سیاسی 14:35 - 18 آذر 1398
معاون مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازید از ایرانداک:
معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازید از ایرانداک گفت: اطلاعات ایرانداک، برای سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور بسیار با ارزش است.

اطلاعات ایرانداک، برای مدیریت جریان علم در کشور بسیار با ارزش است

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت دادگستری، محمود حکمت‌نیا معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازدید از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، اطلاعات ایرانداک، برای سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور را بسیار با ارزش دانست.

معاون وزیر دادگستری با ابراز خرسندی از بازدید ایرانداک گفت: حجم اطلاعات و سازماندهی اطلاعات در ایرانداک برای امور سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور بسیار ارزشمند است. امیدوارم ایرانداک در جریان تولید علم و حل مسایل کشور از طریق علم و جریان اقتصاد دانش‌بنیان نقش بسزایی ایفا کند.

حکمت نیا با قدر دانی از تلاشهای مدیران و مسئولان ایرانداک گفت: از این جهت که فعالیت‌های ایرانداک هدفمند، منسجم، گسترده و عمیق صورت گرفته و ترتیبی اتخاذ شده که کاربران دانش، تولیدکنندگان دانش و سیاست‌گذاران دانش بتوانند از اطلاعات ایرانداک بهره‌مند شوند، خوشحال شدم.

وی افزود: از اینکه جامعه علمی فقط با بخش‌های کمی از این فعالیت‌ها مانند تکراری نبودن موضوع، شباهت‌یابی و دسترسی آزاد به اطلاعات ارتباط دارد، متاسف شدم.

پیش از سخنان حکمت‌نیا،‌ سیروس علیدوستی رئیس ایرانداک و چند تن از مدیران و استادان برخی از اقدامات و طرح‌های پژوهشی از جمله بررسی دانش و دلایل دانشجویان درباره سرقت علمی و ارائه راهکارهای مناسب: (مطالعه موردی کاربران پایگاه اطلاعات علمی ایران)، بررسی حقوق مالکیت مادی و معنوی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی در ایران، سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری، سامانه مصورسازی پژوهش و جایگاه علم، فناوری و نوآوری ایران در جهان را تشریح کردند.

انتهای پیام


10314602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره فرایند استیضاح و سوال از وزرا در صحن توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده سوال‌کننده از وزیر نیرو اعلام کرد به صورت مشروط از توضیحات وزیر قانع شد و من فرصت ۶ ماهه به وزیر می‌دهم تا برنامه‌های مرتبط عملیاتی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یزدیان می‌گوید امروز در دنیا در بیش از ۵۰ کشور دنیا در بحث عملیات‌های جوی دارد کار می‌شود، اما متأسفانه کشور ما در این زمینه هیچ کاری انجام نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم گرامیداشت روز ملی کشور قطر شامگاه دوشنبه با حضور جمعی از مقامات ایرانی، سفرا و رؤسای نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سومین نشست کمیته سه‌جانبه مشترک ایران، عربستان سعودی و چین ظهر امروز (سه‌شنبه ۱۸ آذرماه) در تهران برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس سوال نمایندگان از وزیر نیرو است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بارش برف و باران در مناطق غربی و شمالی کشور و اوج‌گیری ابتلا به آنفلوآنزا پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است