سیاسی 10:12 - 21 تیر 1399

«طرح دوفوریتی توقف اجرای پروتکل الحاقی» به زودی اعلام وصول می‌شود

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت طرح «الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی» در مجلس، اظهار داشت: با توجه به بدعهدی کشورهای غربی و اقدامات اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصمیم گرفت که از ابزارهایی که در اختیار دارد، به نحو شایسته و در جهت حفظ و حراست از منافع ملی استفاده کند.

وی متذکر شد: در پی برگزاری چند جلسه در کمیسیون امنیت ملی مجلس، پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه یک طرح فوریت دار مبنی بر ملزم کردن دولت به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی تدوین شود که در آن جلسات همه نمایندگان با تهیه این طرح موافقت کردند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح توسط تعدادی از نمایندگان تهیه شده و در حال پیگیری روندهای اداری است و در روزهای آینده در قالب یک طرح دوفوریتی از سوی هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول خواهد شد.

جمع‌آوری امضا برای توقف اجرای پروتکل الحاقی

وی اظهار داشت: تاکنون بیش از حد لزوم برای طرح «الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی» در مجلس امضا جمع‌آوری شده است.

مقتدایی افزود: پس از اعلام وصول این طرح از سوی هیئت رئیسه مجلس، این طرح جهت بررسی به کمیسیون اصلی یعنی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع می شود.

وی با بیان اینکه این طرح دارای مفادی است که بر اساس آن دولت باید اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند، گفت: علت تهیه این طرح آن است که قرار بود ما دسترسی های بیشتری به آژانس بین  المللی انرژی اتمی دهیم و در مقابل منافعی را کسب کنیم اما با وجود اینکه دسترسی های زیادی به آنان دادیم، رفتار آژانس برخلاف تعهداتش بوده است.

ایران از برجام هیچ منافعی کسب نکرده است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از آنجایی که هیچ منافعی از این جهت عاید ما نشده است، دلیلی ندارد که به صورت داوطلبانه حد بالاتری از امتیاز را به طرف مقابل دهیم.

مقتدایی بیان کرد: اگر کشورهای غربی به تعهدات خود عمل می‌کردند، جمهوری اسلامی ایران می‌توانست حدی از بهره‌مندی از آثار برجام را داشته باشد، در حالی که در سال‌های گذشته ایران فقط امتیاز داده و هیچ منافعی دریافت نکرده است.


10612401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت پرتاب ماهواره‌های بومی «کوثر»، «ظفر» و «پایا» پیام تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید نبود حکمرانی ارزی فاجعه ایجاد می‌کند چون سال گذشته گفتیم که بودجه تورمی را تصویب نکنید و تمام پیش‌بینی ما متاسفانه محقق شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات اعلام کرد: بررسی اولیه لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ توسط دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد که این بودجه از شفافیت لازم برخوردار نیست و کسری بودجه را تشدید خواهدکرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تأکید کرد: با بازتوزیع یارانه‌ها و کنترل هزینه‌های دولت می‌توان معیشت مردم را به شکل مؤثر بهبود بخشید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایط اثبات عسر و حرج زوجه به منظور ثبت دادخواست طلاق را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با موافقت نمایندگان طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیاز‌های غذایی در شرایط جنگی و بحرانی به مدت ۵ سال به صورت آزمایشی پس از لازم‌الاجرا شدن اجرا می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در خصوص تحولات منطقه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوایی ارتش در آیین رونمایی از پوستر همایش «برتری شناختی در عصر هوش مصنوعی» گفت: هوش مصنوعی، میدان‌دار اصلی جنگ‌های شناختی نوین و ابزار تغییر معادلات قدرت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یوسفی اعلام کرد بودجه ۱۴۰۵ کل کشور معادل ۱۴۴۴۱ هزار میلیارد تومان است و رشد کلی منابع و مصارف عمومی در حدود ۵ درصد لحاظ شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان می‌گوید جلوگیری از تورم از اولویت‌های مهم دولت در تدوین و تنظیم لایحه بودجه است، چون تورم در کشور ناشی از کسری بودجه دولت و بی‌نظمی بانک‌هاست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است