سیاسی 14:35 - 18 آذر 1398
معاون مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازید از ایرانداک:
معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازید از ایرانداک گفت: اطلاعات ایرانداک، برای سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور بسیار با ارزش است.

اطلاعات ایرانداک، برای مدیریت جریان علم در کشور بسیار با ارزش است

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت دادگستری، محمود حکمت‌نیا معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری در بازدید از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، اطلاعات ایرانداک، برای سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور را بسیار با ارزش دانست.

معاون وزیر دادگستری با ابراز خرسندی از بازدید ایرانداک گفت: حجم اطلاعات و سازماندهی اطلاعات در ایرانداک برای امور سیاست‌گذاری و مدیریت جریان علم در کشور بسیار ارزشمند است. امیدوارم ایرانداک در جریان تولید علم و حل مسایل کشور از طریق علم و جریان اقتصاد دانش‌بنیان نقش بسزایی ایفا کند.

حکمت نیا با قدر دانی از تلاشهای مدیران و مسئولان ایرانداک گفت: از این جهت که فعالیت‌های ایرانداک هدفمند، منسجم، گسترده و عمیق صورت گرفته و ترتیبی اتخاذ شده که کاربران دانش، تولیدکنندگان دانش و سیاست‌گذاران دانش بتوانند از اطلاعات ایرانداک بهره‌مند شوند، خوشحال شدم.

وی افزود: از اینکه جامعه علمی فقط با بخش‌های کمی از این فعالیت‌ها مانند تکراری نبودن موضوع، شباهت‌یابی و دسترسی آزاد به اطلاعات ارتباط دارد، متاسف شدم.

پیش از سخنان حکمت‌نیا،‌ سیروس علیدوستی رئیس ایرانداک و چند تن از مدیران و استادان برخی از اقدامات و طرح‌های پژوهشی از جمله بررسی دانش و دلایل دانشجویان درباره سرقت علمی و ارائه راهکارهای مناسب: (مطالعه موردی کاربران پایگاه اطلاعات علمی ایران)، بررسی حقوق مالکیت مادی و معنوی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی در ایران، سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری، سامانه مصورسازی پژوهش و جایگاه علم، فناوری و نوآوری ایران در جهان را تشریح کردند.

انتهای پیام


10314602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف اعلام کرد طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات دیدار عراقچی و پوتین در روزهای آخر جنگ ۱۲ روزه منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ترقی به نظر می‌رسد هدفی که صهیونیست‌ها برای یمن دارند تحقق پیدا نمی‌کند و نمی‌توانند به یمن ضربه بزنند همانگونه که آمریکایی‌ها نتوانستند مقابل یمن کاری کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت‌های روابط عمومی، کسب و کار گسترده‌ای را به جریان انداخته‌اند که به یک صنعت بزرگ تبدیل شده است و محصول اصلی این صنعت، «روایت» نام دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید چند سال است که ایران به قضیه ریزگردها ورود کرده و به عراق کمک می‌کند، اما باید دیپلماسی محیط زیستی را قوی‌تر کنند سپس اقدام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر مصاحبه کارلسون خبرنگار آمریکایی با رئیس جمهور کشورمان پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفت و گوی ویژه خبری با حضور منوچهر متکی و حمیدرضا حاجی بابایی به بررسی ابعاد مختعلف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه صهیونیست‌ها علیه کشورمان پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار سرتیپ ابوالفضل شکارچی سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در اظهاراتی تاکید کرد که آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است و به این کشور و نوچه‌اش و به همه طرف‌هایی که از آنها پشتیبانی می‌کنند نسبت به هر تجاوز جدیدی به ایران هشدار می‌دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین شب مراسم عزاداری ایام محرم امسال در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است