سیاسی 10:12 - 21 تیر 1399

«طرح دوفوریتی توقف اجرای پروتکل الحاقی» به زودی اعلام وصول می‌شود

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت طرح «الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی» در مجلس، اظهار داشت: با توجه به بدعهدی کشورهای غربی و اقدامات اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصمیم گرفت که از ابزارهایی که در اختیار دارد، به نحو شایسته و در جهت حفظ و حراست از منافع ملی استفاده کند.

وی متذکر شد: در پی برگزاری چند جلسه در کمیسیون امنیت ملی مجلس، پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه یک طرح فوریت دار مبنی بر ملزم کردن دولت به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی تدوین شود که در آن جلسات همه نمایندگان با تهیه این طرح موافقت کردند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح توسط تعدادی از نمایندگان تهیه شده و در حال پیگیری روندهای اداری است و در روزهای آینده در قالب یک طرح دوفوریتی از سوی هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول خواهد شد.

جمع‌آوری امضا برای توقف اجرای پروتکل الحاقی

وی اظهار داشت: تاکنون بیش از حد لزوم برای طرح «الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی» در مجلس امضا جمع‌آوری شده است.

مقتدایی افزود: پس از اعلام وصول این طرح از سوی هیئت رئیسه مجلس، این طرح جهت بررسی به کمیسیون اصلی یعنی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع می شود.

وی با بیان اینکه این طرح دارای مفادی است که بر اساس آن دولت باید اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند، گفت: علت تهیه این طرح آن است که قرار بود ما دسترسی های بیشتری به آژانس بین  المللی انرژی اتمی دهیم و در مقابل منافعی را کسب کنیم اما با وجود اینکه دسترسی های زیادی به آنان دادیم، رفتار آژانس برخلاف تعهداتش بوده است.

ایران از برجام هیچ منافعی کسب نکرده است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از آنجایی که هیچ منافعی از این جهت عاید ما نشده است، دلیلی ندارد که به صورت داوطلبانه حد بالاتری از امتیاز را به طرف مقابل دهیم.

مقتدایی بیان کرد: اگر کشورهای غربی به تعهدات خود عمل می‌کردند، جمهوری اسلامی ایران می‌توانست حدی از بهره‌مندی از آثار برجام را داشته باشد، در حالی که در سال‌های گذشته ایران فقط امتیاز داده و هیچ منافعی دریافت نکرده است.


10612401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان نوشت: قرار است که طی سه سال با تامین منابع، ظرفیت جابجایی از ۶.۹ به ۱۶۰ میلیون نفر/سفر برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین را از ضرورت‌های اساسی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در نشستی با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسی بر عزم ملت ایران برای دفاع از حقوق و منافع قانونی ایران وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران، آخرین تحولات سیاسی لبنان و منطقه، روابط دوجانبه و تخلفات مکرر رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به درج گزاره‌های مداخله‌جویانه نسبت به تمامیت سرزمینی ایران، سفیر جمهوری قبرس در تهران را احضار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: همکاری دوطرفه وزارت دفاع و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری زمینه‌ساز رشد و توسعه فناوری در شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نیاز کشور به تدوین سند ملی نوآوری، گفت: دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شده و دولت‌ها حداقل دخالت را در اداره آنها داشته باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت ۵۵۸۰ شهید استان البرز تاکید کردند: ارزش‌ها و انگیزه‌های شهدا باید به نسل بعد انتقال یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عصر امروز با رؤسای کمیته‌ها، رؤسای گروه‌های دوستی ونمایندگان مجلس دومای روسیه و شورای فدراسیون روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی، انتصاب امیر سرتیپ علیرضا الهامی به سمت فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است