیاسی 14:13 - 05 بهمن 1399

یارانه نقدی در سال آینده دو برابر می‌شود/ جدول مصارف تبصره ۱۴

به گزارش خبرنگار مهر،  رحیم زارع امروز در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون تلفیق بودجه برای هر فرد مبلغ ۹۱ هزار تومان یارانه نقدی در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده و مبلغ ۴۵ هزار تومان یارانه دو برابر شده است.

وی اظهار داشت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها را مکلف کردیم نسبت به ثبت نام (یارانه و یارانه معیشتی و سایر یارانه‌ها) افرادی که نام نویسی نداشتند یا منصرف شدند، حقشان است که در لیست دریافت یارانه بگیران لحاظ شوند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: ۳۳هزار میلیارد تومان در اختیار بانک مرکزی برای ارز دارو و ۳۲ هزار میلیارد تومان هم بخش یارانه تولید و مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان برای مناطق محروم اختصاص یافت.

جدول مصارف تبصره ۱۴ طبق نظر کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰:


10918682
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: تهران، هرگز برابر اجبار، ارعاب یا فشار سیاسی تسلیم نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: گفت‌و‌گو‌های دولت و مجلس با تمرکز بر معیشت مردم در سال جاری و سال آینده ادامه دارد و هدف، رسیدن به نگاه مشترک مبتنی بر منابع واقعی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیأت عالی نظارت نظر خود را مستقیم برای مجلس ارسال نمی‌کند، بلکه نظرات را برای شورای نگهبان ارسال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و مصر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید اکنون تهران در آلودگی هوا مشکل دارد، چون بارگذاری جمعیت زیادی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه می‌گوید نخستین محموله‌های وارداتی کشت فراسرزمینی در همین روز‌ها وارد کشور می‌شود و حدود دو ماه دیگر نیز روغن تولیدی به کشور خواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید ما حاضریم که از نقطه نظرات نمایندگان نیز استفاده کنیم تا بتوانیم تحولاتی بنیادین و اساسی برای حل مشکل آب پیدا کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است