سیاسی 13:24 - 21 تیر 1399
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: غربی ها از توافق ایران و چین ناراضی هستند برای همین خط تولید شایعه علیه این همکاری راه انداخته اند.  

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: غربی ها از توافق ایران و چین ناراضی هستند و خط شایعه علیه این همکاری را فعال کردند/ این توافق دستاوردهای بزرگی خواهد داشت/ آنچه تاکنون مطرح شده است یک پیشنویس است که بین دولت چین و ایران مطرح شده است

عباس مقتدایی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با تسنیم با بیان اینکه هنوز چیزی به نام توافق 25 ساله ایران و چین رسمی و قانونی وجود ندارد،گفت: آنچه تاکنون مطرح شده است یک پیشنویس است که بین دولت چین و ایران مطرح شده و همین پیش نویسها موجب نگرانی غرب گرایان، کشورهای غربی و شانتاژها و شایعه سازی آنها برای ناخرسند کردن مردم ایران از این توافق شده است.

وی با ابراز اینکه کشور چین به عنوان کشوری قدرتمند در حوزه اقتصادی و به عنوان یکی از قطب های مهم اقتصادی دنیا آماده همکاری با ایران برای رفع نیازهای خود در تأمین انرژی مطمئن است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان کشوری با منابع فراوان انرژی و نفت، در پی اطمینان از بازار نفت و انرژی خود و البته سرمایه گذاری و روابط اقتصادی خوب با چین است که این آمادگی، موجب طرح پیشنهاد توافق 25 ساله شده است که قطعا دستاوردهای بزرگ اقتصادی برای 2 کشور خواهد داشت.

مقتدایی با اشاره به بیانیه مشترک ایران و چین درباره همکاری های مشترک اقتصادی، افزود: ایران برای سرمایه گذاری در جاده ابریشم که مورد توجه دولت چین اعلام آمادگی و چین نیز از همکاری مستمر، درازمدت و اطمینان بخش اقتصادی با ایران استقبال کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به تلاش برخی کشورهای غربی و آمریکا برای اخلال در همکاری جامع راهبردی ایران و چین، گفت: مخالفت آمریکا و برخی کشورهای غربی با چنین توافقی که موجب افزایش اقتدار اقتصادی دو کشور خواهد شد، قابل پیش بینی بوده است، اما این اقدامات خللی بر اراده دو کشور برای توافق بلند مدت ایجاد نخواهد کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که توافق ایران و چین چه زمانی نهایی و قطعی خواهد شد، گفت: از آقای دکتر ظریف دعوت کردیم تا هفته آینده با حضور در کمیسیون امنیت ملی، درباره جزئیات این موضوع توضیح دهند.

نوشتن دیدگاه


10612956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در محکومیت جنایت‌های اخیر گروهک‌های تروریستی در به شهادت رساندن بزرگان طوایف بلوچ بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس جمهور در ششمین نشست شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور با پیگیری مستقیم رئیس جمهور در حال انجام است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا، که به دروغ و با سوء نیت به ایران نسبت داده شده است، صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل و حامیان آن به اجرا در آمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص درباره ابهامات یک نماینده مجلس پیرامون CFT در توضیحاتی عنوان کرد: حق الشرط مورد نظر نماینده مجلس در سال ۹۷ در اصلاحیه مجلس حذف شده بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد می‌کند پارلمان‌های کشور‌های اسلامی با تصویب قوانین الزام‌آور، تحریم کامل رژیم صهیونیستی را دنبال کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: سینماگران جوان کشور چشم‌انداز درخت پربار ایران فرهنگی را با اندیشه پویای خود ترسیم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: امروز، آخرین مهلت قانونی برای استعفای مقامات و مدیرانی است که مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر هستند و قصد داوطلبی در انتخابات پیش‌رو را دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام به ادعای یک نماینده نسبت به دستکاری مصوبه مجلس در زمینه CFT از سوی مجمع تشخیص، واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: به دلیل لغزش‌های مقطعی، افراد صادق و دغدغه‌مند را از چرخه خدمت‌رسانی کنار نگذاریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: باید از ظرفیت‌های فناورانه برای افزایش بهره‌وری اقتصادی، بهبود خدمات عمومی و ارتقای امنیت سایبری استفاده کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است